10 daagse online Instagram cursus

Wil je leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt? Zonder constant reclame te maken over je producten en diensten? Dat kan! Instagram is een ideaal verkoopkanaal. 80% van mijn klanten komt via dit  kanaal bij mij terecht.

Jij kan dit ook! Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wil laten zien. Jij kan online impact maken als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien. Een goede Instagram strategie begint bij jezelf.

Jouw verhaal, energie, skills zijn je kracht. In de Instacursus ‘The Why Academy’ help ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je businessJe gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

In 10 dagen til je jouw Instagram Strategie naar de next level, zodat je meer échte volgers, engagement en uiteindelijk omzet realiseert.

Doe mee voor €69,- incl btw

Wat ga je bereiken

Je bent zeker over je positionering, want die staat als een huis!

Je Instagram posts sluiten aan bij wie jij bent.

Nooit meer ”content stress”. Je hebt focus en weet precies wat je wilt delen.

》Je weet alles over hashtags, het algoritme & groei technieken.

》Meer bereik, interactie en échte volgers.

Je weet hoe je van je volgers, klanten kan maken.

mensen volgden de 10-daagse

Ik vond de cursus ontzettend waardevol. Het heeft mij in korte tijd zoveel inzichten gegeven, die ik zelf niet achterhaald zou hebben. Ik heb geleerd dat mijn bedrijf meer is dan een product of een dienst. Dat het een weerspiegeling is van wie ik ben. Het was super persoonlijk en als je er even niet uitkwam stuurde je Sharona gewoon een DM, zodat ze met je mee kon kijken. Het heeft me zowel op zakelijk als persoonlijk vlak hele toffe inzichten gegeven!

Melissa Nauta

Fotograaf & Designer, It's about you

Inhoud van de training

Dag 1: Jouw WHY

Dag 2: Jouw impact verhaal

Dag 3: Wat maakt jou uniek?!

Dag 4: Jouw ideale volger

Dag 5: Content maken

Dag 6: Instagram Ins & Outs

Dag 7: Instagram Branding

Dag 8: Schrijf ijzersterke teksten

Dag 9: Groei strategie; hashtahgs, algoritme

Dag 10: Klanten via Instagram + basics adverteren

Instagram Live sessie (60 minuten)
Tijdens de Instagram Live sessie kun je al jouw vragen op mij afvuren. Ik geef je direct advies. Mocht je een persoonlijke vraag hebben, dan kun je deze via een DM sturen en krijg je altijd binnen 24 uur een reactie.

Ik heb de cursus als enorm waardevol ervaren. Ik was als influencer zelf een beetje zoekende naar mijn “Why” en hoe ik nu verder wil. Na het volgen van deze cursus heb ik niet alleen mijn “Why” beter voor ogen het heeft me ook laten zien wat ik wil gaan doen. Ik heb hierdoor een mooi nieuw toekomstplan dat perfect past bij wie wij zien en wat we willen bereiken. Daarbij wordt er dankzij de tips van Sharona onze content op social beter gezien en krijgen we meer echte volgers en likes. Haar aanpak is persoonlijk, spontaan en zeer professioneel. Ik heb er enorm veel aan gehad.

Michelle

Blogger en Influencer, TeamFamilie

Hoe werkt het?

Geen ingewikkelde online leeromgeving, maar je volgt de cursus lekker simpel via Instagram. Na het aanschaffen van de training, krijg je toegang tot het besloten Instagram account. Hierop worden dagelijks stories gepost met tips, informatie en opdrachten. Je hebt het cursusmateriaal dus altijd bij de hand op een plek waar jij ook uiteindelijk jouw zichtbaarheid gaat vergroten. De stories worden opgeslagen in een ‘high light’ op het profiel, zodat je in je eigen tempo de cursus kunt volgen.

Waarom op deze manier?
Ik vind deze methode geniaal. Celine Charlotte is de uitvindster van Instacursussen. All the credits to her. Je kunt op een hele toegankelijke manier nieuwe dingen leren en inzichten op doen.

Sharona praat op een hele fijne manier en dat maakt het super fijn om naar haar te luisteren. Elke avond voor ik ging slapen deed ik mijn oortjes in en luisterde ik naar de ongeveer 8 minuten durende filmpjes. Verder was het qua inhoud top! Ook omdat er een werkboek bij zit, je kon gelijk zelf aan de slag! Ik heb er in elk geval ontzettend veel van geleerd & ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken met jouw kennis! Ik kijk nu al uit naar een volgde cursus! 

Maartje Bregman

Owner, gezondereceptjes.nl

Over mij

Even voorstellen. Ik ben Sharona, 28 jaar jong. Een millennial noemen ze mijn soort. Mijn liefde voor Instagram is 7 jaar geleden gestart toen ik mijn journey naar een fittere versie van mezelf begon te delen. Ik haalde motivatie en inspiratie uit Instagram. Tegenwoordig praat niet meer over groene smoothies en afvallen. Maar inspireer ik mensen om meer verbinding met zichzelf te maken, hun dromen te volgen en écht leiderschap te pakken over hun leven.

