Gratis masterclass: Ga all-in voor jouw ideale scenario 

In 14 concrete stappen een winstgevende en impactvolle business zonder concessies

Ontdek dé stappen om met jouw business goed geld te verdienen, terwijl je een betekenisvolle impact maakt én een leven vol voldoening en vrijheid creëert. 

Ik zie veel ondernemers zwoegen en vastlopen in hun bedrijf. Ondernemers met een enorme hoeveelheid passie, talent en waardevolle kennis. Ze hebben letterlijk alles in zich om groot succes te manifesteren, maar toch lukt het ze niet om meer geld te verdienen zonder dat het ten kosten gaat van hun vrijheid en voldoening. 

Het ideale scenario wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot realiteit gebracht te worden. Jij hebt ALLES in je om een winstgevende en impactvolle business neer te zetten zonder concessies op je vrijheid, geluk en authenticiteit.

Toen ik begon met ondernemen in 2018 maakte ik al snel een vliegende start met mijn vorige bedrijf (een startende marketing agency). Ik had daarvoor jarenlang gewerkt in de marketingwereld voor grote bedrijven en merken. Bewust was ik uit deze wereld gestapt omdat ik meer impact wilde maken op het leven van mensen. Toch trapte ik in een grote valkuil en binnen enkele maanden merkte ik dat ik mijn financiële doel of groei belangrijker had gemaakt dan het vervullen van mijn missie. Daarnaast werkte ik meer uren dan ooit tevoren. Vrijheid was ver te zoeken.

Ik wilde meer impact, vrijheid en voldoening.

Ik wilde ondernemen op mijn voorwaarden.

Nu 3 jaar later kan ik voluit zeggen dat ik mijn purpose leef. Na een half jaar stopte ik al met mijn eerste bedrijf en ben ik mijn hart gaan volgen. Ik kwam erachter dat je geen concessies hoeft te doen. Je kan ondernemen op jouw voorwaarden, impact maken, vrijheid hebben, elke dag voldoening ervaren ÉN OOK goed geld verdienen.

Ik wil jou helpen jouw pad uit te stippelen naar een succesvol, authentiek & betekenisvol leven. Een leven waarin jouw business in dienst staat van jou in plaats van dat jij in dienst staat van je business. Vaak houden we onszelf klein, omdat we denken dat het grote succes niet voor ons is weggelegd. 

Ben je op dit moment overwhelmed door alle stappen, het geweld aan successen, tips en grote resultaten op social media? Mis je een bepaalde structuur om je business stevig neer te zetten? Zou je graag een slimme strategie willen implementeren waarmee je de leukste klanten met weinig moeite aantrekt?

Ik ga je helpen om dat vuurtje in jou (opnieuw) aan te wakkeren om te gaan voor die grote dromen.

In deze masterclass neem ik je mee in 14 concrete stappen die je empoweren en helderheid geven over jouw pad. Je krijgt concrete tips, lessen, methodes aangereikt waarmee je jouw ideale scenario tot realiteit gaat brengen.

Jij hebt namelijk alles in je om winstgevende en impactvolle business te bouwen zonder concessies. Je bent maar een paar stappen verwijderd van het creëren van jouw realiteit. 

Deze lessen geef ik normaal gesproken door aan mijn klanten. Maar ik ga ze nu tijdelijk gratis delen in deze gratis masterclass. Dus maak jij een uurtje van je tijd vrij?

Dit gaat de masterclass jou brengen:

  • Je voelt je empowered om voor je grootste ambities en doelen te gaan.
  • Je begrijpt dat het niet nodig is om concessies te doen, maar dat je alles kan creëren wat jij diep van binnen wil.
  • Je ziet waar je jezelf nog klein houdt en hoe je dit kan doorbreken.
  • Je hebt helderheid over concrete stappen richting jouw doel.
  • Je kent de must knows en do’s die iedere succesvolle ondernemer toepast.
  • Je weet hoe je de meestvoorkomende business obstakels overwint.
  • Je hebt nieuwe tools, technieken en strategieen in je rugzak om je bedrijf razendsnel op te schalen.

Wie is Sharona Bolander

Ik ben Sharona Bolander. Jarenlang werkte ik als marketingspecialist voor diverse grote bedrijven. Mijn ondernemersavontuur begon in augustus 2018. Ik begon met het aanbieden van mijn online marketing diensten op basis van een uurtarief. Binnen enkele maanden had ik tientallen razend enthousiaste klanten. Maar ik voelde dat dit niet mijn pad was.

Begin 2020 besloot ik mijn hart te volgen en nu coach ik zelfstandig ondernemers met een mooie purpose naar meer impact, winst en vrijheid in hun business.

Alles klopt nu. Elke dag stroomt mijn hart over van voldoening en liefde als ik weer mensen mag helpen.

Binnen no-time is mijn bedrijf gegroeid. In het eerste jaar als coach draaide ik al een omzet van €200.000. Ik zeg dit niet om op te scheppen, maar ik wil je laten zien dat alles mogelijk is.

Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien.

Ik gun jou ook een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waar je goed geld mee verdient terwijl je ook impact maakt, omdat je mensen helpt vanuit je hart.