Meer succes op Instagram met jouw verhaal

In de Instacursus The Why Academy help ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je leert hoe je jouw WHY (missie) en kwaliteiten inzet om op een unieke en authentieke manier zichtbaar te worden. In 10 dagen til je jouw Instagram Strategie naar de next level, zodat je  meer volgers, engagement en uiteindelijk omzet realiseert.

 De volgende cursus start 23 mei!

Early bird tickets voor €49,- i.p.v. €69,-

Herken jij dit?

Heb je het idee dat je meer uit je Instagram kan halen?

Wil je anderen inspireren met jouw verhaal?

Vind je het lastig om onderscheidend te zijn met je content?

Vraag je je af hoe het kan dat anderen Instagrammers zo’n ‘perfecte’ feed hebben?

Heb je geen idee wat je elke keer weer moet plaatsen?

Wil je weten hoe je nu eindelijk echt gaat groeien?

Vraag je je af hoe je klanten via Instagram krijgt?

Waarom meedoen?

In een wereld waarin we gemiddeld 8,5 uur per dag media consumeren. Is alleen zichtbaar zijn is niet genoeg.

Hoe zet je Instagram in als een succesvol marketing kanaal zodat je hier meer omzet uithaalt?

Je moet jezelf onderscheiden! Veel ondernemers halen niet het maximale uit Instagram. Weinig tijd en geen inspiratie zorgen ervoor dat Instagram een ‘moetje’ wordt. Het resultaat is een rommelige feed die niet uitsluit bij wie ze zijn.

Een sterke Instagram strategie begint bij jezelf. Ontdek jouw WHY en inspireer mensen met een authentiek verhaal. Geen commerciële posts, maar story telling.

Ik leer je hoe je echt waarde gaat leveren met jouw Instagram account, zodat jouw ideale volger jouw gaat volgen en uiteindelijk zelfs klant wil worden.

Ik vond de cursus ontzettend waardevol. Het heeft mij in korte tijd zoveel inzichten gegeven, die ik zelf niet achterhaald zou hebben. Ik heb geleerd dat mijn bedrijf meer is dan een product of een dienst. Dat het een weerspiegeling is van wie ik ben. Ik heb mijn why gevonden tijdens de cursus. Waarom doe ik wat ik doe en wat wil ik anderen meegeven? Het was super persoonlijk en als je er even niet uitkwam stuurde je Sharona gewoon een DM, zodat ze met je mee kon kijken. Het heeft me zowel op zakelijk als persoonlijk vlak hele toffe inzichten gegeven!

Melissa Nauta

Fotograaf & Designer, It's about you

WHY Academy: Instagram cursus

Module 1: Ontdek jouw WHY
De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling in de eerste dagen van de cursus. Het formuleren van een WHY pitch is de basis van jouw strategie om zichtbaar te worden op Instagram.

Module 3: Formuleer jouw WHY
In deze module geef ik je alle informatie en inspiratie om een persoonlijk WHY statement te schrijven.

Module 3: Jouw onderscheidend vermogen
Onderscheid jezelf op een unieke manier van je concurrenten! Weet wat jouw kernkwaliteiten en top eigenschappen zijn en shine!

Module 4: Jouw ideale volger
Voor wie maak jij content? Jouw ideale volger is jouw potentiële klant. Zet Instagram strategisch in om de juiste mensen te vinden en te binden!

Module 5: Presenteer jouw verhaal
Maak meesterlijke en unieke content. Presenteer met impact jouw verhaal  op Instagram. Leer welke content écht werkt! Word de expert binnen jouw branch.

Module 6: Instagram Ins & Outs functies
Leer alle ins en outs over de mogelijkheden van Instagram. Ga aan de slag met het strategisch inzetten van Insta stories. Inclusief uitgebreide handleiding!

Module 7: Instagram Branding
Leer Instagram in te zetten als de etalage van jouw winkel. Je leert jouw eigen stijl te creëren en visuele content te maken waarmee je meer kwalitatieve volgers aantrekt!

