Impact Marketing School

6 april start ik met mijn gloednieuwe programma, namelijk de Impact Marketing School. Gedurende 3 maanden ga ik een kleine groep ondernemers intensief coachen en trainen op het gebied van Online Marketing & Online ondernemen. Ik help je om meer impact en resultaat te halen met je online kanalen. 

Vooral in deze tijd is jouw online strategie ontzettend belangrijk.  Hoe bereik je jouw ideale klant? En nog belangrijker: hoe ga je daadwerkelijk jouw diensten en producten online verkopen? En hoe creëer je een strategisch aanbod waar jouw ideale klant met alle liefde in investeert? 

Je hebt meer dan ooit een onderscheidende online strategie nodig. 

En ik wil jou graag als eerste een aanbod doen voor mijn nieuwe programma. En omdat ik begrijp dat het een spannende tijd is om te investeren heb ik echt een heel goed aanbod voor je. Het is nu de tijd om de zaaien, zodat jij dadelijk kan oogsten. En intussen alle online mogelijkheden benut zodat je verder gaat groeien met je bedrijf!.

Voor wie is het programma?

  • Je bent mega goed in je vak. Nu is het tijd dat jouw ideale klant jou ook daadwerkelijk gaat vinden.
  • Je raakt geregeld overweldigd van alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties, SEO etc. Soms weet je even niet waar je moet beginnen. Je hebt het gevoel dat je maar wat aanrommelt.
  • Je hebt behoefte aan een sparringspartner: iemand die strategisch met je meedenkt en meekijkt met jouw bedrijf.
  • Op het gebied van marketing en (online) sales slaat regelmatig de twijfel toe over welke acties je wilt uitvoeren.
  • Je weet dat je veel meer uit je bedrijf kunt halen. Maar er ontbreekt een heldere strategie.
  • Je loopt regelmatig vast omdat je praktisch gezien niet goed weet welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens het drie maanden durende programma gaan we samen aan de slag met jouw online strategie. Stap voor stap leer ik je alles over hoe je online impact kunt maken met je business en welke strategieën er daadwerkelijk voor zorgen dat je jouw producten en diensten gaat verkopen. Het is geen standaard programma waarin je alleen dingen gaat leren. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij ook daadwerkelijk gaat DOEN door je een-op-een te coachen.

Wat houdt het programma in?

– Een kick-off (1-op-1) van 2,5 uur waarbij we jouw doelen gaan bepalen voor de komende drie maanden. Daarbij nemen we je (strategische) productaanbod en klantreis onder de loep. We werken globaal je marketing- en salesfunnel uit, zodat je direct met een aantal concrete acties aan de slag kan.

– Elke twee weken een 1-op-1 coachingscall van 45 minuten via Zoom.

– 3x een online masterclass over een specifiek thema op het gebied van online ondernemen.

– 1x een live dag in Utrecht met de deelnemers in juni

– Toegang tot een besloten Facebook-community, zodat we samen successen kunnen vieren. Ook is het super waardevol om feedback te vragen en ontvangen van de andere deelnemers.

-Ik wil dat je niet meer vastblijft zitten in je hoofd en om die reden kun je mij gedurende het hele programma mailen met al jouw vragen. Ik kijk met alle liefde mee naar je video’s, landingspagina’s, advertenties of als je even een peptalk nodig hebt; ik ben er!

– Elke twee weken krijg je toegang tot een nieuwe module in de online impact academy met praktische lessen. Het volgen van de academie zorgt ervoor dat jij ALLE kennis in huis hebt om een succesvol online bedrijf te bouwen. Onderwerpen die voorbij komen: salesfunnel bouwen, ideale klant bepalen, strategisch productaanbod maken, contentmarketing, social selling (verkopen via social media), conversiegerichte landingspagina’s schrijven, adverteren, e-mailmarketing, omzetdoelen bepalen, sales en nog veel meer.

En dan nu mijn speciale aanbod voor jou 🙂

Omdat het de allereerste ronde is van dit nieuwe programma heb ik een speciaal aanbod voor jou.

Jij bent de eerste die het aanbod krijgt, voordat ik deze verspreid via mijn eigen online kanalen. Ik vind het namelijk te gek dat je al in een vroeg stadium interesse hebt getoond in mijn nieuwe aanbod.

De investering voor dit drie maanden durende programma is 2.997 euro. Maar ik wil jou graag aanbieden om mee te doen voor 1.499 euro. Je krijgt dus 50% korting

Mocht je in termijnen willen betalen, is dat geen enkel probleem. Je kunt dan betalen in 3 termijnen van 499 euro.

 

Voel je een YES?

Heb je na het lezen van deze pagina het gevoel dat dit programma geroepen komt voor jou?

Ik zou het tof vinden als je dan actie onderneemt door contact met me op te nemen. De enige manier om verder te groeien is door actie te nemen en gebruik te maken van kansen die op je pad komen. Dit is zo’n kans :).

Je kunt mij mailen op info@sharonabolander.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismakingscall.