Meer impact, winst en vrijheid in je bedrijf

In dit e-book deel ik 10 eenvoudige tips om je business te laten groeien op een authentieke manier. Geen pusherige en opdringerige marketing- en salestechnieken. Maar tips waarmee je vanuit je hart onderneemt terwijl je een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten uit je online kanalen haalt.

In het e-book leer je:

Hoe je jouw bedrijf runt op JOUW voorwaarden, zodat je onderneemt vanuit purpose en flow.

Hoe je de leukste klanten aantrekt met een online strategie die totaal niet ‘verkoperig’ is.

Hoe je consistent leads en aankopen genereert via je online kanalen. Ook als je even een dagje niet aan het werk bent.

Hoe je uit de altijd-AAN-modus stapt en echte vrijheid gaat ervaren in je business en leven.

Hoe je een marketing systeem opzet waarmee je makkelijk je business kan opschalen.

Hoe je je bedrijf inricht, zodat je zowel mentale als financiële vrijheid gaat ervaren.

Hoi, ik ben Sharona!

Als online marketing en business coach help ik zelfstandig ondernemers met een pracht missie om vanuit purpose en flow te ondernemen. En daarmee meer winst en impact te maken. Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. Ondernemers die zoveel meer klanten verdienen, omdat ze zo ontzettend goed zijn in wat ze doen. Daarnaast ken ik ook ondernemers die zichzelf volledig over de kop werken om alle ballen in de lucht te houden. Hun business is langzaam een energielek geworden. Dat is zo zonde en onnodig, want het begon allemaal ooit met een enorme drive om het verschil te maken in je vakgebied.

Als business coach help ik mijn klanten om op een authentieke manier op te vallen in de markt. De aandacht te krijgen van hun ideale klanten. Want deze moeten namelijk wel van je bestaan afweten, anders kunnen ze ook niet voor je kiezen. 

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij kan helpen met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen uit je online strategie, zodat je een consistente stroom aan nieuwe en vooral leuke klanten aantrekt.