Dit is dé plek voor je grootste dromen, diepste verlangens en big goals. Het is meer dan tijd om ze te gaan ownen en een NIEUWE realiteit te creëren. 

De Go Beyond Mastermind is voor jou als je niet gaat voor middelmatigheid in je leven en bedrijf. Jij weet dat er meer mogelijk is. En je voelt dat het tijd is om daar volledig voor te gaan!

Go Beyond in groei, omzet, voldoening én vrijheid.

Op dit moment zit de mastermind vol, maar binnenkort [januari 2024] kun je weer instromen. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst, dan krijg je als eerste de mogelijkheid om een vrijblijvende match call in te plannen met Sharona.

Do the universe a favor, don’t hide your magic and GO BEYOND!

Wat als alles mogelijk is waar je van droomt

Heb je het gevoel dat het steeds meer begint te knellen in je business? Het gaat eigenlijk wel goed en toch voel je onrust. Enerzijds hoor je een ”stemmetje” dat zegt dat je tevreden moet zijn. Tegelijk voel je een ontembare ambitie om meer impact te maken. Je voelt dat het groter mag. Het mag in alles Go Beyond.

“Hoe zou je je bedrijf runnen als ALLES mogelijk is?”

Veel ondernemers die ik deze vraag stel zeggen dat ze minder (hard) willen werken voor dezelfde of het liefst zelfs méér omzet. En dat ze alleen nog maar werk willen doen waar ze 200% een HELL YES bij voelen.

Tegelijkertijd komt dan al snel het hoofd zich ermee bemoeien en zegt: hoe dan?

De verandering waar je naar verlangt is spannend. Het vraagt om grote moed. Je hebt los te laten. Je hebt niet alleen groter te dromen, maar ook groter te DOEN. Je zit misschien nu wel ongemerkt in een comfortzone waarin je gevoelsmatig ”alles” onder controle hebt. En daar heb je uit te stappen, met het risico dat je faalt.

Ik hoop dat je om die reden niet de pauzeknop blijft indrukken als het gaat om je verlangens. Want laten we eerlijk zijn, ”had ik maar…” is een zinnetje wat je niet wilt uitspreken in de toekomst.

 

Je ideale scenario is niet alleen maar een droom. Het is een visie die op je wacht om tot realiteit gebracht te worden.

 

Dus waar wacht je nog op 💃🔥. Wanneer je het avontuur vol durft aan te gaan, brengt het je de ervaringen, het succes, de impact en de voldoening waar je naar verlangt.

 

Dit is wat je allemaal krijgt:

Dompel je onder in een wereld waarin je wordt uitgedaagd om ALLES uit jezelf te halen. We vieren successen en trekken elkaar erdoorheen als het leven en ondernemen even zwaar is. Alles mag er zijn.

De Go Beyond mastermind is een plek waar je kan zijn wie je werkelijk bent. Je krijgt high level 1-op-1 business mentoring van mij (Sharona Bolander) gecombineerd met de kracht van een mastermind (max 15 deelnemers). 

1-op-1 Deep Dive sessie van 3 uur

We starten jouw journey met een 1-op-1 Deep Dive Strategie sessie van 3 uur. Hiervoor ben je welkom op mijn prachtige plek in de natuur ”De Oase” in de omgeving Apeldoorn. Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie. We nemen jouw bedrijf onder de loep en kijken waar op dit moment persoonlijke, zakelijke en praktische blokkades zitten. We maken een praktisch en strategisch plan om je doelen te behalen.

Persoonlijke business mentoring + feedback

Na de Deep Dive sessie heb je om de 2 maanden een 1-op-1 sessie van 1,5 uur (2x in totaal). Tussentijds werk je samen met mij aan het optimaliseren van een project (bijvoorbeeld je website, een sales funnel, webinar, content strategie, etc) waar je ook uitgebreide persoonlijke feedback op ontvangt. 

Online Mastermind sessies

Elke maand is er een online mastermind via Zoom (totaal 6x). Tijdens deze sessie vieren we successen, delen we lessons learned en inspireren we elkaar om op ons hoogste potentieel te ondernemen. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan mij als business mentor. Je hebt naast de sessies ook de ruimte om in een WhatsApp groep te connecten met de andere deelnemers.

Level-up Live Dagen

Elk kwartaal (in totaal 2x) is er een offline level-up live dag in ”De Oase” in Apeldoorn. Een volledige verzorgde dag met lunch.  Tijdens deze dagen nemen we in de ochtend een Deep Dive in een strategisch thema en faciliteer ik in de middag een inner work sessie voor persoonlijke transformatie. Een upgrade voor jou als ondernemer.

Bonus: 1-op-1 Inner Work sessie met Rens Wegerif

Je krijgt in het traject een enorm transformerende 1-op-1 sessie inner work sessie van 2 uur cadeau. Als ondernemer is het belangrijk om regelmatig diep naar binnen te keren om te ontdekken wat jou tegenhoudt om je hoogste potentieel te bereiken. Zelf doe ik dit regelmatig middels ademwerk of andere vormen van lichaamsgerichte therapie. Rens is een lichaamsgerichte traumatherapeut en ademcoach. 

