Laat je bedrijf groeien met adverteren

Leer winstgevend adverteren op Facebook en Instagram in de Advertising Impact Academy.

Nu tijdelijk met gratis strategiecall t.w.v. €120,-. Beperkt aantal plekken beschikbaar. OP=OP

Laat je bedrijf groeien met adverteren

Leer winstgevend adverteren op Facebook en Instagram in de Advertising Impact Academy.

Nu tijdelijk met gratis strategiecall t.w.v. €120,-. Beperkt aantal plekken beschikbaar. OP=OP

Leer succesvol adverteren met de Advertising Impact Academy

Wil jij je ideale klant bereiken, zichtbaar zijn, impact maken en alles zelf in de hand hebben? Goed nieuws: adverteren kan je leren. Helemaal online. Of als jij dat wil met een live training. Wat je ook kiest: je krijgt er sowieso gratis support in een besloten Facebookgroep bij én er staan mooie bonussen voor je klaar!

Ben jij klaar voor de groei van je bedrijf? Voor het verduizendvoudigen(!) van je bereik, het automatisch laten binnenstromen van leads en… veel meer verkopen? Binnen 8 weken leer jij hoe je jezelf prominent op de digitale kaart zet!

Sharona is een echte specialist die zaken begrijpbaar uitlegt. Als webshopeigenaar van Mots Amsterdam heb ik echt veel geleerd. De eerste advertentie die ik opzette behaalde al 5 verkopen binnen een dag. Goede content maken is belangrijk, maar als niemand dat ziet is het zonde van je tijd! Nu komt mijn content bij de juiste doelgroep terecht en zijn mijn verkoopcijfers gestegen.

Elske

Mots Amsterdam

Voor wie is de Advertising Impact Academy?

Het ondernemen gaat best lekker, maar het kan nog beter. Je wil meer bereik, meer websitebezoekers, meer downloads, meer (online) verkopen, een grotere mailinglijst en een trouwe community. Je wil groeien.

Maar… je hebt geen budget voor een dure marketingexpert. Je wil het zelf leren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. 

Als jij behoefte hebt aan een makkelijke manier van leren, een compleet programma waarin je het hele proces van strategie tot uitvoering op je (like)duimpje leert kennen en als je het fijn vindt om áltijd je vragen te kunnen stellen voor support… laten we dan aan de slag gaan!

Dit herken je nu…

  • je hoort van andere ondernemers dat advertenties op Facebook en Instagram een goudmijn zijn. Dit is bij jou niet het geval. Terwijl iedereen om jou heen moeiteloos de doelgroep lijkt te bereiken!

  • je post je gek op Instagram en/of Facebook, maar je helpen aan nieuwe klanten, ho maar. Waar begin je om nieuwe klanten binnen te halen? Waarom kost het zo veel tijd? Waarom luístert niemand?

  •  je hebt het gevoel dat je je geld gewoon weggooit. Je klikte op de ‘promoten’-knop en de likes stroomden binnen, maar daar bleef het dan ook bij. Tegenvaller.

  • je krijgt al rode vlekken in je nek bij het idee dat je Facebook Business Manager moet openen. Dat adverteren is toch supermoeilijk? En waar haal je alle tijd vandaan?

Dit wil je…

  • je bereikt je ideale klant moeiteloos. Mensen moeten echt moeite doen om nog om jou heen te kunnen. Je bent overal goed zichtbaar.
  • je mailinglijst blijft groeien. Je weet nu precies wat je doet om je webinars vol te krijgen en hoe je ervoor zorgt dat je downloads niet aan te slepen zijn.
  •  je weet precies de juiste knopjes in te drukken voor écht succes. Je bent zelfverzekerd genoeg om je eigen advertenties te maken. Zonder hulp van dure marketingexperts. Even ‘tweaken’ of een nieuwe dienst promoten? Daar draai jij je hand niet meer voor om.
  • je besteedt veel minder tijd aan je marketing. Geen tientallen losse-flodder-posts, maar raak schieten met een strategische advertentiecampagne.

Wie is Sharona?

Hoi, Sharona Bolander hier! ‘Marketing is zeg maar echt mijn ding’ zou mijn boektitel zijn. Jarenlang leerde ik alle kneepjes en klikjes van het vak als online marketeer bij een marketingbureau. Die grootschalige campagnes waren te gek om te doen, maar ik voelde aan alles dat ik meer te bieden heb. Dat ik meer impact wilde maken. Dus ik zegde mijn baan op en startte mijn eigen bedrijf.

Het overbrengen van waardevolle kennis is te gek. Inmiddels heb ik al tientallen ondernemers getraind — van het team van Charlotte van ’t Wout (@celinecharlotte) tot Sophie de Buisonjé en WONDR Experience.

