LIVE DAG: Ondernemen en leven vanuit je why

5 oktober 2019 13:00 – 18:00 uur – Amsterdam

Mijn WHY geeft mij een  ‘purpose’ waarvoor ik elke dag uit bed wil springen. Het heeft mij gestimuleerd om echt grote keuzes te maken in mijn leven. Zo heb ik binnen een halfjaar tijd een succesvolle onderneming opgezet, waardoor ik mijn baan in loondienst kon opzeggen om te doen wat ik het liefste doe!

Het moment waarop ik besloot om te gaan leven en ondernemen vanuit mijn WHY heeft mij leven veranderd. Ik wil dat iedereen dat gevoel van voldoening  ervaart. Zich vrij voelt om het leven te leiden waarvoor je elke dag uit bed wil springen. En dat is niet altijd makkelijk. Nee, het zelfs vreselijk moeilijk, want in het onbekenden liggen angsten. Maar jij kan dit! 

Ik wil je inspireren en helpen om keuzes te maken vanuit je hart. De grote plannen, dromen en doelen die je hebt om te zetten in actie. Om vervolgens echt leiderschap te pakken over je leven. Laat je inspireren tijdens de live dag ‘leven en ondernemen vanuit je why’. Het wordt een bijzondere dag waar je samen met likeminded mensen aan de slag gaat met je dromen en doelen.

?zaterdag 5 oktober 2019
?13:00 – 18:00 uur
?SPOT Amsterdam

€99,- incl. btw

Deze live dag is iets voor jou als…

Herken je je in 3 of meer van de onderstaande punten? Dan ga je dit live event supertof vinden:

 • Je wil groeien; zowel persoonlijk als zakelijk
 • Je wil meer voldoening ervaren in het werk wat je doet.
 • Je wil ontdekken wat jouw grote drijfveer is; jouw why.
 • Je wil meer leiderschap pakken over je leven.
 • Je hebt giga veel ideeën, maar soms loop je even vast.
 • Je wil meer energie ervaren.
 • Je wil meer focus hebben.
 • Je wil echt van betekenis zijn in hetgeen wat je doet.
 • Je wil niet die grijze muis zijn, maar het podium pakken.
 • Je vindt persoonlijke ontwikkeling awesome.

Het live event is voor iedereen die grote dromen, plannen en doelen heeft. Je gelooft net als ik erin dat investeren in jezelf te sleutel is tot succes. 

Je hoeft zeker geen ondernemer te zijn voor dit event. 

”Turn your story into a purpose”

Iedereen heeft een verhaal. Dat verhaal kent ups en downs. Al deze momenten hebben jou gevormd tot wie jij nu bent. Jij kunt met je verhaal van betekenis zijn voor iemand anders. Dit is de basis van jouw WHY. Tijdens de live dag zien we kwetsbaarheid als kracht. Het is een veilige omgeving waar je echt jezelf kan zijn. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke verhalen om te ontdekken wat jouw grotere doel is. Dit gaat je helpen om meer focus te krijgen in wat je doet, meer voldoening te ervaren dagelijks en het allerbelangrijkste stappen we zetten om echt impact te maken met jouw WHY!

Wat kun je verwachten?

Zie de live dag als een moment voor jezelf. Een dag die in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling. Je wordt overladen met inspiratie, mooie kwetsbare verhalen en praktische tips. Dat alles in een inspirerende omgeving omringt met toffe mensen. Het is niet alleen inspiratie, maar je gaat zelf ook aan de slag.

 • Ik ga je uitdagen om groot te denken!
 • Je gaat jouw WHY formuleren, als je het nog niet weet ga je dus ontdekken wat jou écht drijft! 
 • Ik zet je aan het denken over wat nu echt belangrijk is.
 • Je gaat jouw grootse (!!!) doelen formuleren op de 8 belangrijkste facetten van het leven.
 • Je gaat ze visualiseren door het maken van een vision board.
 • Aan het einde van de dag ga je vol inspiratie naar huis met meer helderheid en een vision board waar je elke dag naar kan kijken, zodat je gaat geloven dat dit jouw werkelijkheid is!

 We sluiten de dag af met een borrel. Zodat we fijn kunnen napraten en we het leven kunnen vieren onder genot van een hapje en drankje.  

Voor als je mij nog niet kent…

Even voorstellen. Ik ben Sharona, 28 jaar jong. Een millennial noemen ze mijn soort. Ik drink mijn koffie het liefst met havermelk. Vind reizen te gek! Woon gezellig in Zoetermeer met mijn lieve man.

Ik ben een blij, gelukkig en tevreden mens.

Dat is niet altijd zo geweest… De afgelopen jaren gingen niet altijd over unicorns en regenbogen. Diepe dalen. Moeilijke beslissingen. Pijn. Frustratie. Het hoorde er allemaal bij.

Nu ik terugkijk snap ik waar ik mijn drive aan te danken heb. Ik heb er namelijk voor gekozen om die pijn om te zetten in een ‘purpose’,

Mijn why is om jou te inspireren en helpen om volledig jezelf te durven zijn. Vanuit daar kan je namelijk vol vertrouwen grote stappen zetten. Jouw boodschap (why) gaan verspreiden. 

Samengevat: ondernemer, tikkeltje eigenwijs, super optimistisch, een blij mens en gek op zelfontwikkeling.

Praktische informatie

?zaterdag 5 oktober 2019
?13:00 – 18:00 uur
?SPOT Amsterdam
      Keizersgracht 520

€99,- incl. btw 

12 plekjes beschikbaar (op=op)