In online journey neem ik je mee op een transformerende reis van groei, verdieping, (zelf)ontdekking en het  UNLOCKEN  van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer. Zodat je vanuit daar een bedrijf manifesteert wat voor JOU werkt.
Voorbij je angsten en obstakels. Daar ligt voor jou magie!

In deze 3 daagse journey neem ik je mee op een transformerende reis van groei, verdieping, (zelf)ontdekking en het  UNLOCKEN  van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer. Zodat je vanuit daar een bedrijf manifesteert wat voor JOU werkt.
Voorbij je angsten en obstakels. Daar ligt voor jou magie!

Hoe werkt UNLOCKED

1️⃣ “UNLOCKED” is meer dan een online training. Ik noem het om die reden een ”online journey”. De journey bestaat uit een krachtige mix van innerlijk werk, praktische marketing kennis en hands-on business strategieën. 
2️⃣ Je krijgt toegang tot 3 video opnames van ieder ongeveer 30-60 minuten. Gedurende 3 dagen volg je iedere dag een opname. Je mag hier ook langer de tijd voor nemen want je behoudt onbeperkt toegang.
3️⃣ In iedere opname zitten waardevolle inzichten, tips en concrete stappen die ik met je deel en daarnaast
een korte inner journey. Dit is een geleide visualisatie/meditatie waarbij jij je ogen mag sluiten. Tijdens deze inner journey maak je als het ware een innerlijke reis door mijn stem en de muziek te volgen.

It’s time to UNLOCK 

De afgelopen jaren heb ik geweldige mijlpalen behaald in mijn business. Toch bleef ik heel lang rondlopen met een gevoel dat er ”iets” was waar ik de sleutel nog niet van had. Ergens voelde het nog begrensd. Ik verlangde naar een dieper gevoel van voldoening in mijn leven. Tot ik dit jaar de sleutel vond van het unlocken van een compleet nieuwe energie in mezelf.
Het transformeerde mijn leven én bedrijf:

  • VAN moe, uitgeput, zwak, NAAR 12 kilo lichter en nog nooit zo fit geweest.
  • VAN constant streven naar méér resultaat, NAAR vanuit rust en vertrouwen ondernemen.
  • VAN een business met hoge kosten, NAAR een enorme winst maximalisatie met simpele tweaks.
  • VAN alleen doen waar ik goed in ben, NAAR doen waar mijn hart van in de fik staat.
  • VAN ”als ik……..bereikt heb dan……., NAAR ik laat me door niks tegenhouden om NU te leven.
  • VAN constante struggles om een team te bouwen, NAAR een fantastisch team wat voelt als familie.
  • VAN constant hard werken voor meer groei, NAAR rust met een grotendeels (semi) passief inkomen.
  • VAN een leeg en bitter gevoel, NAAR verliefd op het leven én mijn grote liefde vinden.

In deze challenge deel ik precies hoe ik deze MEGA shift heb doorgemaakt. En geef ik je de tools hoe je zelf ook de reis kan maken naar het UNLOCKEN van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer.

Dit ontdek je in de challenge

🗝 Hoe je kan connecten met alle wijsheid, vertrouwen en grootsheid die in jou zit. Zodat je je niet langer klein houdt. En onbegrensde resultaten gaat behalen in je bedrijf.

🗝 Hoe je op een duurzame manier blijft groeien. Met aandacht en liefde voor jezelf, je omgeving en je klanten.

🗝 Hoe je grootse resultaten unlocked door verder te gaan dan de gebaande paden, de ongeschreven regeltjes en standaard business trucjes.

🗝 Welke praktische en strategische stappen er nodig zijn om een bedrijf te bouwen wat 100% aansluit op jouw ideale leven.

Over Sharona

Mijn persoonlijke ervaringen en mijn levenspad staan aan de basis van mijn methodes. De lessons learned, doorbraken en kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren wil ik doorgeven aan andere ondernemers.

Ik help jou om een succesvol en betekenisvol bedrijf te bouwen vanuit je authentieke kern en potentieel. Mijn aanpak bestaat uit een krachtige mix van innerlijke werk, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. Concreet en direct toe te passen in je bedrijf. 

Ik ga in mijn werkwijze altijd verder dan alleen focussen op de financiële resultaten van je bedrijf. In the end herinner je je echt niet welke omzet je gedraaid hebt, maar wil je terugkijken op je leven met een VOL hart van dankbaarheid. Ik hoop namelijk dat je gaat ondernemen op een manier die jou de ruimte geeft om het leven volledig te ervaren.

Bij mij draait het om echtheid en commitment. Niet alleen vertellen wat je moet doen, maar jou de kennis aanreiken en je de antwoorden zelf laten vinden: échte empowerment dus. 

Pin It on Pinterest