Ik geloof dat je echt succesvol kan zijn als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien. Je maakt meer verbinding en kan dus echt impact maken!

Ook heb ik veel ervaring op het gebied van online marketing. Na mijn studie communicatie ben ik mij gaan specialiseren in social media marketing.  Inmiddels help ik met mijn bedrijf tientallen ondernemers om meer online impact te maken.  

Wat krijg ik in deze cursus?

– 10 werkdagen (2 weken) een online cursus via Instagram. Je ontvangt dagelijks informatie, inspiratie en opdrachten via Instagram Stories.

– Dagelijks verschijnt er een post op de tijdlijn over het onderwerp van die dag. Je kunt hier in gesprek gaan met andere deelnemers om kennis uit te wisselen.

– 1x een Instagram Live Q&A waar je jouw vragen aan mij kan stellen. 

– Een e-book met alle tips, inzichten, informatie en opdrachten uit de cursus. Zo kun je op een later moment nog eens het lesmateriaal teruglezen.

– 2 maanden toegang tot het account, zodat je in je eigen tempo de training kan volgen.

– En natuurlijk, superveel inspiratie om online zichtbaar te worden en te gaan groeien op Instagram.

Hoelang duurt de cursus?
Je krijgt 10 werkdagen lang (2 weken) elke dag voor 10.00 uur een reeks stories te zien. Die kun je in je eigen tempo kijken, want ze blijven een maand staan. Het bekijken van de stories kost je ongeveer 10-15 minuten per dag. Daarbij worden er elke dag foto’s geplaatst in de feed waarop je kunt reageren en met de community kunt praten en onderling tips kunt delen.
Voor wie is de cursus?

De cursus is voor ondernemers, zpp’ers, freelancers, bloggers en voor iedereen die meer succes wilt halen uit Instagram.Of je nu aan het begin van je onderneming staat of al een tijdje bezig bent. Jij wilt jezelf op een unieke manier onderscheiden in het Instagram landschap. Je weet dat je daarvoor meer jezelf moet laten zien. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Ik ben al actief op Instagram, is de training geschikt?
Als je je herkent in 3 van onderstaande punten is de training voor jou geschikt:

– Je vindt het lastig om jouw verhaal over te brengen via Instagram.
– Je wilt jezelf onderscheiden door unieke content te delen op Instagram, maar je weet niet waar te beginnen.
– Je twijfelt regelmatig over wat je wel of niet moet plaatsen op je Instagram profiel.
– Je wilt zichtbaar worden als de expert binnen jouw vakgebied op Instagram.
– Je gebruikt nog niet alle functionaliteiten van Instagram om optimaal zichtbaar te worden.
– Je vindt het lastig om te groeien in de vorm van echte likes, reacties en nieuwe volgers.
– Je wilt Instagram strategisch inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Hoe werkt de cursus via Instagram?
Wanneer je een ticket hebt aangeschaft krijg je toegang tot het besloten Instagram account van de WHY Academy. Je volgt de training dus via Instagram. Elke dag verschijnen er stories over het onderwerp van die dag en vind je een post op de tijdlijn. Je krijgt daarnaast het e-book met daarin een samenvatting van het cursusmateriaal en opdrachten om echt alles uit de training te kunnen halen. Halverwege de training is er een live Q&A via Instagram. De live sessie blijft 24 uur beschikbaar om terug te kijken.
Wat levert de cursus mij op?
Je wordt 2 weken lang overspoeld met informatie en inspiratie over hoe je jouw zichtbaarheid op Instagram op een authentieke manier kan vergroten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, dan kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken. Na de training ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram account kan laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.
Hoe krijg ik toegang tot het account?
  1. Na het kopen van de online training ontvang je een bevestigingsmail met een link naar het besloten Instagram account van de WHY Academy.
  2. Je maakt een screenshot van de bevestigingsmail
  3. Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het account door op ‘Volgen’ te klikken.
  4. Vervolgens stuur je de screenshot van de bevestigingsmail via een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken.
  5. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account.
Wat staat er in het e-book?
In het e-book staat een samenvatting van het cursusmateriaal. Zo kun je na de cursus nog eens de informatie teruglezen. Ook staan de opdrachten in het e-book. Wanneer je deze dagelijks uitvoert, haal je het meeste uit de online cursus.

#whyacademy | 10 daagse Instacursus 

Volgende cursus start 26 september 2019

  • 10-daagse cursus op Instagram

  • 2 maanden toegang tot cursus

  • 1x Instagram live Q&A

  • Antwoord op je vragen via de chat

  • E-book met alle tips, inzichten en opdrachten

€69,-

incl btw

 

Wauw, wat een super inhoudelijke cursus Sharona. Zoveel info en vooral heel praktisch. Het goed ontdekken en formuleren van de WHY… Daar borduurt de rest op voort. Je zou zo van de cursus 2 aparte cursussen kunnen maken! Bedankt voor je enthousiasme!

Marije

Owner, Rock Your Rainbow