Dit event is UITVERKOCHT

Dit event is dé start voor jouw grootste dromen, diepste verlangens en big goals voor 2024. Je voelt het. Er zit zoveel meer in jou.  Het is tijd om in die next level versie van jezelf te gaan stappen.

It’s time to make the MAGIC happen!

Het eindejaarsevent voor ondernemers, zpp’ers en freelancers. Maak je visie, intenties en plannen voor 2024 helder. Netwerk met gelijkgestemden ondernemers. En laat je inspireren door mijn vernieuwende inzichten, strategieën en business lessen. Ga naar huis met een authentiek plan voor jouw pad naar succes, voldoening en vrijheid.

Ben je klaar om van 2024 een MAGISCH jaar te maken?

Schrijf je in voor Magic New Year op 24 november 2023 in Bilthoven.

Do the universe a favor, don’t hide your magic and GO BEYOND!

We raken allemaal weleens het gevoel van magie kwijt in het ondernemen, omdat we overweldigd raken.

Marketing, sales, strategie, processen, opschalen, uitbesteden, etc. Het hoort er allemaal bij.

Het is tijd om die magie weer volledig toe te laten. Sterker nog: zelf te gaan maken.

En daarmee een groot rimpel effect te creëren. Voor jezelf, je inner circle en je klanten. 

Tijdens deze dag ga je de grenzen van je bedrijf en jezelf verleggen. Dit is waar strategieën worden geboren, doelen worden omgezet in realiteit en jouw allergrootste ambities tot leven komen. 

Dit is geen gewoon ondernemers eindejaarsevenement waar je simpelweg wat business tips krijgt en een standaard plannetje invult voor het nieuwe jaar. Jij weet namelijk ook dat er meer voor nodig is om echt die grote shift te maken.

Ik geef je geen one size fits all aanpak, maar ik laat je voelen hoe het is om in te tunen op een ontembare kracht die in jou zit.

Zodat je voelt wat je te doen hebt om je eigen magie te creëren.

Want JIJ bent de LEADER van je eigen succesverhaal. 

The day I decided that my life is magical, there was suddenly magic all around me

Hier wil jij het NIEUWE JAAR afscheid van nemen:

 • Het gevoel dat je hard moet werken voor het behalen van succes. 
 • Concessies doen op wat jij ECHT diep van binnen wil. 
 • Financiële druk, want dit geeft je een gevoel van verwijdering van jouw kern & missie.
 • Het idee dat je soms tegen de stroom in zwemt, omdat de dingen ‘zwaar’ aanvoelen.
 • Het trekken en leuren voor nieuwe klanten. En hier constant mee bezig zijn (in je hoofd).
 • Het blijven hangen in ”PRIMA” want stiekem weet je dat dit niet jouw volle potentieel is.
 • De druk die je voelt van anderen die zoveel sneller lijken te gaan.

Sluit je ogen en voel eens:

Wat is jouw verlangen voor 2024?

Wat als jij je niet meer laat tegenhouden door angst en twijfels?

En je vanuit een diep vertrouwen jouw authentieke pad naar succes, voldoening en ultieme vrijheid gaat leven..

Hoe zou je business en leven er dan uitzien?

Welke bold moves neem je dan fearless?

Wat zou je doen als niks jou in de weg staat van je diepste verlangens?

Welke impact maak je dan met je bedrijf?

Wat laat je los omdat het je niet meer dient?

Op welk vlak ga je ALL-IN omdat je voelt dat het je hele business gaat veranderen?

Dit event is absoluut voor jou als…

 • Je streeft naar diepgang in het ondernemen. Vanuit je zielsmissie wil je impact maken.
 • Je wil meer verbinding met jezelf ervaren. De innerguide die in jou zit weet precies wat goed voor jou is.
 • Je wil vanuit rust en vertrouwen bij jezelf blijven. Zelfs als je belandt in een heftige storm van tegenslagen.
 • Je wil vanuit jouw innerlijke kracht alle uitdagingen omzetten in kansen om te groeien.
 • Je wil jezelf laten leiden door liefde en vanuit die energie keuzes maken die authentiek zijn aan jezelf.
 • Je wil meebewegen met de magie van het leven en deze energie gebruiken om jouw werkelijkheid te manifesteren.

Laat je vooral leiden door je intuïtie. Voel jij dat Magic New Year je nieuwsgierig maakt? Please join mooi mens en dompel je onder in de magie die we samen gaan creëren. Elke reden die je hoofd bedenkt om niet te komen ”ik ben nog niet ver genoeg” of ”ik heb hier vast niks aan want weet al genoeg” negeer die. Kies vanuit je hart!

