Helaas deze aanbieding is verlopen

Fast Lane Business School

Leer in 2,5 maand alles wat je moet weten over het bouwen van een succesvolle online business. Zodat je consistent leads, klanten en omzet haalt uit jouw online kanalen.

De Fast Lane Business School is hét online business coachprogramma voor ondernemers die geen zin hebben om jarenlang met losse flodders te schieten, alles zelf uit te vinden en onnodig hard te werken.

Hoe fijn zou het zijn als je een complete strategie kan kopiëren die écht werkt? In dit programma deel ik mijn complete strategie en al mijn succesprincipes. Binnen 2 jaar tijd heb ik mijn eigen business razendsnel laten groeien. Van 0 naar 200k omzet in minder dan 2 jaar. 

Are you in?!

Betaling in termijnen? Kies voor 6 termijnen of 12 termijnen (zonder extra kosten).

Ben je al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je eigenlijk te langzaam? 
Wil jij sneller en moeitelozer jouw online business succesvol opbouwen?

Dan ben je net als ik.

Als je mij 2 jaar geleden had verteld dat ik binnen no-time een goedlopende business zou hebben met een wachtlijst aan klanten, een 5-figure maandomzet en dat ik maar 4 dagen per week zou werken, dan had ik je niet geloofd.

Het begon namelijk met veel frustraties.

Misschien herken jij het volgende ook wel?

 • Een onvoorspelbaar inkomen elke maand.
 • Constant afwachten hoeveel klanten, opdrachten en aanvragen je deze maand krijgt.
 • Hard en veel werken en dit niet terugzien op je bankrekening.
 • Veel uurtje factuurtje werk met als gevolg al snel een overvolle agenda.

Mensen zeiden tegen me: ”Dat hoort erbij. De eerste jaren moet je hard werken om je business op te bouwen”.

Ik besloot dat NIET te geloven, want ik zag bij andere succesvolle ondernemers dat het OOK anders kon. Ik gooide mijn business en strategie compleet om. Ik stopte met uurtje factuurtje werk.

Ik ontdekte welke stappen echt het verschil maken in je business. En ontwikkelde mijn eigen succesformule voor meer klanten. Geen pusherige marketing- en sales trucjes, maar principes die je inzet vanuit je hart. En nog belangrijker: die écht werken.

Ik noem het de Fast Lane Business Strategie.

Dit gun ik jou ook. Meer tijd voor jezelf, je familie en vrienden. Meer rust aan je hoofd. Meer flow en purpose in je leven. En natuurlijk meer klanten en omzet waardoor je financiële rust ervaart.

In dit online business coachingprogramma leer ik je de exacte stappen die ik zelf gezet heb. Ik leer je niet alleen wat ik doe en waarom. Maar ook praktisch HOE ik het doe. Jij hebt aan het einde ALLE SKILLS in huis om een groot succes te maken van jouw online business.

Alles over de Fast Lane Business School

 

Online Marketing Cursus

Ben jij vastberaden om een succesvolle business te bouwen?

Maar heb je het gevoel dat…

 • Er ontzettend veel op je af komt. Waardoor je regelmatig blokkeert. Je twijfelt over welke business stappen je moet zetten.
 • Op het gebied van online marketing voelt het vaak alsof je aan het schieten bent met losse flodders. Je probeert van alles, maar niks echt met een strategie.
 • Klanten komen voornamelijk via mond-tot-mond bij je terecht, maar je online kanalen leveren vrijwel geen leads & klanten op.
 • Je hebt je voorgenomen om een serieuze business te bouwen waarin je veel mensen gaat helpen en een meer dan leuke omzet gaat verdienen. Dus is het tijd dat ze van jouw bestaan afweten.
 • Je helpt een hekel aan pusherige marketing en sales technieken. Zo’n ”type ondernemer” wil jij niet zijn. Je zoekt een methode die authentiek en oprecht is.
 • Je raakt overweldigd van alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties, weggevers etc. Je zou willen dat iemand jou helpt bij het bepalen van een sterke online strategie.

Ik geloof erin dat je niet jarenlang hoeft te ‘ploeteren’ of keihard hoeft te werken om een succesvolle business op te zetten.

Wanneer je de juiste stappen zet, dan kan het ontzettend snel gaan. Ik ben hier het levende bewijs van. 

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen met je online kanalen, zodat je een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Ik weet namelijk zeker dat je bent gaan ondernemen omdat je echt het verschil wil maken. Je wilt impact maken. Mensen oprecht helpen. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt goed kunnen leven van je onderneming.

