Download nu gratis:

End of Year werkboek

Het einde van het jaar is een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het nieuwe jaar.

Het jaarlijke End of Year werkboek neemt je mee op een reis in het terugblikken op het afgelopen jaar én vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Hoe werkt het?
➡️ Print het werkboek uit of download ‘m op je iPad of laptop om ‘m digitaal in te vullen. Ook kun je de vragen overschrijven in een notitieboekje.
➡️ Steek een kaarsje aan, pak een heerlijk warm drankje erbij en begin te journalen. 
➡️ Neem de inzichten mee in je business en leven

Plan dit fijne me-time momentje voor jezelf in tijdens de drukke december maand. 

Voor als je mij niet kent:
Hallo, ik ben Sharona!

In 2018 besloot ik om mij in te schrijven bij de KVK. Zonder business plan, maar wel met een enorme drive. Ik had destijds werkelijk geen idee hoe ik ooit een minimaal salaris kon verdienen met mijn bedrijf. Ik werkte destijds al jaren in loondienst in de (online) marketing en was verantwoordelijk voor campagnes met tonnen budgetten. Ik had skills die handig waren voor het ondernemerschap, toch voelde ik me vooral onzeker. Ik had daarom in het begin vooral te werken aan mijn mindset, blokkades en beperkende overtuigingen.

In 2019 begon mijn marketing bedrijf (ik beheerde advertenties en social media campagnes voor zzp’ers en bedrijven) lekker te lopen. En toen ik in augustus stopte met mijn loondienstbaan ging het ineens keihard. 3 maanden later draaide ik €30.000 omzet per maand. Een droom die uitkwam. Toch besloot ik, tegen alle verwachtingen van mensen om me heen, te stoppen met dit bedrijf na een halfjaar.

Mijn hart zei dat dit niet mijn pad was. Begin 2020 begon ik mijn nieuwe bedrijf als online ondernemer en coach. Binnen no time groeide ook dit bedrijf razendsnel. In dat jaar draaide ik + €100.000,- omzet. De afgelopen jaren groeide ik naar €300.000 omzet met een winst van bijna €200.000 per jaar.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om hun pad naar succes, voldoening, rijkdom en vrijheid uit te stippelen. Zoveel ondernemers ploeteren jaren voordat ze op het punt zijn dat hun bedrijf winstgevend is. En slechts een klein percentage bereikt net als ik een multiple 6-figure business. 

Ik weet dat het wél mogelijk is. Het vraagt van je om GO BEYOND te gaan…

 

      Ben jij klaar voor jouw meest magische jaar ooit?

      ”Do the universe a favor, don’t hide your magic”

      Pin It on Pinterest