Dit kan je verwachten van het MAGIC NEW YEAR

 • Het is geen standaard business event. We gaan op een dieper level werken. Ik combineer mijn strategische business kennis met mijn achtergrond als Reiki Healing Master.
 • Ik neem je mee op een avontuur terug naar de magie in jouw business & leven. Een ontdekkingsreis naar jezelf en jouw authentieke kracht, zodat je vanuit daar een bedrijf manifesteert wat voor JOU werkt. Voorbij je angsten en obstakels. Daar wacht voor jou magie.
 • Tijdens het event geef ik je de energetische én praktische + strategische tools om vanuit jouw eigen kracht jouw pad naar succes, voldoening en vrijheid uit te stippelen.
 • Ik help je om te voelen en te verbinden met je intuïtie en hart, zodat je vanuit daar keuzes maakt. We doen zo ontzettend veel met ons hoofd. Alleen zit er zoveel wijsheid in ons hart. De nieuwe wereld heeft meer leiders nodig die durven te ‘’leiden’’ vanuit hun hart.
 • En natuurlijk gaan we niet alleen ”voelen”, ”naar binnenkeren” en ”innerlijk werk doen” want het bouwen van een succesvolle business vraagt ook om actie en daadkracht. Je gaat naar huis met een heldere visie en een plan voor je doelen voor 2024.

 

Op het event neem ik jou mee in deze 5 fases:

1. Connect The Dots

We kijken vanuit dankbaarheid terug op het afgelopen jaar. Welke lessen heb je geleerd? Waar ben je toe uitgenodigd? Op welke vlakken ben je gegroeid? Waarom was het nodig om bepaalde dingen los te laten?

Connect the Dots en ontdek de magie die er al is.

2. Crystal Clear Soul Vision

Wat is je allergrootste visie, welke impact wil je maken, waarom ben je hier op aarde, wat heb je hier TE DOEN. Ik zet je aan om groots te denken en je visie naar het volgende niveau te brengen. Je gaat die visie in iedere vezel van je lichaam voelen. En na deze dag is er geen weg terug. Je visie is groter dan jij. Je drive is gegroeid. Je motivatie is gegroeid. Je ziet de weg helderder dan ooit tevoren. Het vraagt van jou om de LEADER van je leven te worden. En jouw visie om te zetten in realiteit.

3. Step into the NEW you

Wie heb je te zijn om deze grote impact te maken? Wat zijn jouw voorwaarden? Welke regels ga je overboord gooien? Wat is er voor nodig om schaamteloos je eigen pad te volgen? Wat vraagt het van je om volledig jezelf te zijn? Je gaat ontdekken hoe het voelt om die fucking bad-ass in jou te unleashen.

4. Write your 2024 Succes Story

Wat is jouw definitie van succes, voldoening en vrijheid? Welke successen vier jij volgend jaar op 31 december 2024? Tijdens het event schrijf je jouw magische tijdlijn voor het nieuwe jaar. Dit is de start van jouw 2024 succes story. 

5. Smart & Heart centered Strategy 

Grote plannen en ambities vragen om baanbrekende strategieën. Een nieuwe aanpak. Als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. En dat is wat je niet meer wil. Je wil een nieuwe realiteit. Er mag een nieuwe wind door je bedrijf. Je bedrijf mag JOU nog meer gaan dienen. Je wil die ondernemer worden die succesvol is, leiderschap pakt en geniet van het ondernemen. Je gaat afscheid nemen van struggelen, hardwerken, dingen doen die je niet voelt. Je bedrijf mag aligned zijn met wie jij bent in het diepste van je zijn. En je strategie mag daarbij aansluiten.

Ik kan niet wachten om de strategieën te delen die ik zelf heb ingezet om te groeien naar een multiple 6 figure business vol vrijheid. 

Dit is jouw CALLING  om de CREATOR te zijn van jouw droombedrijf. Het is tijd om je dromen om te zetten in daden. Omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers en laat je inspireren door mijn meest life changing inzichten, strategieën en lessen.

Dit is jouw moment.
Dit is jouw jaar.
Dit is Magic New Year.

Laat je verrassen door de realiteit die je creëert als niks je in de weg staat 

Magic New Year VIP pakket

Single ticket + accountability support januari 2024
497
 • Ticket voor het Magic New Year event op 24 november in Bilthoven van 10:00 – 17:00 uur
 • Geprint Jaarplan Werkboek
 • Inclusief lunch
 • 1 maand accountability support bestaand uit:
 • ➡️ Offline Mastermind sessie (dagdeel van 4 uur) in de Oase (omgeving Apeldoorn) max 10 deelnemers. Datum plannen we met een datumprikker zodat iedereen kan.
 • ➡️ 1-op-1 online coaching (deel al je vragen, (business)struggles en gedachten met mij via Whatsapp, zodat je een giga kickstart kan maken in 2024)
 • PS: heb je al een single ticket en wil je deze omzetten naar het VIP pakket? Stuur ons dan een mailtje op info@sharonabolander.nl.