Daarom heb ik de Fast Lane Business School ontwikkelt. Speciaal voor alle soorten coaches, online marketeers, fotografen en andere zelfstandig ondernemers. In de FLBS help ik je in 2,5 maand met een sterke fundering voor je business zodat je een consistente klantenstroom krijgt en dat terwijl je niet hoeft in te leveren op je vrijheid.

Wat houdt het precies in?

De Fast Lane Business School is een online business coachprogramma. Elke week gedurende 10 weken ontvang je een nieuwe module.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 10 modules met videolessen, praktische templates en opdrachten. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvol online bedrijf. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral direct alles implementeren.
 • Toegang tot de besloten Fastlane Business Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded ondernemers.
 • Elke 2 weken een groepscoachingsessie via Zoom (totaal 5 sessies !!!). Hierin worden al jouw vragen beantwoordt. Je hoeft hier niet live bij te zijn (er is een opname), jouw ingezonden vragen worden evengoed beantwoordt).

En daarbij krijg je lifetime acces!!!

Dat betekent dat je na 10 weken toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Je volgt alles dus op jouw eigen tempo.


De FLBS van Sharona heeft mij geholpen om meer structuur te geven in welke stappen ik kan zetten om mijn online business vorm te geven. Als startend ondernemer komt er veel op je af en dit kan je oprecht helpen om duidelijkheid te krijgen en prioriteiten te stellen. Sharona is een hele fijne coach met een mooi inlevingsvermogen en deelt veel praktische tips. Aanrader dus!


Samantha Tolboom - Sales Business Coach


De FLBS heeft mij met de opstart van mijn nieuwe bedrijf ”VAWORDEN.BE” zo goed ondersteund. Ik kon makkelijk mijn doelgroep bepalen en welke marketingtechnieken ik kan inzetten. Maar vooral de Q&A sessies, de Masterminds zorgen ervoor dat je getriggerd bent om verder te gaan en wekelijks de lessen te volgen en opdrachten te maken.

Naomi van Virtual Naomi


Deze cursus is zo veel waard! Ik wilde vooral veel halen uit de laatste modules over het praktisch inzetten van funnels en advertenties. Zonder deze modules bekeken te hebben ben ik al zo geholpen. Je gaat echt weer even deep dive in je bedrijf en die fine-tuning levert meteen al heel veel op. Dus echt heel blij mee!


Myrthe Nijboer

Dit zijn de modules

In 10 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle online business bouwt. Dit is een extreem compleet programma waarin je o.a. leert over lanceren, een sterk strategisch aanbod, sales funnels, succesvol adverteren op Facebook en Instagram én nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Alles start met een succes mindset

Je krijgt wat je aan kan. En dat geldt ook voor je business. Meer omzet, meer klanten betekent een grotere verantwoordelijkheid. Alles start met het creëren van een succes mindset.

Module 2: Authentieke Personal branding

Een plekje krijgen in het hoofd van je ideale klant start met een sterk en authentiek personal brand. Hierdoor zul je de leukste klanten aantrekken, omdat ze perfect bij jou passen.

Module 3: Jouw ideale klant in het hart raken

Als je iedereen aanspreekt, dan spreek je uiteindelijk helemaal niemand écht aan. In deze module help ik jou om je ideale klant te kiezen. En vervolgens hem/haar echt te raken met jouw boodschap.

Module 4: Strategisch aanbod (+ prijzen bepalen)

Je kunt nog zo goed zijn in marketing en sales, maar als je aanbod niet onweerstaanbaar is, blijven de verkopen uit. In deze module leer je hoe je jouw aanbod opbouwt en strategisch slimme prijzen kiest.  

Module 5: Lanceringsplan maken

In deze module neem ik je stap voor stap mee in het plannen van jouw lancering. Je weet precies wanneer je moet starten, wat je moet delen en welke kanalen je moet inzetten. 

Module 6: IJzersterke verkooppagina schrijven

Aan heel veel websitebezoekers heb je alleen iets als mensen ook actie ondernemen op je website. In deze module leer je verkooppagina’s schrijven die converteren.

Module 7: Een gratis weggever die iedereen wil hebben

De e-books vliegen je om de oren. In deze module leer je hoe je een ijzersterk e-book maakt, die iedereen dolgraag wil downloaden.  Zodat jij consistent leads verzamelt elke dag van de week!

Module 8: Automatische sales funnels maken

Het grootste gedeelte van mijn omzet komt uit mijn sales funnel. Dit is een automatische reeks mailtjes die mensen ontvangen na het downloaden van de gratis weggever. In deze module leer je alles over de opbouw en techniek. 