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing en advertising is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf.

Ben jij klaar voor jouw maximale resultaat op Facebook en Instagram?

Dit mag je verwachten van de Advertising Impact Academy!

Adverteren voelt voor veel ondernemers als ingewikkeld. Technisch. Moeilijk. Met mijn uitleg is het juist hartstikke makkelijk. Je zou me een nerd kunnen noemen met mijn kennis van techniek en marketing, maar ik ben extreem menselijk. Jij staat centraal. Het is mijn doel jou te laten zien dat je met adverteren goud in handen hebt. (Zelfs als je al eerder adverteerde, daar geld mee weggooide en nu het vertrouwen kwijt bent.)

• Je werkt een supersterke advertisingstrategie uit
• Je leert tactisch en strategisch te werken
• Je ontdekt alles over het professionele advertentiesysteem van Facebook en dus Instagram
• Je krijgt ál mijn succesformules en leert ermee werken
• Je hebt plezier in adverteren én je resultaten

Zo werkt het!

Advertising Impact Academy bestaat uit 8 modules waar je met een persoonlijke inlog bij kan. De eerste 3 modules komen de eerste 3 weken beschikbaar; daarna mag je zelf je tempo bepalen. Zo heb je genoeg tijd om meteen in de praktijk te brengen wat je leert. Stap voor stap loods ik je naar je einddoel: strategisch en goed adverteren en groeien. De modules bestaan uit onder andere video’s waarin ik je duidelijk en helder uitleg hoe het professionele advertentiesysteem van Facebook werkt. Goed om te weten: je hebt geen honderden euro’s budget nodig voor je advertenties. Het kan al vanaf een euro per dag én in elke branche.

Heb je vragen? Stel ze in de besloten Facebookgroep van het membership #advertisingexpert. Je krijgt van mij namelijk 3 maanden toegang tot het membership (t.w.v. €45) cadeau! Daarin houd ik je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en geef ik je meer dan genoeg inspiratie om je advertenties te verbeteren.

Liever een dag live aan de slag met je advertenties? Dat kan ook — als je voor het all-in-pakket kiest.

Klaar voor groei? Dit is jouw resultaat na de cursus.

• Je maakt je eigen advertenties zonder urenlang je hoofd te breken over boodschap, doelgroep, budget en alle andere instellingen.
• Je voelt je helemaal op je gemak in de Facebook Business Manager.
• Je weet precies wanneer een campagne succesvol is en hoe je effectief en efficiënt bijstuurt als het nodig is.
• Je kent je eigen advertisingstrategie als je broekzak, weet precies welke advertenties er lopen en waar je geld aan uitgeeft.
• Je investeert met plezier geld in je advertenties, omdat je ze moeiteloos opzet en omdat ze resultaat opleveren.

Modules

In 8 weken tijd leer jij alles over adverteren op Facebook en Instagram. Het cursusmateriaal doornemen duurt ongeveer een uur per module — heel behapbaar. Wil je een echte pro zijn in adverteren, dan is het slim om elke week een uur in je agenda te blokken voor het beheren van je advertenties. Je begint met de basics en uiteindelijk weet je welke advertentie het goed doet, hoe je het beter maakt, hoe je je budget bepaalt en hoe je handige tests opzet om met lage(re) kosten je resultaat te maximaliseren.

Module 1: de basics en voorbereidingen

Wat zijn nou de voordelen van adverteren? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Je stoomt jezelf klaar om te adverteren en het wereldwijde web voor je te winnen. Het gaat namelijk niet alleen om steengoede advertenties, maar ook om je website, Instagram-account, positionering op Facebook en meer. Je hebt niets aan een goede advertentie als de rest niet klopt, dus dat maken we als eerste in orde.

Module 2: impactstrategie

Niet zomaar op knoppen drukken en denken ‘dat het wel goed zal zijn’, maar resultaatgericht aan de slag met een sterke strategie. Wat wil je bereiken? Impact maken op je doelgroep? Meer klanten binnenhalen? Veel meer mensen die jouw advertenties zien en doen wat jij wil? In deze module werk je je target-doelgroep uit en ontdek je hoe je potentiële klanten omtovert tot échte klanten — je weet wel, klanten die je betalen — door een marketingfunnel op te zetten.

Module 3: praktische zaken en pixels


Tijd voor praktische zaken. Je advertentie-account aanmaken en een stukje code op je website installeren. Die code is een Facebook-pixel — die geeft je inzicht in wat mensen op jouw website doen. Geen paniek, je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Je leert in deze module ook hoe Facebook Business Manager (de officiële advertentietool voor je ads op Facebook en Instagram) werkt, zodat je precies weet waar alles staat.