Voor als je mij niet kent:
Hallo, ik ben Sharona!

In 2018 besloot ik om mij in te schrijven bij de KVK. Zonder business plan, maar wel met een enorme drive. Ik had destijds werkelijk geen idee hoe ik ooit een minimaal salaris kon verdienen met mijn bedrijf. Ik werkte destijds al jaren in loondienst in de (online) marketing en was verantwoordelijk voor campagnes met tonnen budgetten. Ik had skills die handig waren voor het ondernemerschap, toch voelde ik me vooral onzeker. Ik had daarom in het begin vooral te werken aan mijn mindset, blokkades en beperkende overtuigingen.

In 2019 begon mijn marketing bedrijf (ik beheerde advertenties en social media campagnes voor zzp’ers en bedrijven) lekker te lopen. En toen ik in augustus stopte met mijn loondienstbaan ging het ineens keihard. 3 maanden later draaide ik €30.000 omzet per maand. Een droom die uitkwam. Toch besloot ik, tegen alle verwachtingen van mensen om me heen, te stoppen met dit bedrijf na een halfjaar.

Mijn hart zei dat dit niet mijn pad was. Begin 2020 begon ik mijn nieuwe bedrijf als online ondernemer en coach. Binnen no time groeide ook dit bedrijf razendsnel. In dat jaar draaide ik + €100.000,- omzet. De afgelopen jaren groeide ik naar €300.000 omzet met een winst van bijna €200.000 per jaar.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om hun pad naar succes, voldoening, rijkdom en vrijheid uit te stippelen. Zoveel ondernemers ploeteren jaren voordat ze op het punt zijn dat hun bedrijf winstgevend is. En slechts een klein percentage bereikt net als ik een multiple 6-figure business. 

Ik weet dat het wél mogelijk is. Het vraagt van je om GO BEYOND te gaan…

 

   Ga verder dan….

   …wat je nu denkt dat mogelijk is.

   …de grenzen van je eigen overtuigingen.

   …de omstandigheden.

   het verhaal dat je jezelf vertelt.

   …je verleden.

   …je concurrentie.

   …de one size fits all-strategieën.

   …de kennis die je nu hebt.

   …de maatschappelijke concepten en restricties. 

   …je dromen.

   En laat je verrassen door de realiteit die jij creëert als niks je in de weg staat.

   Go Beyond

   Ben jij klaar voor jouw meest magische jaar ooit?

   ”Do the universe a favor, don’t hide your magic”

   Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

   Wanneer is het event?

   24 november 2023
   10:00 – 17:00 uur
   Incl. lunch

   Voor welke type ondernemer is het event?

   Voor ondernemers die zich aangesproken voelen bij het lezen van deze pagina. Er zijn geen voorwaarden waaraan je moet voldoen zoals een bepaalde omzet, x-aantal jaren ondernemerschap of werkzaam in een bepaalde branche. Iedereen is welkom. 

   Er komt een mix van ondernemers:

   – Ervaren ondernemers met een tonnenbedrijf.
   – Ondernemers die in de groeifase zitten van hun bedrijf.
   – Startende ondernemers die net begonnen zijn.
   – Er komen zelfs enkele ondernemers to be. 

   Tot wanneer kan ik een ticket kopen?

   De kaartverkoop sluit zodra de zaal vol is. Er zijn maximaal 100 plekken en nog maar enkele tickets beschikbaar. Ik zou niet te lang twijfelen, want dan kan je zomaar te laat zijn. En hoe jammer is het als je op 24 november met FOMO kijkt naar mijn stories en denkt ”Shit hier had ik ook bij willen zijn”.

   Is de locatie van het event al bekend?

   Ja zeker. Ik mag jou verwelkomen op de prachtige locatie ”Watdajel” in Bilthoven (centraal in het land). Het adres is: Leyenseweg 38, 3721 BD Bilthoven

   Is de locatie goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer?

   Jazeker. Er is parkeergelegenheid dichtbij de locatie.
   Ook kun je de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer. Het is zo’n 15 minuten lopen vanaf het treinstation Bilthoven of je neemt de bus en dan is het enkele minuten lopen naar de locatie. 

   Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

   Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het event als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar. 

   Ik vind het spannend om alleen te komen

   Misschien stelt het je gerust om te weten dat 80% van de ondernemers alleen komt. Een event zoals Magic New Year is de plek om nieuwe connecties op te doen. Ik heb zelf hele warme herinneringen aan events en live dagen omdat ik hier veel van mijn ondernemersvriendinnen ontmoet heb. 

   Verder nog vragen?

   Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl


   Auteursvermelding : enkele foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Renée van der Heide op het VA congres 

   Pin It on Pinterest