Gratis masterclass: Ultiem Vrij Ondernemen

In deze masterclass deel ik mijn framework voor
hoe je een business bouwt die jou ultieme vrijheid geeft
op alle vlakken: in tijd, energie en geld.

Wil jij?

✔️Een succesvolle business?
✔️Werken wanneer het jou uitkomt?
✔️Wil je minimaal een ton per jaar draaien?
✔️Geen omzetplatfond ervaren, financieel blijven groeien?
✔️Schaamteloos jezelf zijn in je bedrijf?
✔️Alleen nog maar werken met klanten die voelen als soulmates?
✔️Misschien zelfs minder werken en meer genieten?
✔️Gewoon dat ultieme vrije gevoel ervaren. Op jouw manier!

Voel je weerstand?

Denk je: ”Dit klinkt te mooi om waar te zijn..”

Dan is het tijd om iets te doen tegen die weerstand.

Verder te gaan dan die overtuiging dat dit niet voor jou is weggelegd. Verder te gaan dan je idee dat je hier keihard jarenlang voor moet ploeteren. Verder te gaan dan de huidige strategieën binnen je bedrijf.

Want het is mogelijk!

In mijn masterclass deel ik mijn reis naar Ultiem Vrij Ondernemen. Zodat jij die stappen 100x sneller en makkelijker kan zetten.

Dus JUIST als je nu denkt: yeah right vrijheid is een mooie droom. Schrijf je dan JUIST in!

Business Coach

Ik ben Sharona Bolander. Mijn pad naar een ultiem vrij leven ging niet vanzelf. Soms zeg ik weleens dat ik ervoor heb moeten ”strijden”. Toch voelde het altijd alsof ik geen andere keuze had. Vrijheid is namelijk mijn grootste drijfveer!

Ik geniet daarom ook elke dag van de vrijheid die ik gecreëerd heb in mijn leven en business. Deze vorm van vrijheid gaat verder dan ”niet hoeven werken” want ik hou van mijn werk. Inmiddels heb ik al honderden ondernemers geholpen met het creëren van een business vol vrijheid.

10 jaar geleden zag mijn leven er nog compleet anders uit. Ik was op mijn 18e getrouwd en zat vast in een giftige relatie waar ik onderdrukt werd. Daarbij was ik onderdeel van een zeer strenge religieuze stroming, waarin ik was opgegroeid. En na mijn HBO studie belandde ik in een passieloze 9 tot 17 baan. 

Tijdens een solo reis naar Bali zocht ik naar antwoorden op de vraag: wie ben ik (echt)? wat wil ik? wat is mijn purpose?

Deze antwoorden vond ik en ik besloot te ‘strijden’ voor mijn eigen pad. Ik vroeg de scheiding aan, werd uitgesloten uit de religie, verloor al mijn vrienden en startte met ondernemen.

Was het de makkelijke weg? Nee, absoluut niet! 
Kiezen voor dit pad. Kiezen voor mezelf. Kiezen voor mijn ideale scenario heeft mij wel Ultieme Vrijheid opgeleverd. 

Wat jouw verhaal ook is. Dit gun ik jou ook! Go BEYOND en ga voor jouw ideale scenario in je leven en business. Dit is de enige weg naar ultieme vrijheid!

Wil je vanuit ultieme vrijheid ondernemen en leven? Dan heb ik een geweldige gratis masterclass voor jou.

Nu tijdelijk gratis
Normaal €199,-

Meld je aan en start jouw transformerende reis naar groei, verdieping en het realiseren van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer! 

Masterclass online business