WORKSHOP
MAKE YOUR OWN ADS

Dé workshop waarin je leert hoe je succesvolle advertenties maakt op Instagram en Facebook.

Wil je meer (online) verkopen, leads verzamelen of bezoekers op je website? In de workshop ‘Make your own ads’ ga ik jou leren hoe je succesvol gaat adverteren op Instagram en Facebook.

29 oktober 2019, Rotterdam

 

De workshop adverteren op Instagram is praktisch, hands-on en professioneel. Sharona is een echte specialist die zaken begrijpbaar uitlegt. Als webshopeigenaar van Mots Amsterdam heb ik echt veel geleerd. De eerste advertentie die ik opzette behaalde al 5 verkopen binnen een dag. Goede content maken is belangrijk, maar als niemand dat ziet is het zonde van je tijd! Door deze cursus komt mijn content bij de juiste doelgroep terecht en zijn mijn verkoopcijfers gestegen.

Elske - Mots Amsterdam

Hoi ondernemer,

Hoor je van andere ondernemers dat zij klanten halen uit Insta en Facebook ads? Je scrollt door je feed en ziet de ene na de andere advertentie voorbij komen van ondernemers. Het lijkt wel of iedereen moeiteloos zijn of haar doelgroep weet te bereiken.

Post je je gek op Instagram/Facebook, maar je ziet maar geen nieuwe klanten? Heb je geen idee waar je moet beginnen om nieuwe klanten aan te trekken? Je bent veel tijd kwijt aan ‘marketing’. Voel je die frustratie? Je ziet je volgers aantallen niet groeien en hebt het idee dat je tegen een muur praat.

Ben je voor je gevoel geld aan het weggooien aan marketing? Misschien heb je weleens op de ‘promoten’ button geklikt. De likes stroomde binnen, maar nul extra verkopen. Je vraagt je af wat je verkeerd doet.

Heb je geen zin om elke maand een dure marketing specialist in te huren? Daarbij heb je geen idee wie je moet inhuren… Er zijn zoveel experts met mooie beloftes. Ze vragen ook nog eens extreem hoge tarieven.

Krijg je stress bij het openen van de Facebook business manager? Adverteren is toch super ingewikkeld? Dat kost super veel tijd? Je vraag je af waar je moet beginnen.

Tijd om zelf de leiding te pakken over je advertenties. 

Sharona maakte de Facebook ad manager op een toegankelijke manier heel bekend. Ze vertelde precies welke verschillende features ieder van ons waarschijnlijk gebruik van ging maken om onze doelen te halen. Ze gaf ook inzicht op een hoger niveau. Met één soort advertentie ben je eigenlijk geld aan het weggooien. Dat was ook mijn grootste aha. Ik had alleen maar geadverteerd richting cold traffic en nooit een advertentie gemaakt voor mijn warmere of hetere leads. Super leerzame workshop! 

Esther de Boer - Shootzilla

Hoe tof zou het zijn als…

Je jouw ideale klant moeiteloos kan bereiken? Je zeker weet dat je niet met hagel aan het schieten bent, maar jouw boodschap in de tijdlijn komt van jouw ideale klanten.

Je op de automatische piloot je mailingslijst kan vergroten? Of inschrijvingen kan krijgen voor je webinars? Je verzamelt waardevolle leads voor je e-mailmarketing.

Je weet waar je op moet klikken om echt succes te behalen? Je bent voortaan zelfverzekerd genoeg om zelf je advertenties te maken. Niet langer afhankelijk van dure marketing experts, maar je kunt zelf aan de knoppen draaien. Je bent flexibel en kan snel schakelen.

Je minder tijd kwijt bent aan je marketing? Je hoeft niet meer tientallen posts te plaatsen, die geen klanten opleveren. Je weet precies hoe je een goede Instagram ads campagne opbouwt.

Je meer winst maakt, omdat je je marketingkosten laag houdt? Je weet wanneer een advertentie succesvol is of niet waardoor je snel de koers kan veranderen. Je weet hoe je je advertentiekosten kan verlagen.

”Doing business without advertising is like winking in the dark. You know what you’re doing, but nobody else does.”

MAKE YOUR OWN ADS

Social is booming. Dat hoef ik jou niet te vertellen ?. 2,1 miljoen Nederlands zijn dagelijks actief op ‘the gram’. Jouw potentiële klant kun je hier dus bereiken. 

Daarom nodig ik je uit voor mijn workshop ‘MAKE YOUR OWN ADS’. Ik laat je precies zien hoe je slimme advertenties maakt op Facebook en/of Instagram.

Stap voor stap leer ik je alle basiskennis die je nodig hebt. Je gaat aan de slag met het uitwerken van een advertising strategie: wat is je doel, wie wil precies bereiken en met welke boodschap.

