Inschrijving wachtlijst Big Impact

Big Impact Programma

Big Impact Programma

Heartcentred ondernemen met een slimme strategie

Big Impact is een 5 maanden business coach programma voor zelfstandig ondernemers die vanuit hun hart en purpose ondernemen. Dit is mijn enige programma met intensieve 1-op-1 coaching van mij.

Jij wilt meer impact, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf. Je wilt opschalen en je business naar de next level tillen. Zonder een heldere en sterke strategie kan het hele proces behoorlijk overwhelming zijn. 

In dit programma ga je niet aan de slag met een one size fits all strategie. Ik geloof niet dat die bestaat. ‘’Zo hoor je een bedrijf te runnen’’, vervangen we voor: ‘’Zo WIL IK mijn bedrijf runnen’’. Een bedrijf bouwen vanuit je hart, vereist grootste focus, moed en doorzettingsvermogen.

Het Big Impact Programma is voor ondernemers die hét verschil willen maken.