The Entrepreneur Journey

Ondernemen is a way of living. In dit programma gaan we verder dan de standaard business stappen. Die ken je inmiddels wel. Ik neem je maandelijks mee op een verdiepende reis in jezelf en je bedrijf.  Zodat je écht volledig gaat LEVEN (en jouw bedrijf je hierin ondersteunt).

Het programma is geschikt voor ondernemers die notitieboekjes vol hebben staan met tips, handigheden en strategieën. En nu weten: er is geen quick fix naar een ”eindpunt”.

Ik zie het zo: het ondernemerschap is een JOURNEY. Niet voor even, maar voor je hele leven.

Daarom benaderen we in dit jaarprogramma het ondernemen als een LIFESTYLE. 

Verwacht een mix van maandelijkse:

– Rete interessante sessies voor verdieping in jouw ondernemersreis over diverse onderwerpen zoals: opschalen, minder werken, online verkopen, passief inkomen, doelen bepalen, manifesteren, spiritualiteit, zelfliefde, zichtbaarheid en meer…

– Inner journeys (begeleide energy healings) om te connecten met jouw essentie. Zodat je vanuit daar authentieke keuzes maakt in je bedrijf.

– Hartverwarmende meetings om te sparren met mij en gelijkgestemden ondernemers.

– Praktische sessies waarin we samen AAN ons bedrijf werken (want dat schiet er zo vaak bij in).

PS: Ik ben nog aan het voelen wat de investering mag worden van dit mooie programma. Maar mijn intentie is om het financieel haalbaar te maken voor iedereen.

Wachtlijst: The Entrepreneur Journey
Wil jij als EERSTE de kans krijgen om voor de laagste prijs in te stappen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst om alle info te ontvangen.

Pin It on Pinterest