Reviews over de WHY Academy

Reviews van oud-cursisten

Al 115 mensen hebben meegedaan aan de 10-daagse cursus ‘The Why Academy’. De Instacursus waarin je leert hoe je jouw Instagram Strategie naar de next level tilt en je zichtbaarheid op een authentieke manier vergroot.

Sharona geeft vol enthousiasme bordevol tips waarmee je aan de slag kunt. Zowel praktisch als de diepere laag waar alles mee valt of staat. Ik raad de cursus aan als startende ondernemer op Instagram! Dina

Ik vond de cursus ontzettend waardevol. Het heeft mij in korte tijd zoveel inzichten gegeven, die ik zelf niet achterhaald zou hebben. Ik heb geleerd dat mijn bedrijf meer is dan een product of een dienst. Dat het een weerspiegeling is van wie ik ben. Ik heb mijn why gevonden tijdens de cursus. Waarom doe ik wat ik doe en wat wil ik anderen meegeven? Het was super persoonlijk en als je er even niet uitkwam stuurde je Sharona gewoon een DM, zodat ze met je mee kon kijken. Het heeft me zowel op zakelijk als persoonlijk vlak hele toffe inzichten gegeven! Melissa

Ik heb de cursus als enorm waardevol ervaren. Ik was als influencer zelf een beetje zoekende naar mijn “Why” en hoe ik nu verder wil. Na het volgen van deze cursus heb ik niet alleen mijn “Why” beter voor ogen het heeft me ook laten zien wat ik wil gaan doen. Ik heb hierdoor een mooi nieuw toekomstplan dat perfect past bij wie wij zien en wat we willen bereiken. Daarbij worden er dankzij de tips van Sharona onze content op social beter gezien en krijgen we meer echte volgers en likes. Daarbij is de aanpak van Sharona persoonlijk, spontaan en zeer professioneel. Ik heb er enorm veel aan gehad. Michelle

Ik vond het geven van een cursus via Instagram heel vernieuwend en ook erg handig. Je pakt Instagram er gauw tussendoor even bij, en nu kan je ook nog wat nuttigs doen. Ik vond het zelf erg prettig dat je de cursus op je eigen tempo kon volgen. Ik volg een studie, werk 32u in de week en ik ben aan het trainen voor een marathon, het is dus fijn om dit in je drukke schema gewoon te volgen wanneer je er zelf tijd voor hebt. Omdat het cursusmateriaal lang beschikbaar is, is dit ook gewoon mogelijk. Ik ben zelf ook geen ondernemer, maar zou dit in de toekomst wel graag willen. Ik hoopte dat deze cursus mij misschien een beetje op weg zou helpen hierin. Ook leek het mij gewoon interessant. Ik vond het cursusmateriaal duidelijk en uitgebreid. De illustraties zijn mooi en voegen zeker wat toe. Het werkboek ziet er dus super uit en er zitten veel praktische opdrachten in. Ik kan me voorstellen dat dit zeker voor ondernemers super bruikbare opdrachten zijn! In de cursus komen veel dingen aan bod die ik niet wist van Instagram. Ook komen er veel leuke weetjes voorbij. De filmpjes op Instagram zijn een goede aanvulling. De passie is te merken uit de cursus en de filmpjes! Ik vond het super leerzaam en fijn dat ik er mijn tijd voor kon nemen. Zeker weten een aanrader! Michelle

Ik vond het super interessant! Ook een erg mooi werkboek. Kim

WHY ACADEMY (Instagram groei cursus)

  • 10-daagse cursus op Instagram

  • Maand lang toegang tot cursus

  • 1x Instagram live Q&A

  • Antwoord op je vragen via de chat

  • E-book met alle tips en opdrachten

  • Start cursus: 3 december (gedurende 10 werkdagen)

Early bird prijs

€49