10 eigenschappen en skills die je nodig hebt als CEO

mrt, 18,23

eigenschappen CEO

Gisteren gaf ik weer de maandelijkse CEO Meeting in mijn programma The Entrepreneur Journey. Ik ben dol op deze sessie. Een sessie waarin we samen AAN ons bedrijf werken. Iets wat er bij veel ondernemers bij inschiet, maar zo belangrijk is voor constante groei en focus. Sinds ik zelf maandelijks echt de tijd neem om echt even in de CEO MODUS te stappen, is mijn bedrijf enorm gegroeid.

Voor als je je afvraagt ”CEO” wat is dat? Het is een afkorting ”Chief Executive Officer”. Een term die gebruikt wordt binnen bedrijven om de hoogst mogelijke functie aan te duiden. Oftewel in deze rol ben je echt de leider van je bedrijf 💃🚀.

10 dingen waaraan je een goede CEO herkent

1. Passie

Je hebt een tomeloze passie voor je bedrijf. Sommige mensen zullen je misschien beetje ‘’voor gek’’ verklaren omdat je VER gaat voor je grote ambities. Niks is je te veel.

2. Visie

Je denkt verder dan vandaag en morgen. Je hebt een inspirerende visie op die toekomst. Een grote droom. En deze visie spreek je uit. Iedereen mag het horen.

3. Kritisch

Je ziet waar dingen beter kunnen. Je bent erop gebrand om te groeien. Je signaleert kansen om te optimaliseren.

4. Samenwerken

Je weet waar jij in uitblinkt en je weet welke dingen je beter aan andere kan overlaten. Die laat je met liefde los.

5. Leiderschap

Je weet dat jouw bedrijf, JOUW BEDRIJF IS. Dus als resultaten je niet bevallen, dan geef je niet anderen of de omstandigheden de schuld. Maar je kijkt in de spiegel en pakt verantwoordelijkheid.

6. Vertrouwen

Je onderneemt vanuit een diep vertrouwen. Je staat 100% achter je eigen kwaliteiten. Je blaakt van het zelfvertrouwen over je aanbod. Je durft te luisteren naar je hart om vol vertrouwen keuzes te maken.

7. Risicobereidheid

Je weet dat als je andere resultaten wil, dat je andere dingen te doen hebt. Je bent bereidt om de comfortzone met regelmaat te verlaten en risico’s te nemen.

8. Standvastig (maar niet koppig)

Je laat je niet makkelijk verleiden om van koers te veranderen. Je hebt een duidelijk doel en daar ga je voor. Tegelijk ben je niet koppig en sta je open voor feedback en advies.

9. Proactief

Je hebt geen toestemming nodig van je coach, partner, (ondernemers)vriendinnen. Als jij voelt: dit is het. Dan ga je ervoor!

10. Je houdt van simpel

Ingewikkeld gedoe daar ben je niet. Je vraagt jezelf bij alles wat je doet altijd binnen enkele minuten af: hoe kan dit makkelijker? Hoe kan ik dit versimpelen?

Ik vind het geweldig om mezelf regelmatig in de CEO VIBES onder te dompelen ❤️‍🔥.

Wil je een betere CEO van je bedrijf?

In The Entrepreneur Journey host ik iedere maand een CEO meeting. Tijdens. Een sessie waarin we samen AAN ons bedrijf werken. Iets wat er bij veel ondernemers bij inschiet, maar zo belangrijk is voor constante groei en focus. Je krijgt een kijkje in de keuken van mijn tonnen bedrijf. In deze sessie stap jij in de rol van de CEO. We evalueren de afgelopen maand, bepalen waar je kan optimaliseren en stellen nieuwe doelen. 

Klik hieronder op de button om meer te lezen over The Entrepreneur Journey:

Pin It on Pinterest