Module 9: Succesvol adverteren op Facebook en Instagram

Facebook advertenties zorgen ervoor dat je jouw bereik eenvoudig verduizendvoudigt. Zonder dat je hiervoor elke dag hoeft te posten op je social media. Je leert alle succesprincipes van goede FB en IG ads maken. 

PS: Dit is een compleet advertentieprogramma waar je vaak los al honderden euro’s voor betaalt.

Module 10: Ja, op jouw aanbod!

Deze module gaat over het voeren van succesvolle sales gesprekken. Hoe zorg je voor een HELL YES bij je ideale klant. Je leert hoe je jezelf voorbereidt op een sales gesprek, hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren als ‘ik vind het duur’ of ‘ik probeer het nog even zelf’. 

Voor wie is het programma geschikt

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken.

Jij voelt aan alles dat jij dit kan en je bent bereidt om te leren en te doen wat nodig is om je business succesvol te laten groeien.

De training is geschikt voor startende online ondernemers. Maar ook voor ondernemers die op dit moment vooral uurtje factuurtje werken en nog geen tot nauwelijks omzet halen uit hun online kanalen.

Het is perfect voor jou als:

 • Jij wil niet alleen betaald worden voor je uren. Jij wil betaald worden voor de waarde die je levert.
 • Jij droomt van het bouwen van een online business en de vrijheid die daarbij hoort.
 • Jij wil alles leren over marketing en sales.
 • Je bent bereidt om grote stappen te zetten.
 • Je bent ready voor jouw eigen succes, je wilt uit je schaduw stappen.
 • Je bent klaar met aanklooien en proberen. Je gaat het nu echt doen.
 • Je wilt alles leren over succesvol adverteren op FB en IG.
 • Jij bent klaar met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw kick-ass business.

Voel je op de meeste punten hierboven een HELL YES, dan ben jij 100% een match voor de Fast Lane Business School.


Deze cursus is zo waardevol als je online wil ondernemen! Ik vond het spannend om te investeren, maar heb het intussen ook alweer terugverdiend doordat Sharona zo duidelijk uitlegt over de strategie die je online kan inzetten en ook super praktisch verteld HOE je dat kan doen. Ik weet zeker dat ik de modules nog vaker ga terugkijken en kan de cursus absoluut aanraden aan andere ondernemers die willen inzetten op online!


Carlijn van der Kulk - Lifecoach

De FLBS geeft me zó veel inzichten. En dan heb ik nog niet eens alle modules gehad. Waar ik sommige dingen al wist (maar nog niet toepaste) heb ik nu ook de juiste opdrachten/vragen/handvatten om ze

Daisy Ranoe - beeldmaker


Als eigenaresse van een schoonheidssalon ben ik natuurlijk vooral bezig met diensten aanbieden. Door met Sharona te starten aan de Fast Lane Business School, heb ik in een spontane actie een challenge georganiseerd, heb ik daar in een paar dagen tijd al meer dan 118 aanmeldingen gehad! Dit had nooit gekunnen zonder praktische tips in de modules!


Marie Louise - huidspecialist

Wat ga je bereiken?

Dit programma heet niet voor niks de Fast Lane Business School. Je kent wel van die attractieparken waarbij je met een speciaal ticket de rij kan skippen 😏. En DIRECT kan genieten van de attractie zonder te wachten.

Nou dat is precies de Fast Lane Business School.

In 10 weken tijd leid ik jou op tot een online ondernemer met alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van online marketing.

Kennis waar ik jarenlang voor gestudeerd heb, waar ik tienduizenden euro’s in geïnvesteerd heb. Dat alles ga ik jou leren in 10 weken tijd. Jij hoeft niet jarenlang te ploeteren. Zet direct de juiste stappen naar online succes.

Aan het einde van dit programma

 • Heb jij een bewezen strategie in handen waarmee je jouw business razendsnel opschaalt. 
 • Je werkt met een online strategie die consistent leads, klanten én omzet oplevert.
 • Je weet voortaan van elke lancering een succes te maken. 
 • Je weet hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt voor jouw ideale klant.
 • Je online kanalen zijn conversie-proof. 
 • Je schrijft teksten voor je website, advertenties en mails die jouw klant recht in het hart raken.
 • Je weet hoe je het maximale uit jouw Facebook-advertenties haalt.
 • Je hebt een nieuwe mindset en laat je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit je hart en vanuit overvloed.

