Het programma wat je helpt om consistent en duurzaam te blijven groeien als ondernemer. Door AAN jezelf én AAN je bedrijf te werken ❤️‍🔥!

Als ondernemer word je uitgedaagd om constant te blijven groeien. Ieder level brengt weer nieuwe uitdagingen. Daarom zeg ik ook liever niet dat het uiteindelijk ”makkelijker” wordt, want dat is niet waar. 

In The Entrepreneur Journey zet ik je AAN om echt in de rol van die krachtige CEO van jouw bedrijf te stappen. Elke maand daag ik je uit om GO BEYOND te gaan. Jezelf te overtreffen. En écht leiderschap te pakken over de resultaten in je bedrijf.

Zodat jij een steeds betere en krachtige ondernemer wordt, waardoor je uitdagingen gaat zien als AVONTUREN. En volop kan genieten van deze prachtige reis die het ondernemerschap heet.

Oké, laten we deze reis samen maken 💃

Waarom The Entrepreneur Journey?

Na honderden ondernemers gecoacht te hebben binnen mijn trajecten zag ik een overlap in waar we allemaal mee struggelen.

Vaak weten we heel goed wat we kunnen doen om consistent te blijven groeien, maar toch doen we het niet altijd. Een gebrek aan focus, tijd, structuur, motivatie. En soms kun je er je vinger niet op leggen waarom je bepaalde dingen maar niet uit je handen krijgt. Je blokkeert gewoon.

Het is NIET mijn doel om jou te overloaden met nog meer prikkels aan nieuwe kennis en extra to do’s op je lijstje.

The Entrepreneur Journey helpt jou om maandelijks datgene te doen wat essentieel is voor de groei van jou als mens en ondernemer. Doordat we het SAMEN gaan doen.

Waarom The Entrepreneur Journey?

Na honderden ondernemers gecoacht te hebben binnen mijn trajecten zag ik een overlap in waar we allemaal mee struggelen.

Vaak weten we ‘wat’ we kunnen doen om consistent te blijven groeien, maar toch doen we het niet altijd. Een gebrek aan focus, tijd, structuur en motivatie. En vaak kun je er je vinger niet op leggen waarom je bepaalde dingen maar niet uit je handen krijgt. Je blokkeert gewoon.

Het is NIET mijn doel om jou te overloaden met nog meer prikkels aan nieuwe kennis en extra to do’s op je lijstje.

The Entrepreneur Journey helpt jou om maandelijks datgene te doen wat essentieel is voor de groei van jou als mens en ondernemer. Doordat we het SAMEN gaan doen.

Dit zijn de STRUGGLES van een ondernemer 😅, right?

Je neemt jezelf voor om elke maand AAN je bedrijf te werken, je cijfers te evalueren, doelen te stellen en op basis daarvan te optimaliseren. Voordat je het weet heb je dat ene excel bestand met je cijfers alweer 2 maanden niet geopend. Of concludeer je aan het einde van de maand véél te laat dat je je gestelde doelen van die maand niet gaat behalen.

Je loopt met honderden ideeën rond in je hoofd om je bedrijf en marketing te optimaliseren. Alleen veel van die projecten blijven staan op de to do lijst. Je weet wat je moet doen, maar ergens vind je de focus niet om het echt te doen.

Je bent helemaal klaar met alle ongeschreven regels over hoe je een succesvol bedrijf hoort te runnen. Het is als een jas die te klein is geworden. Je verlangt ernaar het doen op jouw manier. Tegelijk blokkeert dat je ook. Echt volledig in die krachtigste (bad-ass) versie van jezelf stappen voelt kwetsbaar.

Je loopt regelmatig tegen een nieuw (omzet) plafond aan. Je vindt het niet erg om ‘’hard te werken’’ om je grote dromen te verwezenlijken, want het heeft je ontzettend veel gebracht. Tegelijk voel je dat het anders kan. Rustiger, makkelijk, vanuit vertrouwen. Dat vraagt om een doorbraak op het gebied van innerlijke groei, zodat je het volgende niveau weer kan dragen.

Je hebt meer boeken (en cursussen) op de plank liggen die je niet gelezen hebt, dan die je wel gelezen hebt. Er is een verlangen om aan je ondernemersskills en kennis te blijven werken, maar er is ZOVEEL. Dat overweldigt je regelmatig.

