Instagram cursus voor ondernemers

Insta Impact training

In 10 modules leer je hoe je écht impact gaat maken met jouw Instagram Strategie.

Doe mee met de online cursus ‘Insta Impact Academy’.

Tijdelijk van €97 nu voor maar  37,- euro

Insta Impact training

In 10 modules leer je hoe je écht impact gaat maken met jouw Instagram Strategie?

Doe mee met de online cursus ‘Insta Impact Academy’.

Tijdelijk van €97 nu voor maar  37,- euro

 

ondernemers gingen je voor

Jezelf impactvol positioneren op Instagram!

Wil je leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt? Zonder constant reclame te maken over je producten en diensten? Dat kan! Instagram is een ideaal verkoopkanaal. 80% van mijn klanten komt via dit  kanaal bij mij terecht.

Jij kunt dit ook! Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wilt laten zien. Jij kunt online impact maken als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien. Een goede Instagram-strategie begint bij jezelf.

Jouw verhaal, energie, skills zijn je kracht. In de Instacursus ‘Insta Impact Academy’ help ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

In 10 dagen til je jouw Instagram-strategie naar de next level, zodat je meer échte volgers, engagement en uiteindelijk omzet realiseert.

Ik heb zoveel gehad aan de insta impact academie! Het is een van de cursussen waar ik super enthousiast over ben. Het gaat zoveel verder dan “alleen instagram”, ik ben er echt door gaan nadenken. Over wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik wil uitdragen met mijn bedrijf etc. Voor mij was het ook echt een fundering om op verder te bouwen. Als de cursus €270 zou zijn, had ik het ook gedaan🙂

Valerie de Ruiter - Coach

Voor wie is de Insta Impact Academy?

De cursus is voor ondernemers, zpp’ers en freelancers die meer succes wil halen uit Instagram. Jij wilt jezelf op een unieke manier onderscheiden in het Instagram-landschap. Je weet dat je daarvoor meer jezelf moet laten zien. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Wat ga je bereiken?

 • Je bent zeker over je positionering, want die staat als een huis!

 • Je Instagram-posts sluiten aan bij wie jij bent.

 • Nooit meer ”contentstress”. Je hebt focus en weet precies wat je wilt vertellen.

 • Je weet alles over hashtags, het algoritme & kent alle groeitechnieken.

 • Meer bereik, interactie en échte volgers.

 • Je weet hoe je van je volgers, klanten kunt maken.

Wat krijg ik?

 • Toegang tot mijn besloten leeromgeving waar de modules voor je klaarstaan
 • 10 modules met praktische opdrachten
 • Een Insta Handleiding met alle must knows die je moet kennen over Instagram.
 • Een onbeperkt toegang, zodat je in je eigen tempo de training kunt volgen.
 • En natuurlijk, superveel inspiratie om online zichtbaar te worden en te gaan groeien op Instagram.

Sharona praat op een hele fijne manier en dat maakt het super fijn om naar haar te luisteren. Elke avond voor ik ging slapen deed ik mijn oortjes in en luisterde ik naar de filmpjes. Verder was het qua inhoud top! Ook omdat er opdrachten bij zitten, kon ik gelijk zelf aan de slag! Ik heb er in elk geval ontzettend veel van geleerd & ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken met jouw kennis! Ik kijk nu al uit naar een volgde cursus! 

Maartje Bregman

Even voorstellen

In 2016 stond mijn wereld op zijn kop. Ik stapte uit een relatie waarin ik jarenlang onderdrukt was. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt in die jaren daarvoor.

Iets in mij zei dat ik naar Bali moest. Dus daar ging ik. Boven op een vulkaan werd het mij ineens duidelijk: ”Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Mijn pad te bewandelen”.

Ik gooide het roer volledig om:
– Ik ging van onsportief naar super fit.
– Ik zei mijn goedbetaalde baan op in de corporate wereld.
– Ik stapte uit de Jehovah’s Getuigen gemeenschap en nam afscheid van mijn familie en vrienden.

Een periode van soul searching brak aan. Een zoektocht naar mijn authentieke zelf. Na veel persoonlijke ontwikkeling voelde ondernemen als een logische volgende stap.

Lang verhaal kort: in 2019 besloot ik vol te gaan voor het ondernemerschap. Binnen enkele maanden draaide ik consistent 30k omzet per maand. Ik had nog nooit zoveel geld verdiend, maar toch voelde ik mij ongelukkiger dan ooit.