Module 4: the right goal

Wat is je doel precies?

Verkeer, bereik of conversies? Je ontdekt welke doelstelling in het advertentiebeheer je kiest om het beste uit je advertenties te halen.

Module 5: targetingopties

Weleens online geshopt en nog weken achtervolgd door het paar schoenen dat je graag wilde kopen? Dat is een slimme manier van adverteren: remarketing. Je benadert klanten die al eerder op je website zijn geweest opnieuw met een ijzersterke advertentie. Oh, en je leert ook meteen dat je je klanten kan ‘klonen’. Zo bereik je lookalikes van je waardevolste fans, klanten of websitebezoekers. En er is nog veel meer mogelijk…

Module 6: advertenties en plaatsing

“Moet ik nu adverteren op Facebook, Instagram of allebei?” In deze module leer jij alles over de verschillende plaatsingsmogelijkheden. Zo weet je voortaan precies waar je welke advertentie wel en niet moet plaatsen. Ook leer je hoe je een ijzersterke advertentie maakt: met teksten, afbeeldingen en video’s die opvallen. Jouw potentiële klant kan niet meer om je heen.

Module 7: implementatie

Goed, je weet nu álles over succesvol adverteren. Het is tijd om het te gaan doen. Deze module bestaat onder andere uit uitgebreide instructievideo’s die je stap voor stap laten zien hoe je jouw campagne opbouwt. Oh, en hoe test je meerdere doelgroepen of advertenties? En hoe bepaal je je advertentiebudget? Je leert natuurlijk ook alle trucjes en short cuts om het jezelf lekker makkelijk te maken.

Module 8: optimaliseren: lage kosten met groots resultaat

Na een paar dagen adverteren komen er allemaal cijfers en data binnen. Best overweldigend als je geen idee hebt wat het allemaal betekent. In deze module leer je resultaten analyseren. Wat is een goedlopende advertentie en wat doe je om daar nóg meer uit te halen? Welke advertenties zijn slecht en schrap je? Hoe krijg je je kosten omlaag? Je leert ook hoe je goede A/B-testen opzet met verschillende doelgroepen en advertentiemateriaal.

Ook grandioos leren adverteren?

Sharona maakt de Facebook ad manager toegankelijk. Ze geeft ook inzicht op een hoger niveau. Met één soort advertentie ben je eigenlijk geld aan het weggooien. Dat was ook mijn grootste aha. Ik had alleen maar geadverteerd richting cold traffic en nooit een advertentie gemaakt voor mijn warmere of hetere leads. Super leerzaam!

Esther - Shootzilla

Veelgestelde vragen

Heb ik basis kennis over Facebook/Instagram adverteren nodig?

Nee, je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met de cursus. Deze cursus is geschikt voor ondernemers die nooit eerder adverteerden of alleen de ‘promoten’-knop wisten te vinden. Heb je al wel wat advertentie ervaring, maar heb je het idee dat je maar wat doet? Wil je nu echt strategisch aan de slag en het advertentiesysteem helemaal begrijpen? Ook dan is deze cursus ideaal voor jou.

Hoeveel tijd kost het volgen van het programma?

Het doorlopen van de cursus duurt ongeveer een uur per week. Wil je echt een advertentiepro zijn, dan is het een kwestie van doen. Mijn advies? Plan elke week een uur voor jezelf in om je advertenties te beheren.

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je met een persoonlijke inlog toegang tot Advertising Impact Academy. Houd je digitale deurmat in de gaten, want je krijgt via de mail instructies over de Facebookgroep waar je binnen 24 uur in kan.

Wanneer start de cursus?

Je kunt zelf besluiten wanneer je start met de cursus. Na het aanschaffen van de cursus krijg je binnen 24 uur jouw inlog. En kun je direct aan de slag met module 1.

Waar en wanneer is de live training?

De live training is in Zoetermeer met een groep van max 5 ondernemers

Kan ik in termijnen betalen?

De online cursus betaal je altijd in één keer.

Ik heb een beperkt advertentiebudget. Heeft het zin om te adverteren?

Ja, zelfs met een euro per dag is adverteren al zinvol! Zo kan je oefenen, testen en bekijken wat goed werkt voor jou. Hoe beter je leert adverteren, hoe meer vertrouwen je krijgt en hoe makkelijker het is om te investeren (en daar dus goed resultaat mee te behalen).

Is mijn branche geschikt om te adverteren?

In principe is adverteren voor iedere branche interessant — als je meer bereik, traffic en/of leads wil. Vind je het nu lastig je doelgroep te bereiken, maar heb je wel een helder aanbod? Aan de slag dan!

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan 🙂

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@sharonabolander.nl. Spreken we elkaar snel!