10 bewezen business tips voor het aantrekken van meer klanten & omzet 

In dit e-book deel ik 10 eenvoudige tips om je business te laten groeien op een authentieke manier. Geen pusherige en opdringerige marketing- en salestechnieken. Maar tips waarmee je vanuit je hart onderneemt terwijl je een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten uit je online kanalen haalt.

In het e-book leer je:

Hoe je jouw bedrijf runt op JOUW voorwaarden, zodat je onderneemt vanuit purpose en flow.

Hoe je de leukste klanten aantrekt met een online strategie die totaal niet ‘verkoperig’ is.

Hoe je consistent leads en aankopen genereert via je online kanalen. Ook als je even een dagje niet aan het werk bent.

Hoe je uit de altijd-AAN-modus stapt en echte vrijheid gaat ervaren in je business en leven.

Hoe je een marketing systeem opzet waarmee je makkelijk je business kan opschalen.

Hoe je je bedrijf inricht, zodat je zowel mentale als financiële vrijheid gaat ervaren.

Hoi, ik ben Sharona!

Als business mentor help ik visie gedreven ondernemers authentiek succes te creëren met hun impactvolle bedrijf. Ik werk dolgraag met moedige mensen die gaan voor hun grootste en diepste verlangens. Zich niet laten tegenhouden door obstakels, angsten en twijfels. Ik neem je mee op een transformerende reis van groei, (zelf)ontdekking en het realiseren van jouw volledige potentieel; als mens en ondernemer.

Dit doe ik door je te ondersteunen om weer te verbinden met je authentieke kern en belemmerende patronen te doorbreken. Ik combineert diepgaande persoonlijke processen met praktische business strategieën waarmee je vanuit ultieme vrijheid gaat ondernemen. 

Waarom voel ik dat dit mijn missie is? Omdat ik weet helaas weet hoe het voelt om je niet vrij te voelen. 

Jarenlang zat ik in een relatie waar ik onderdrukt werd en doodongelukkig was. Toen ik uit deze relatie stapte was ik de connectie met mezelf kwijt. Wie ben ik? Waar sta ik voor? Wat wil ik met mijn leven? Lang durfde ik niet voluit te leven. Een periode van soul searching brak aan. En ik besloot mijn leven drastisch om te gooien:

  • Ik ging een intens proces van innerwork en healing aan. Door dit innerlijke werk leef ik nu vanuit liefde, vertrouwen en vrijheid.
  • Ik zei mijn stabiele loondienst baan op en begon aan mijn ondernemersreis.
  • Ik ontwikkelde meerdere programma’s waarmee ik inmiddels ruim 4000 ondernemers geholpen heb.
  • Ik stapte uit de Jehovah’s Getuigen gemeenschap waarin ik ben opgegroeid, omdat ik hierin niet langer trouw leefde aan mezelf. En nam daarmee afscheid van veel vrienden en familieleden.

Pin It on Pinterest