Gratis masterclass: 10 succesprincipes voor een 10k omzet elke maand

Doe mee met mijn gratis masterclass en ontdek welke strategische stappen en mindshifts je moet kennen voor het draaien van een consistente 10k omzet elke maand.

Gratis masterclass: 

10 succesprincipes voor een 10k omzet elke maand

Doe mee met mijn gratis masterclass en ontdek welke strategische stappen en mindshifts je moet kennen voor het draaien van een consistente 10k omzet elke maand.

Voor veel ondernemers is een 10k maandomzet de ”holy grail”. Misschien voelt het nu nog voor jou als een ver-van-je-bed-show. Geloof mij: het is geen onmogelijk doel waar je een 10-jarenplan voor nodig hebt. JIJ kan ook die 10k omzet draaien als je een aantal simpele succesprincipes gaat toepassen in je business en leven.

In deze masterclass neem ik je mee in 10 succesprincipes die ik de afgelopen 2 jaar heb toegepast in mijn business. Hierdoor ging ik binnen no-time naar een jaaromzet van €200.000. En nog belangrijker mijn bedrijf levert mij winst op alle fronten: voldoening, vrijheid en financiële zekerheid.

Dit ga je leren tijdens de masterclass:

  • Waar je je op moet focussen om snel en vooral makkelijk te groeien.
  • Hoe je een systeem ontwikkelt waarmee je 24/7 nieuwe leads en klanten aantrekt.
  • Wat jou een marktleider maakt waardoor je de go-to persoon wordt in jouw vakgebied.
  • Welke mindshifts iedere succesvolle ondernemers maakt.
  • Welke fouten veel ondernemers maken waardoor een 10k maandomzet als een onmogelijk doel blijft voelen.
  • Hoe je een business bouwt die je winst op alle fronten oplevert: meer vrijheid, voldoening en geld!
  • Ook deel ik mijn ondernemersreis + de harde en soms pijnlijke lessen.

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessen. Het is mijn doel om jou te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om consistent een +10k omzet te draaien. 

Voor wie is de masterclass geschikt:

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken.

De masterclass is geschikt voor startende ondernemers. Maar ook voor ondernemers die op dit moment vooral uurtje factuurtje werken en nog geen tot nauwelijks omzet halen uit hun online kanalen.

 

Wie is Sharona Bolander

Ik ben Sharona Bolander. Jarenlang werkte ik als marketingspecialist voor diverse grote bedrijven. Mijn ondernemersavontuur begon in augustus 2018. Ik begon met het aanbieden van mijn online marketing diensten op basis van een uurtarief. Binnen enkele maanden had ik tientallen razend enthousiaste klanten. Maar ik voelde dat dit niet mijn pad was. 

Begin 2020 besloot ik mijn hart te volgen en nu coach ik zelfstandig ondernemers met een mooie purpose naar meer impact, winst en vrijheid in hun business.

Alles klopt nu. Elke dag stroomt mijn hart over van voldoening en liefde als ik weer mensen mag helpen. 

Binnen no-time is mijn bedrijf gegroeid. In het eerste jaar als coach draaide ik al een omzet van €200.000. Ik zeg dit niet om op te scheppen, maar ik wil je laten zien dat alles mogelijk is. 

Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. 

Ik gun jou ook een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waar je goed geld mee verdient terwijl je ook impact maakt, omdat je mensen helpt vanuit je hart.