Ik besloot de stekker uit mijn eerste bedrijf te trekken. Een moeilijk besluit, maar achteraf het beste besluit ooit. Binnen 6 maanden bouwde ik mijn nieuwe coaching bedrijf op vanaf de grond. Volledig op mijn manier. Nu heb ik het allemaal: elke dag voldoening, vrijheid, rust én financiële overvloed.

In de Insta Impact Cursus leer ik je alles over mijn nummer 1 marketing kanaal waarmee ik inmiddels tonnen omzet heb verdiend. 

Ik heb de cursus als enorm waardevol ervaren. Ik was zelf een beetje zoekende naar mijn “Why” en hoe ik nu verder wil. Na het volgen van deze cursus heb ik niet alleen mijn “Why” beter voor ogen het heeft me ook laten zien wat ik wil gaan doen. Ik heb hierdoor een mooi nieuw toekomstplan dat perfect past bij wie wij zien en wat we willen bereiken. Daarbij wordt er dankzij de tips van Sharona onze content op social beter gezien en krijgen we meer echte volgers en likes. Haar aanpak is persoonlijk, spontaan en zeer professioneel. Ik heb er enorm veel aan gehad.

Michelle

Instagram cursus groeien

Dit mag je verwachten!

Je krijgt heel veel waarde voor € 37. Je wordt overspoeld met informatie en inspiratie over hoe je jouw zichtbaarheid op Instagram op een authentieke manier kunt vergroten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken. Na de training ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram-account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.

Zo werkt het!

Hoe werkt de cursus?  Wanneer je een ticket hebt aangeschaft, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de besloten leeromgeving.  Hier staan de 10 modules direct voor je klaar, zodat je meteen aan de slag kan. In de cursus vind je ook praktische opdrachten zodat je echt alles uit de training kunt halen. Je implementeert de strategieën dus direct in de praktijk, zodat je optimaal resultaat behaalt. 

Klaar voor groei?
Dit is jouw resultaat na de cursus.

Je wordt gedurende 10 modules (ruim 150 minuten videomateriaal) ondergedompeld in de wereld van Instagram Marketing. Ik leer je precies hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert, zodat je een magneet wordt voor jouw ideale volger. 

Na de training weet je wat je moet plaatsen om succes te behalen. En heb je dus een extreem krachtige en inspirerende boodschap. En daarbij ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.

Instagram voor business cursus

Inhoud van de training

Module 1: De Insta Impact Strategie

Module 2: Authentieke personal branding

Module 3: Jouw ideale volger

Module 4: De impact content formule

Module 5: Connecten en verbinden met volgers

Module 6: Instagram Stories Power

Module 7: Jouw killer Instagram profiel

Module 8: Groeistrategie: hashtags, algoritme

Module 9: Verkopen via Instagram

Module 10: Optimaliseren met Instagram statistieken

Bonus: Kwetsbaar én krachtig jezelf zijn op Instagram

Bonus: Instagram Basics met o.a. een handleiding met alle ins en outs

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus

Je krijgt na het aanmelden direct toegang. Daarna kun je direct aan de slag met het volgen van de 10 modules. Elke module bestaat uit een videoles van 15-20 minuten + praktische opdrachten. Je kunt de cursus volledig op jouw eigen tempo volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Ik ben al actief op Instagram, is de training geschikt?

Als je je herkent in 3 van onderstaande punten is de training voor jou geschikt:

– Je vindt het lastig om jouw verhaal over te brengen via Instagram.
– Je wilt jezelf onderscheiden door unieke content te delen op Instagram, maar je weet niet waar te beginnen.
– Je twijfelt regelmatig over wat je wel of niet moet plaatsen op je Instagram profiel.
– Je wilt zichtbaar worden als de expert binnen jouw vakgebied op Instagram.
– Je gebruikt nog niet alle functionaliteiten van Instagram om optimaal zichtbaar te worden.
– Je vindt het lastig om te groeien in de vorm van echte likes, reacties en nieuwe volgers.
– Je wilt Instagram strategisch inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Wanneer start de cursus?

De Insta Impact Cursus start direct na aanschaf. Je kunt altijd een ticket kopen en binnen enkele minuten heb je toegang tot de leeromgeving en kun je direct aan de slag.

Hoe krijg ik toegang tot de leeromgeving?
 • Na het kopen van de online training ontvang je 3 mails:
  1. Bevestiging
  2. Factuur voor je admi
  3. Mail met je inloggegevens voor de academy. Hiermee kun je direct inloggen.
Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan 🙂 je kunt de kosten opgeven bij de belastingdienst. Ook krijg je de BTW terug als ondernemer.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@sharonabolander.nl. Spreken we elkaar snel!

Pin It on Pinterest