Het programma helpt jou om maandelijks de tijd vrij te maken voor DIE DINGEN die er vaak bij inschieten, maar wél essentieel zijn voor jouw groei als ondernemer. De maandelijkse sessies zijn praktisch en transformerend, zodat je in beweging komt én er direct al dingen veranderen in jezelf en je bedrijf.

Je gaat iedere maand consistent AAN je bedrijf werken. Waardoor je veel beter weet waar je op moet focussen om je business doelen te behalen. Met het resultaat dat je sneller gaat groeien.

Je hoeft niet zelf te bedenken: wat moet ik doen om mijn bedrijf te optimaliseren, waar begin ik met evalueren of hoe pak ik het aan met mijn doelen? Je sluit gewoon aan bij de CEO meeting en je wordt door mij begeleid in de sessie.

Je neemt de tijd om echt aan persoonlijke mentale, emotionele of spirituele blokkades te werken, zodat je door je eigen beperkende overtuigingen heen gaat breken.

✅ Je gaat meer rust, vertrouwen en gemak ervaren in het ondernemerschap, omdat je leert te luisteren naar de innerlijke wijsheid in jezelf. Hierdoor laat je je voortaan veel minder snel afleiden of onzeker maken door anderen.

✅ Je creëert als resultaat een bedrijf wat aansluit bij wat jij wil ervaren in het leven in plaats van vast te zitten in de ratrace van ‘’altijd maar meer’’ willen bereiken.

✅ Je wordt gemotiveerd door de groepsenergie die er vrijkomt. Je hoeft het niet langer alleen te doen. We gaan samen challenges aan op het gebied van marketing, sales, zichtbaarheid en selfcare.

Je wordt geprikkeld en geïnspireerd om op een nieuwe manier naar dingen te kijken. Je los te maken van de gebaande paden, zodat je echt kan ondernemen op jouw voorwaarden.

Je krijgt een realtime kijkje in mijn ondernemersjourney. Er valt zoveel te leren van mijn fouten, lessons learned en successen en die deel ik maandelijks met liefde met jou.

Ondernemen is a way of living

Ondernemen is a way of living

Dit krijg je iedere maand

 

STAY ON TOP of your GAME  

1. Inner Journey

Elke maand begeleid ik een meditatie energy healing via Zoom. We werken op onbewust niveau aan blokkades die jou beperken om vanuit grootsheid te ondernemen. De Inner Journeys zijn er om te connecten met alle wijsheid, vertrouwen en grootsheid die in jou zit. Zodat je je niet langer klein houdt. En onbegrensde resultaten gaat behalen in je bedrijf.

2. CEO meeting

Elke maand is er een CEO meeting via Zoom. Een sessie waarin we samen AAN ons bedrijf werken. Iets wat er bij veel ondernemers bij inschiet, maar zo belangrijk is voor constante groei en focus. Je krijgt een kijkje in de keuken van mijn tonnen bedrijf. In deze ses sie stap jij in de rol van de CEO. We evalueren de afgelopen maand, bepalen waar je kan optimaliseren en stellen nieuwe doelen. 

3. Deep Dive Talk

Elke maand is er een Talk waarin je een deep dive neemt op een ondernemersthema. Zodat je ook altijd blijft werken aan je kennis en skills. Ook is het gegarandeerd een boost aan inspiratie. Elke maand kies ik een thema zoals:  opschalen, minder werken, online verkopen, passief inkomen, doelen bepalen, manifesteren, spiritualiteit, zelfliefde, zichtbaarheid en meer…


4. Monthly Challenge

Iedere maand gaan we samen een challenge aan en ik doe ook mee. Afgelopen jaar heb ik zelf meerdere keren een challenge met mezelf gedaan. De resultaten zijn mind blowing als je iets consistent een maand doet. Je ontdekt razendsnel of iets jouw piece of cake is. Je integreert nieuwe krachtige gewoontes. Je wordt verrast met resultaten die je anders nooit had behaald. We motiveren elkaar. De challenge is voor iedereen haalbaar want er is altijd ook een ‘’light’’  variant.

5. Empowerment

In de leeromgeving zijn een aantal online ruimtes waar we elkaar volop empoweren. High vibes vind je in ”Share the joy” waar we samen successen vieren. In  de ruimte ”Lessons Learned” leren we van elkaars fucked ups. Iedere maand kun je je aanbod pitchen in ”Monthly Pitch”. In de ruimte ”Room to Empower” helpen we elkaar. Hier stel je al jouw vragen, plaats je oproepjes, vraag je om feedback of doe je marktonderzoek.