 

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Sharona Bolander. Jarenlang werkte ik als marketingspecialist voor diverse grote bedrijven. Mijn ondernemersavontuur begon in augustus 2018. Ik begon met het aanbieden van mijn online marketing diensten op basis van een uurtarief. Binnen enkele maanden had ik tientallen razend enthousiaste klanten. Maar ik voelde dat dit niet mijn pad was. 

Begin 2020 besloot ik mijn hart te volgen en nu coach ik zelfstandig ondernemers met een mooie purpose naar meer impact, winst en vrijheid in hun business.

Alles klopt nu. Elke dag stroomt mijn hart over van voldoening en liefde als ik weer mensen mag helpen. 

Binnen no-time is mijn bedrijf gegroeid. In het eerste jaar als coach ben ik al onderweg naar een omzet van €200.000. Ik zeg dit niet om op te scheppen, maar ik wil je laten zien dat alles mogelijk is. 

Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. 

Ik gun jou ook een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waar je goed geld mee verdient terwijl je ook impact maakt, omdat je mensen helpt vanuit je hart. 

Zo werkt de Fast Lane Business School

Op 15 maart 2021 gaan de deuren van de Fast Lane Business School weer open. Het programma bestaat uit 10 weken met 10 modules. Elke week ontvang je een bericht van mij, zodra er een nieuwe module beschikbaar is. Jij volgt de modules. Je kunt jouw vragen insturen en elke 2 weken is er een live sessie waarin ik alle vragen beantwoord. Je doet het dus niet alleen. Nee, we doen het samen! Samen met mij. Samen met een groep likeminded ondernemers.


Voordat ik meedeed met de FLBS schoot ik enorm met losse flodders. Geen idee hoe ik mijn marketing aan moest pakken. Intussen heb ik mijn niche gevonden en is mijn content al veel specifieker. Ook met Sharona’s hulp mijn website aangepast. Echt zoveel aan gehad tot nu toe! En ik ben pas op de helft van het programma. Er komt nog meer :)


Simone - Self-Love coach


Wat ontzettend waardevol is de Fastlane Business School! Voor mij is het heel fijn om binnen 1 programma alle aspecten van het runnen van een onderneming terug te vinden. De onbeperkte toegang tot de online leeromgeving geeft mij altijd de mogelijkheid dingen terug te zoeken als ik ze wil toepassen, en daarnaast zijn de Q&A’s en mini masterminds tijdens de zoomsessies ontzettend waardevol omdat je tijdens die momenten kan inzoomen wat jouw specifieke vragen over jouw bedrijf zijn. Ik raad iedere ondernemer dan ook aan om de Fast Lane Business School te volgen!


Linda Verheijen


Het was echt superfijn om aan de FLBS mee te doen! Zo waardevol. Door de fijne structuur van de cursus ben ik echt stap voor stap dieper in mijn bedrijf gekropen! Dit heeft echt een structuur aan mijn website en bedrijf gebracht. Ook de opbouw naar een advertentie toe is heel erg fijn! Ook van zoveel waarde waren de Masterminds tijdens de cursus. Het sparren met andere ondernemers en de directe feedback van Sharona waren top! Echt een enorme aanrader dus! Je krijgt echt heel veel waarde! 


Bianca Koning - Geboortekaartjes Studio

Fast Lane Business School

 

Leer in 2,5 maand alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvolle online business.

Zodat je consistent leads, klanten en omzet haalt uit jouw online kanalen.

Nu voor 697 euro in plaats van 1000 euro

Betaling in 12 termijnen van 58,08 euro of 6 termijnen van 116,16 euro mogelijk

Maar.. ik heb nog een vraag

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start op maandag 15 maart en duurt 10 weken in totaal (2,5 maand). Elke week ontvang je een nieuwe module en elke twee weken is er een online live groepssessie waarin ik alle vragen zal beantwoorden.

Na die tijd behoud je LIFETIME ACCES tot het online programma. Je kunt het dus volledig op jouw eigen tempo volgen.

Wat kost de Fast Lane Business School?

De investering voor de Fast Lane Business School is 1000 euro exclusief btw. Je betaalt nu tijdelijk 697 euro ex btw. Je hebt de mogelijkheid om in 12 of 6 termijnen te betalen zonder extra kosten.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is geschikt voor dienstverlenende ondernemers, zoals: coaches, trainers, kennisondernemers, specialisten, online marketeers, etc.

Dit programma is niet geschikt voor productondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

Wat als ik niet bij de online live groepscoaching kan zijn?

Dat is helemaal niet erg. Er wordt namelijk altijd een opname gemaakt van de sessie. Deze ontvang je dezelfde dag nog in je mailbox. Wanneer je vooraf een vraag ingestuurd hebt via de FB groep, dan wordt deze gewoon in de sessie voor je beantwoordt.

