Schrijf je nu in voor hét Business Summer Event op 28 juni 2024

Voor veel ondernemers is het een bekend scenario: je hebt een bepaald niveau van succes bereikt, maar het lijkt alsof er een plafond boven je hoofd hangt. Een barrière die je ervan weerhoudt om verder te groeien.

Dit plafond kan zich manifesteren op verschillende gebieden:

➡️ Je komt maar niet boven een bepaalde omzet of winst.
➡️ Je online groei in bereik en zichtbaarheid stagneert. Er komen wat volgers bij, maar er gaan er ook weer een aantal weg.
➡️ Je haalt steeds minder voldoening uit je bedrijf. Met bepaalde diensten zou je liever stoppen, maar dat is ook spannend.
➡️ Je hebt een volle agenda, waardoor je nauwelijks tijd hebt om écht AAN je bedrijf te werken.  Daarom vind je het ook enerzijds logisch dat je niet een grote groei doormaakt en blijft hangen.

Het is frustrerend, want diep van binnen weet je dat er meer mogelijk is. Je verlangt naar groei, naar meer impact en nog meer financiële rust.

Je weet dat het NIET werkt, maar toch verval je vaak in ”oude” patronen:

– Harder werken
– Nog meer doen
– Moeilijk denken: ingewikkelde strategieën 
– En nog meer uren maken.

Dit leidt tot een bedrijf dat steeds verder afdrijft van je oorspronkelijke visie, je persoonlijke wensen en dromen.

Leap Day is een dag waarbij je wordt uitgedaagd om het 180 graden anders te gaan doen. Bold moves te maken, die zorgen voor een complete transformatie van je leven en bedrijf.

Every next level in your business will require a different you

Op deze dag ga je ervaren dat het eigenlijk heel licht en makkelijk is om te gaan voor GROOTSHEID in je business.

Je wordt meegenomen in de principes en strategieën die je nodig hebt om SNEL te groeien.

Met de nummer 1 voorwaarde: op een manier die in lijn is met wie je werkelijk bent!

Tijdens deze bijzondere dag neem ik je mee op een reis naar groei op een manier die je misschien nog niet eerder hebt ervaren.

We gaan niet voor kleine stapjes, maar voor een complete verschuiving, een transformatie die leidt tot een nieuwe realiteit voor jou en je bedrijf.

Op Leap Day leer je niet alleen HOE je exponentieel groeit met je bedrijf, maar ook WAAROM het belangrijk is om te groeien op een manier die in lijn is met wie je werkelijk bent. Het is niet alleen een dag van leren, maar ook van reflectie, transformatie en empowerment.

Are you ready to take the leap?

Schrijf je in voor LEAP DAY, het business summer event, op 28 juni in Amersfoort. 

Een kleine sfeerimpressie van een vorig event

Praktische informatie

 • Datum: 28 juni 2024
 • Tijdstip: 10:00 – 17:00 uur
 • Locatie: Het Oude Magazijn
 • Adres: Soesterweg 310f, 3812 BH Amersfoort
 • Gratis parkeren + goed bereikbaar met OV
 • Inclusief lunch en snacks

 

Kleine sfeerimpressie van de locatie

Eén van mijn eerste coaches zei ”Every level has a new devil” en hij had gelijk. Het ondernemerschap wordt niet makkelijk op een bepaald punt. Je blijft uitgenodigd worden om te groeien. Om elke keer opnieuw weer een BIG LEAP te maken.

Daarom is LEAP DAY een krachtig event voor iedere ondernemer, in iedere branch, in iedere fase. 

Ik draaide m’n eerste 10k precies een jaar nadat ik me ingeschreven had bij de KVK. Daarna heb ik nooit meer minder dan 10k gedraaid.

Inmiddels ben ik 6 jaar ondernemer en regelmatig krijg ik de vraag:

”Hoe kan het dat jij altijd zo snel groeit?”

In mijn eerste jaar fulltime ondernemen draaide ik €100.000 met mijn bedrijf. Ik besloot te stoppen met dit bedrijf omdat het niet 100% aansloot bij mijn purpose. De mensen in mijn omgeving verklaarde mij voor gek. Ze dachten:

”’Kijk nou wat voor geluk je hebt en dan ga je nu al stoppen???”.

Midden in de corona crisis startte ik met mijn nieuwe online bedrijf en direct in de eerst maand draaide ik €10.000 omzet en datzelfde jaar draaide mijn bedrijf €200.000 omzet. Het ging net zo snel als bij mijn eerste bedrijf. Nee eigenlijk zelfs nog sneller. En inmiddels draai ik al meerdere jaren achter elkaar een tonnen omzet met ongeveer 200.000 WINST per jaar. En dat zonder fulltime te werken. Zo’n 3 maanden per jaar vakantie. En vorig jaar was ik 6x in het buitenland. 