6. Ask Sharona

Je kunt business vragen insturen aan mij (Sharona), deze neem ik mee ter inspiratie in de sessies voor de volgende maand.
Ook kies ik iedere maand een aantal vragen uit die ik beantwoord in een besloten podcast. Heb je geen vraag? Dan kun je stemmen op vragen van anderen die jij interessant vindt. De populairste vragen worden iedere maand beantwoordt. 

Dit krijg je iedere maand

STAY ON TOP of your GAME  

1. Inner Journey

Elke maand begeleid ik een meditatie energy healing via Zoom. We werken op onbewust niveau aan blokkades die jou beperken om vanuit grootsheid te ondernemen. De Inner Journeys zijn er om te connecten met alle wijsheid, vertrouwen en grootsheid die in jou zit. Zodat je je niet langer klein houdt. En onbegrensde resultaten gaat behalen in je bedrijf.

2. CEO meeting

Elke maand is er een CEO meeting via Zoom. Een sessie waarin we samen AAN ons bedrijf werken. Iets wat er bij veel ondernemers bij inschiet, maar zo belangrijk is voor constante groei en focus. Je krijgt een kijkje in de keuken van mijn tonnen bedrijf. In deze sessie stap jij in de rol van de CEO. We evalueren de afgelopen maand, bepalen waar je kan optimaliseren en stellen nieuwe doelen. 

3. Deep Dive Talk

Elke maand is er een Talk waarin je een deep dive neemt op een ondernemersthema. Zodat je ook altijd blijft werken aan je kennis en skills. Ook is het gegarandeerd een boost aan inspiratie. Elke maand kies ik een thema zoals: opschalen, minder werken, online verkopen, passief inkomen, doelen bepalen, manifesteren, spiritualiteit, zelfliefde, zichtbaarheid en meer…

4. Monthly Challenge

Iedere maand gaan we samen een challenge aan en ik doe ook mee. Afgelopen jaar heb ik zelf meerdere keren een challenge met mezelf gedaan. De resultaten zijn mind blowing als je iets consistent een maand doet. Je ontdekt razendsnel of iets jouw piece of cake is. Je integreert nieuwe krachtige gewoonte. Je wordt verrast met resultaten die je anders nooit had behaald. We motiveren elkaar. De challenge is voor iedereen haalbaar want er is altijd ook een ‘’light’’  variant.

5. Empowerment

In de leeromgeving zijn een aantal online ruimtes waar we elkaar volop empoweren. High vibes vind je in ”Share the joy” waar we samen successen vieren. In  de ruimte ”Lessons Learned” leren we van elkaars fucked ups. Iedere maand kun je je aanbod pitchen in ”Monthly Pitch”. In de ruimte ”Room to Empower” helpen we elkaar. Hier stel je al jouw vragen, plaats je oproepjes, vraag je om feedback of doe je marktonderzoek.

6. Ask Sharona

Je kunt business vragen insturen aan mij (Sharona), deze neem ik mee ter inspiratie in de sessies voor de volgende maand. Ook kies ik iedere maand een aantal vragen uit die ik beantwoord in een besloten podcast. Heb je geen vraag? Dan kun je stemmen op vragen van anderen die jij interessant vindt. De populairste vragen worden iedere maand beantwoordt. 

Naast al deze nuttige praktische informatie, besteed Sharona ook veel aandacht aan je innerlijk. Dat is een cadeautje. Wat fijn! Wat voel je nu echt, waar wil je heen, wat doet het allemaal met je. Mooie reis is het! Ik kan het iedereen aanraden.

Moniek van Minderhout

Leefstijl deskundige, De Keukentafelconsulent

Sharona is een fantastisch mens en haar programma is tot in de puntjes uitgedacht om stap voor stap een onderneming te laten floreren 😍

Hiske Bongaart

Zangeres en Webshop eigenaar, Moonbabies.nl

Het programma van Sharona was veel beter dan ik me van te voren had kunnen voorstellen. Ik had verwacht vooral praktisch bezig te zijn maar de healings, visualisaties en meditaties waren echt prachtig en geweldig. Sharona is zo’n mooi mens die jou echt ziet en begrijpt. Dankjewel daarvoor Sharona!