Module 8: Schrijf ijzersterke copy’s
Beeld trekt de aandacht, daarna moet je een goed verhaal hebben.  Hoe zorg je dat jouw volgers in actie komen? Je leert hoe je een krachtige bio, pakkende omschrijvingen en sterke comments schrijft.

Module 9: Groei strategie
Vergroot je bereik op Instagram. Je hebt een onderscheidend verhaal en goede content, tijd om zoveel mogelijk ideale volgers te bereiken.

Module 10: Klanten via Instagram
Likes en volgers zijn leuk, maar daar kan jij je hypotheek niet van betalen. Ontdek de mogelijkheden om klanten te krijgen via Instagram. Leer de basics over adverteren op Instagram en hoe je een goede sales funnel inricht.

Ik heb de cursus als enorm waardevol ervaren. Ik was als influencer zelf een beetje zoekende naar mijn “Why” en hoe ik nu verder wil. Na het volgen van deze cursus heb ik niet alleen mijn “Why” beter voor ogen het heeft me ook laten zien wat ik wil gaan doen. Ik heb hierdoor een mooi nieuw toekomstplan dat perfect past bij wie wij zien en wat we willen bereiken. Daarbij worden er dankzij de tips van Sharona onze content op social beter gezien en krijgen we meer echte volgers en likes. Daarbij is de aanpak van Sharona persoonlijk, spontaan en zeer professioneel. Ik heb er enorm veel aan gehad.

Michelle

Blogger en Influencer, TeamFamilie

Voor wie

Ondernemers, zpp’ers, freelancers, managers, advocaten, consultants, specialisten en iedereen met een drive om snel te groeien!

 

 • Je wilt jezelf op een unieke manier onderscheiden en groeien.
 • Jij gelooft vol in de kracht van online zichtbaarheid om je business te laten groeien!
 • Je bent klaar om je Instagram strategie naar the next level te tillen, zodat je meer volgers, engagement en omzet realiseert.

Dit ga je leren

Hoe je jouw unieke WHY Statement formuleert

Welke content jou écht gaat onderscheiden van al je concurrenten

Je leert hoe je jouw WHY verhaal met impact presenteert op social media

Wie jouw ideale volger is en hoe je hem of haar tot jouw loyaalste klant maakt

Hoe je een aantrekkelijk Instagram profiel opbouwt

Hoe je meer bereik, engagement en volgers krijgt op Instagram.

Geen functie op Instagram is jou onbekend na deze training!

Ik ben Sharona.

27 jaar, een millennial noemen ze mijn soort. Mijn missie is om ondernemers te inspireren om online zichtbaar te worden met hun unieke verhaal om op deze manier loyale klanten aan te trekken.

Waar geef ik deze cursus?

Ik werk ruim 3 jaar als social media specialist en heb ik verschillende ondernemers geholpen op het gebied van social media marketing. Mijn eigen Instagram @sharonabolander heb ik in 1 jaar tijd laten groeien van 1000 naar 3000 volgers.

Hoe werkt het?

Geen ingewikkelde online leeromgeving, maar je volgt de cursus lekker simpel via Instagram. Na het aanschaffen van de training, krijg je toegang tot het besloten Instagram account. Hierop worden dagelijks stories gepost met tips, informatie en opdrachten. Je hebt het cursusmateriaal dus altijd bij de hand op een plek waar jij ook uiteindelijk jouw zichtbaarheid wil gaan vergroten.

Waarom op deze manier?
Ik vind deze methode geniaal. Een tijdje geleden heb ik bij Celine Charlotte een online training gevolgd via Instagram. All the credits to her. Op een hele toegankelijke manier kun je nieuwe dingen leren en inzichten op doen.

Wat krijg ik in deze cursus?

– 10 werkdagen (2 weken) een online cursus via Instagram. Je ontvangt dagelijks informatie, inspiratie en opdrachten via Instagram Stories.