Kan ik vragenstellen aan jou tijdens het programma?

Dit programma is exclusief persoonlijke 1-op-1 coaching, maar elke 2 weken (in totaal maar liefst 5x!!!) is er een online live groepscoachingssessie. In deze sessie beantwoord ik alle vragen vanuit de groep. De vragen kun je vooraf insturen via de besloten Fast Lane Business School Community.

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar.

Ik vind het veel geld en spannend om deze investering te doen

Dat begrijp ik. Zelf heb ik ook regelmatig met samengeknepen billen een investering gedaan. Maar probeer het vooral van de andere kant te bekijken: wat levert deze investering jou op? Het programma zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan zelf aanmodderen, maar dat je efficient de juiste strategieën implementeert in je business.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl


Voordat ik aan Fast Lane Business School begon wist ik al wel dat ik mijn online cursus en coaching in de markt wilde zetten, maar miste de marketingstappen daar naar toe. Wat ik er concreet uithaal zijn stappen om van je eigen waarom naar een praktisch stappenplan te gaan en vooral veel te experimenteren! :)


Bas Brilman van Brand new workshops


Ik ben pas net met mijn onderneming begonnen en ben met de FLBS mijn online business gelijk met veel structuur aan het opzetten. De informatie is zo waardevol en er is zoveel concrete informatie en opdrachten waardoor ik alles gelijk kan gebruiken. Ik heb nog zoveel te leren en verwacht nog heel vaak terug te gaan naar de lessen en opdrachten, ook wanneer ik al meer heb opgezet. Daarnaast leer ik super veel van de andere ondernemers en Sharona zelf tijdens de Q&A’s en mastermind sessies. Super blij dat ik hierin heb geïnvesteerd!


Nina Verduin van Reclaim the Roots


Ik vond het in eerst in statie heel lastig om zo’n geldbedrag uit te geven aan coaching. Het was iets wat ik al lang op mijn lijst had staan, maar ik vond de stap zetten echt mega mega spannend. Ik wist dat als ik een business coach zocht dat ik sowieso bij haar wilde. Ik weet nog goed dat het moment kwam dat ze een webinar gaf en toen het aanbod vertelde ‘fast lane business school’. Alles wat ze zei klopte en toen dacht ik: ja, ik ga het gewoon doen! Binnen een uur had ik me ingeschreven en ik ben er zo blij mee dat ik dit heb gedaan. Ik heb een dik notitie boek gekocht en schrijf alles mee. Alles is nieuw, want het is mijn eerste keer dat ik een cursus op het gebied van ondernemen volg. Het is zo ongelofelijk waardevol. Ik heb nu zo helder wat ik wil doen in mijn business en wat ik er mee kan. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik een plan! Ik had nooit verwacht dat dit zo goed zou uitpakken, het heeft mij zoveel inzichten gegeven
. Ik heb een gratis weggever, een funnel en een plan! Ik hoop echt dat ik nog vaker een cursus mag volgen en als ik ooit veel geld ga verdienen ga ik ook zeker investeren in de big impact cursus.

Maartje Bregman - schrijfster en ondernemer


Als startend ondernemer komt er zoveel op je af. De FLBS geeft meteen een goede start. Alles komt aan bod: o.a. een converterende website, een weggever ontwikkelen, een sales funnel opzetten, adverteren. Een hele complete cursus. Sharona is een prettig persoon waar ik veel van kan leren. Plus het is superleuk en leerzaam om tijdens de Q & A’s andere ondernemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Ben blij dat ik dit ben gaan doen!


Vanessa Sloot - Vonken & Vuur Coaching

Alles start met je mindset en dat is ook precies hoe de FLBS start. Heel fijn om eerst aan je eigen mindset te werken en van daaruit verder te werken aan je bedrijf, want ik geloof er echt in dat het zo werkt. Aan de hand van super waardevolle video’s, de praktische opdrachten bij iedere module en de templates die Sharona deelt, helpen je echt om AAN je bedrijf te werken. En wat me vooral heel erg heeft geholpen is dat je alles meteen kunt implementeren. Ik heb hierdoor echt stappen kunnen zetten en ik denk niet dat ik die zo snel zou hebben gezet zonder de FLBS. Door de FLBS is niet alleen mijn bedrijf gegroeid, maar ook ik als persoon; zo enorm waardevol dat ik en mijn bedrijf deze groei konden doormaken!
Sanna Prinsen van Make Life Work