Er zijn maximaal 12 plekken per halfjaar beschikbaar in de mastermind. Op dit moment zit de mastermind vol, maar binnenkort [november 2023] kun je weer instromen.
Vul hieronder het formulier in om een vrijblijvende match call aan te vragen.
Je ontvangt een aantal vragen ter voorbereiding. 

Samen gaan we werken aan JOUW bedrijf én JOUW ideale leven.
Geen one-size-fits all aanpak. 

 

Tijdens onze eerste sessie brengen we in kaart wat er voor jou nodig is om naar het volgende level te groeien in je bedrijf. Dat is voor iedereen anders. En daarom werk ik niet met een one-size-fits al aanpak. We stippelen samen een plan uit naar jouw ideale scenario.

Wellicht gaan we samen aan de slag met één van de volgende punten:

– Een 28-urige werkweek waarin je tijd hebt voor jezelf (hallo me-time, stapels boeken en sporten onder ”werktijd) terwijl je hetzelfde of zelfs méér omzet verdient.

– Een bedrijf wat ook doordraait zonder jou. 3 maanden per jaar op vakantie. Afspraak vrije weken in je agenda om heerlijk te creëren in alle rust. Terwijl je omzet gewoon binnenstroomt via automatische marketingsystemen én je team alle operationele zaken oppakt.

– Diep van binnen wil je het stiekem HELEMAAL anders gaan doen in je bedrijf. Een nieuw aanbod, een andere doelgroep, een andere strategie. Het is tijd voor een frisse wind door je bedrijf.

– Je wil met nog meer kracht, zelfvertrouwen en power gaan staan voor je bedrijf. Het voelt als tijd om je online presence naar het volgende level te brengen. Vanuit een diepe drive wil je je boodschap online delen. Jouw marketing mag nog authentieker en hiermee trek je jouw droomklanten aan.

– Een tonnen bedrijf droom je van. Overvloed in geld. Geen keuzes meer hoeven maken op basis van geld, maar zonder concessies kunnen leven. Je bedrijf is klaar voor de volgende fase om op te schalen. 

Het maakt niet uit wat jouw verlangen is. Samen gaan we aan de slag om GO BEYOND te gaan in je bedrijf!

 

Voor wie is de Go Beyond Mastermind?

If you know, you know

Deze high level mastermind is voor iedere ondernemer die voelt dat het ook anders mag. En die er klaar voor is om geen consessies meer te doen. Je wil vol inzetten op jouw droomscenario. 

Het programma is niet voor starters, maar voor ondernemers die verder willen opschalen. Je draait op dit moment al een fijne omzet. Je wil doorgroeien naar +€100.000,- omzet per jaar.

Je hebt misschien al wat online programma’s gevolgd, maar je voelt dat je meer nodig hebt om GO BEYOND te gaan in resultaten. Je wil graag 1-op-1 begeleiding en live (offline) contactmomenten.

Laat je verrassen door de realiteit die je creëert als niks je in de weg staat 

Meer over Sharona 

In 2018 besloot ik om mij in te schrijven bij de KVK. Zonder business plan, maar wel met een enorme drive. Ik had destijds werkelijk geen idee hoe ik ooit een minimaal salaris kon verdienen met mijn bedrijf. Ik werkte destijds al jaren in loondienst in de (online) marketing en was verantwoordelijk voor campagnes met tonnen budgetten. Ik had skills die handig waren voor het ondernemerschap, toch voelde ik me vooral onzeker. Ik had daarom in het begin vooral te werken aan mijn mindset, blokkades en beperkende overtuigingen.

In 2019 begon mijn marketing bedrijf (ik beheerde advertenties en social media campagnes voor zzp’ers en bedrijven) lekker te lopen. En toen ik in augustus stopte met mijn loondienstbaan ging het ineens keihard. 3 maanden later draaide ik €30.000 omzet per maand. Een droom die uitkwam. Toch besloot ik tegen alle verwachtingen van mensen om me heen te stoppen met dit bedrijf.

Mijn hart zei dat dit niet mijn pad was. Begin 2020 begon ik mijn nieuwe bedrijf als online ondernemer en marketing coach. Binnen no time groeide ook dit bedrijf razendsnel. Mijn eerste coaching traject had direct 16 deelnemers en in dat jaar draaide ik + €100.000,- omzet. De afgelopen jaren groeide ik naar bijna €300.000 omzet met een winst van bijna €200.000 per jaar.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen om hun pad naar succes, voldoening, rijkdom en vrijheid uit te stippelen. Zoveel ondernemers ploeteren jaren voordat ze op het punt zijn dat hun bedrijf winstgevend is. En slechts een klein percentage bereikt net als ik een multiple 6-figure business. 

Ik weet dat het wél mogelijk is. Het vraagt van je om GO BEYOND te gaan…

 

   Ga verder dan….

   …wat je nu denkt dat mogelijk is.

   …de grenzen van je eigen overtuigingen.

   …de omstandigheden.

   het verhaal dat je jezelf vertelt.

   …je verleden.

   …je concurrentie.

   …de one size fits all-strategieën.

   …de kennis die je nu hebt.

   …de maatschappelijke concepten en restricties. 

   …je dromen.

   En laat je verrassen door de realiteit die jij creëert als niks je in de weg staat.

   Go Beyond

   Ben jij klaar om Go Beyond te gaan?

   ”Do the universe a favor, don’t hide your magic”

   Pin It on Pinterest