– Dagelijks verschijnt er een post op de tijdlijn over het onderwerp van die dag. Je kunt hier in gesprek gaan met andere deelnemers om kennis uit te wisselen.

– 1x een Instagram Live Q&A waar je jouw vragen aan mij kan stellen. Ook is er de mogelijkheid voor een aantal deelnemers om in deze uitzending jouw WHY te pitchten voor de andere deelnemers.

– Een e-book met alle tips, inzichten, informatie en opdrachten uit de cursus. Zo kun je op een later moment nog eens het lesmateriaal teruglezen.

– Een maand lang toegang tot het account, zodat je in je eigen tempo de training kan volgen.

– En natuurlijk, super veel inspiratie om online zichtbaar te worden en te gaan groeien op Instagram.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?
Je krijgt 10 werkdagen lang (2 weken) elke dag voor 10.00 uur een reeks stories te zien. Die kun je in je eigen tempo kijken, want ze blijven een maand staan. Het bekijken van de stories kost je ongeveer 10-15 minuten per dag. Daarbij worden er elke dag foto’s geplaatst in de feed waarop je kunt reageren en met de community kunt praten en onderling tips kunt delen.
Ik ben al actief op Instagram, is de training geschikt?
Als je je herkent in 3 van onderstaande punten is de training voor jou geschikt:

– Je vindt het lastig om jouw verhaal over te brengen via Instagram.
– Je wilt jezelf onderscheiden door unieke content te delen op Instagram, maar je weet niet waar te beginnen.
– Je twijfelt regelmatig over wat je wel of niet moet plaatsen op je Instagram profiel.
– Je wilt zichtbaar worden als de expert binnen jouw vakgebied op Instagram.
– Je gebruikt nog niet alle functionaliteiten van Instagram om optimaal zichtbaar te worden.
– Je vindt het lastig om te groeien in de vorm van echte likes, reacties en nieuwe volgers.
– Je wilt Instagram strategisch inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Hoe werkt de cursus via Instagram?
Wanneer je een ticket hebt aangeschaft krijg je toegang tot het besloten Instagram account van de WHY Academy. Je volgt de training dus via Instagram. Elke dag verschijnen er stories over het onderwerp van die dag en vind je een post op de tijdlijn. Je krijgt daarnaast het e-book met daarin een samenvatting van het cursusmateriaal en opdrachten om echt alles uit de training te kunnen halen. Halverwege de training is er een live Q&A via Instagram. De live sessie blijft 24 uur beschikbaar om terug te kijken.
Wat levert de cursus mij op?
Je wordt 2 weken lang overspoeld met informatie en inspiratie over hoe je jouw zichtbaarheid op Instagram op een authentieke manier kan vergroten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, dan kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken. Na de training ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram account kan laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.
Hoe krijg ik toegang tot het account?
 1. Na het kopen van de online training ontvang je een bevestigingsmail met een link naar het besloten Instagram account van de WHY Academy.
 2. Je maakt een screenshot van de bevestigingsmail
 3. Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het account door op ‘Volgen’ te klikken.
 4. Vervolgens stuur je de screenshot van de bevestigingsmail via een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken.
 5. Vervolgens krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account.
Wat staat er in het e-book?
In het e-book staat een samenvatting van het cursusmateriaal. Zo kun je na de cursus nog eens de informatie teruglezen. Ook staan de opdrachten in het e-book. Wanneer je deze dagelijks uitvoert, haal je het meeste uit de online cursus.

WHY ACADEMY (Instagram cursus)

Start cursus 23 mei 2019

 • 10-daagse cursus op Instagram

 • Maand toegang tot cursus

 • 1x Instagram live Q&A

 • Antwoord op je vragen via de chat

 • E-book met alle tips, inzichten en opdrachten

Early bird tarief

€49,-

ipv €69,-

Sharona geeft vol enthousiasme bordevol tips waarmee je aan de slag kunt. Zowel praktisch als de diepere laag waar alles mee valt of staat. Ik raad de cursus aan als startende ondernemer op Instagram!

Dina