Adverteren is niet ingewikkeld, als je weet hoe het moet. Vervolgens leer je hoe je in 3 stappen jouw advertentie opbouwt in de Facebook business manager.

Je gaat niet alleen naar mij luisteren, maar écht zelf aan de slag op je laptop. We zijn met een kleine groep ondernemers, zodat ik met jou mee kan kijken over de schouder wanneer je je eerste advertentie live zet. In duidelijke taal geef ik je persoonlijke tips die van toepassing zijn op jouw bedrijf.

Sharona – Advertising expert

Ik ben Sharona, 28 jaar jong. Een millennial noemen ze mijn soort. Mijn missie is om ondernemers te inspireren om online zichtbaar te worden met hun unieke verhaal om op deze manier loyale klanten aan te trekken.

De afgelopen 4 jaar heb ik verschillende succesvolle bedrijven en ondernemers geholpen bij het vergroten van hun online succes. Ik geloof in de kracht van social advertising. Veel ondernemers hebben hun omzet verdubbeld in een korte tijd door vol in te zetten op Facebook en Instagram advertising. Dat succes gun ik jou ook!

Programma van de workshop

Je ontvangt een aantal dagen voor de workshop een instructievideo waarin ik jou precies laat zien hoe je een advertentieaccount aanmaakt en de Facebook pixel plaatst, zodat je tijdens de Masterclass direct aan de slag kan. In de workshop gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

– Basiskennis advertentiebeheer

– Campagnestrategie uitwerken

– Leer over alle targeting opties

– In 3 stappen een advertentie live zetten

– Check: Is mijn advertentie succesvol?

Het doel: een succesvolle advertentie live zetten aan het einde van de cursus.  We gaan voor een advertentie die niet alleen geld kost, maar geld oplevert.

Is de workshop ‘Make you own ads’ iets voor mij? 

Je bent een leuke en slimme ondernemer die zijn of haar bedrijf wil laten groeien. Zelf de controle hebben over je marketing klinkt voor jou als een goed plan. Adverteren is voor elke fase van je bedrijf nuttig. Ook als je pas net begonnen bent. Je hebt je potentieel nog lang niet bereikt en je kunt meer klanten aan.

  • Je gebruikt de knop promoten in de Instagram app of op Facebook en behaalt GEEN resultaten
  • Je hebt geen (of heel weinig) ervaring met adverteren via Advertentiebeheer
  • Je hebt een advertentieaccount, maar je hebt het gevoel dat je maar iets doet.
  • Je advertenties leveren geen klanten en/of verkopen op..

De cursus is bedoelt voor iedereen die serieus aan de slag wil met Instagram advertenties. De masterclass is zeer geschikt wanneer je nog geen ervaring hebt op het gebied van Instagram advertising. Heb je al ervaring? Dan heb ik een gevorderden masterclass.

Workshop | Adverteren op Instagram voor beginners

Dinsdag 29 oktober 2019 | 10:00 – 16:30 uur | Rotterdam (Canvas Rotterdam)

  • Kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht

  • Inclusief handleiding
  • Drankje en snacks

  • Inclusief lunch
  • Locatie: Rotterdam Canvas

Nog vragen of twijfels, misschien hulp nodig?

Heb je vragen of twijfels? Hulp nodig? Vind je het fijn om even te overleggen? Je kunt mij altijd even mailen info@sharonabolander.nl. Of voel je ook vrij om de telefoon te pakken 06-42817508.

€297,-

exclusief btw

 

Veelgestelde vragen

Kan ik meedoen als ik geen advertentieaccount heb?
Ja de masterclass is zeer geschikt voor beginners. Voorafgaand aan de live dag krijg een instructievideo om een advertentieaccount aan te maken (binnen 15 minuten), zodat je voorbereidt aan de cursus begint.
Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?
Ja dit kan. Je kunt de investering in deze masterclass opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.
Eerdere cursussen leverde niks op. Waarom deze wel?
Tijdens deze cursus ga je onderleiding van mij zelf aan de slag met het maken van een succesvolle advertentie. Niet alleen maar luisteren, maar vooral doen. Zodat je zelfverzekerd de deur uitloopt om zelf aan de slag te gaan met je Instagram advertenties!
Ik heb een beperkt advertentiebudget. Heeft het zin om te adverteren op Instagram?
Je hebt geen enorme advertentiebudgetten nodig om te adverteren op Instagram. Je kunt al vanaf €10,- een advertentie laten lopen.
Kost het aanmaken van een advertentieaccount geld?
Het aanmaken van een Facebook advertentieaccount is gratis.
Kan ik de informatie in de workshop ook toepassen op het maken van advertenties op Facebook?
Voor het grootste gedeelte is de informatie ook toepasbaar op het maken van advertenties voor Facebook. Wel zullen we in deze cursus voornamelijk ingaan op een strategie die geschikt is voor Instagram.
Overige vragen?
Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij gerust een mail: info@sharonabolander.nl