Danielle Geerling

Zelfliefde Expert, Goldenmirror.nl

Dit is waarom je wil meedoen

The Entrepreneur Journey is absoluut niet het zoveelste business programma. Dit programma creëert momentum in jouw leven en bedrijf. Het doel is dat je in beweging komt. We gaan samen integreren, implementeren, optimaliseren met gevolg een enorme TRANSFORMATIE.

Ik ga in mijn werkwijze altijd verder dan alleen focussen op de financiële resultaten van je bedrijf. In the end herinner je je echt niet welke omzet je gedraaid hebt, maar wil je terugkijken op je leven met een VOL hart van dankbaarheid. Naar mijn mening mogen je bedrijfsresultaten dus NOOIT belangrijker zijn dan jouw levenservaring.

Ik neem je mee op een transformerende reis van groei, verdieping, (zelf)ontdekking en het realiseren van jouw volledige potentieel; als mens en ondernemer. Dit doet ik door je weer te verbinden met je authentieke kern en belemmerende patronen te doorbreken.

Daarnaast bied ik je de praktische en strategische stappen die je nodig hebt om te ondernemen en te leven vanuit hun grootsheid, authenticiteit en vrijheid.

Aanmelden kan voor 3 maanden.
Meld je je nu aan? Dan start je de eerste maandag van de volgende maand.

Over Sharona

Mijn persoonlijke ervaringen en mijn levenspad staan aan de basis van mijn methodes. De lessons learned, doorbraken en kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren wil ik doorgeven aan andere ondernemers.

Door coaching, live events en online programma’s help ik jou om je succesvolle en betekenisvolle bedrijf te bouwen vanuit jouw authentieke kern en potentieel. 

Mijn aanpak bestaat uit een krachtige mix van innerlijke werk, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. Concreet en direct toe te passen in je bedrijf. 

Bij mij draait het om echtheid en commitment. Niet vertellen wat je moet doen, maar jou kennis aanreiken en je de antwoorden zelf laten vinden: échte empowerment dus. Geen mooie praatjes, niet dingen mooier maken dan ze zijn. Maar puur, rechtdoor en met volle commitment.

Voor wie is The Entrepreneur Journey

Deze journey is voor iedere ondernemer die voelt dat het ook anders kan. En je bent klaar met jezelf kleinhouden of saboteren. Je hebt behoefte aan focus, motivatie en structuur om consistent die dingen te doen die belangrijk zijn voor jouw groei

Het programma sluit aan op iedere fase van het ondernemerschap, omdat de focus ligt op JOUW JOURNEY. De sessies zijn verdiepend, inspirerend en verhelderd voor zowel startende als gevorderden ondernemers.

Je hebt misschien al een business coach programma of traject gevolgd, maar je merkt dat je stagneert in het in actie komen. Dit is overigens geen voorwaarden om mee te doen.

Verder bepaal jezelf wat je wil volgen binnen het programma. Alle sessies worden opgenomen en kun je op jouw eigen tijd terugkijken.

Heb je nog een vraag?

Wanneer start en eindigt het programma?

Na aanmelding start je de eerst volgende maandag van de komende maand. Je ontvangt via de mail de data van de sessies.

Wat kost The Entrepreneur Journey?

Je kunt nu voor 3 maanden meedoen je betaald geen €700,- maar slechts €555,-

Je kunt ook kiezen voor termijnen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma sluit aan op iedere fase van het ondernemerschap, omdat de focus ligt op JOUW JOURNEY.
De sessies zijn verdiepend, inspirerend en verhelderd voor zowel startende als gevorderden ondernemers.

Verder maakt het niet uit welke type bedrijf je hebt.

Ik geloof heel erg in dat jij diep van binnen wel voelt of dit programma resoneert. Voel je een sparkle, dan zou ik zeggen: Go for it. Vertrouw op je intuïtie.

Wanneer zijn de sessies?

Iedere maand zijn er 3 sessies en de data worden halverwege de maand aangekondigd. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn bij een sessie, dan kun je de opname via de leeromgeving terugkijken.

Wat als ik niet bij de online live sessie kan zijn?

De sessies zijn net zo waardevol om terug te kijken. Na afloop van een sessie ontvang je diezelfde dag nog een opname terugkijken via de leeromgeving.

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding?

Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail dan gerust naar info@sharonabolander.nl

Pin It on Pinterest