Nog steeds denken mensen regelmatig dat ik ”geluk” had.

En ja, natuurlijk heb ik geluk. Alleen al dat ik in een tijdperk leef waar ZOVEEL mogelijk is! Hoe tof dat ik gewoon mijn geld kan verdienen met online producten? Niet locatie gebonden ben? En dat ik met alle online marketing mogelijkheden dagelijks duizenden mensen kan bereiken? WOW!

Maar er zit ook zeker een ”succesformule” achter de snelle groei. En tijdens LEAP DAY neem ik je mee in wat jij nodig hebt om van kleine mini stapjes groei, naar een BIG leap in groei te gaan.

Laat je verrassen door de realiteit die je creëert als niks je in de weg staat 

Voor als je mij niet kent:
Hallo, ik ben Sharona!

In 2018 besloot ik om mij in te schrijven bij de KVK. Zonder business plan, maar wel met een enorme drive. Ik had destijds werkelijk geen idee hoe ik ooit een minimaal salaris kon verdienen met mijn bedrijf. Ik werkte destijds al jaren in loondienst in de (online) marketing en was verantwoordelijk voor campagnes met tonnen budgetten. Ik had skills die handig waren voor het ondernemerschap, toch voelde ik me vooral onzeker. Ik had daarom in het begin vooral te werken aan mijn mindset, blokkades en beperkende overtuigingen.

In 2019 begon mijn marketing bedrijf (ik beheerde advertenties en social media campagnes voor zzp’ers en bedrijven) lekker te lopen. En toen ik in augustus stopte met mijn loondienstbaan ging het ineens keihard. 3 maanden later draaide ik €30.000 omzet per maand. Een droom die uitkwam. Toch besloot ik, tegen alle verwachtingen van mensen om me heen, te stoppen met dit bedrijf na een halfjaar.

Mijn hart zei dat dit niet mijn pad was. Begin 2020 begon ik mijn nieuwe bedrijf als online ondernemer en coach. Binnen no time groeide ook dit bedrijf razendsnel. In dat jaar draaide ik + €200.000,- omzet. De afgelopen jaren groeide ik naar + €300.000 omzet met een winst van bijna €200.000 per jaar.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om hun pad naar succes, voldoening, rijkdom en vrijheid uit te stippelen. Zoveel ondernemers ploeteren jaren voordat ze op het punt zijn dat hun bedrijf winstgevend is. En slechts een klein percentage bereikt net als ik een multiple 6-figure business. 

Ik weet dat het wél mogelijk is. Het vraagt van je om GO BEYOND te gaan…

 

   Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

   Wanneer is het event?

   28 juni 2024
   10:00 – 17:00 uur
   Incl. lunch en snacks

   Voor welke type ondernemer is het event?

   Voor ondernemers die zich aangesproken voelen bij het lezen van deze pagina. Er zijn geen voorwaarden waaraan je moet voldoen zoals een bepaalde omzet, x-aantal jaren ondernemerschap of werkzaam in een bepaalde branche. Iedereen is welkom. 

   Er komt een mix van ondernemers:

   – Ervaren ondernemers met een tonnen bedrijf.
   – Ondernemers die in de groeifase zitten van hun bedrijf.
   – Startende ondernemers die net begonnen zijn.
   – Er komen zelfs enkele ondernemers to be. 

   Tot wanneer kan ik een ticket kopen?

   De kaartverkoop sluit zodra de zaal vol is. Er zijn maximaal 100 plekken. Ik zou niet te lang twijfelen, want dan kan je zomaar te laat zijn. 

   Is de locatie van het event al bekend?

   Ja zeker. Ik mag jou verwelkomen op de prachtige locatie ”Het Oude Magazijn” in Amersfoort.

   Is de locatie goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer?

   Jazeker. Er is parkeergelegenheid dichtbij de locatie. Ook kun je de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer. 

   Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

   Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het event als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar. 

   Ik vind het spannend om alleen te komen

   Misschien stelt het je gerust om te weten dat 80% van de ondernemers alleen komt. Een event zoals Leap Day – Het Summer Business Event – is de plek om nieuwe connecties op te doen. Ik heb zelf hele warme herinneringen aan events en live dagen omdat ik hier veel van mijn ondernemersvriendinnen ontmoet heb. 

   Verder nog vragen?

   Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl

   Pin It on Pinterest