Go Beyond Journey

De Go Beyond Journey is een business coachingstraject voor ondernemers die niet gaan voor middelmatigheid in hun leven en bedrijf. Jij weet dat er meer mogelijk is. En je voelt dat het tijd is om daar volledig voor te gaan!

Go Beyond in groei, omzet, voldoening én vrijheid.

In 4 maanden tijd neem ik je mee op een reis in het ‘unlocken’ van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer. Een krachtige combinatie van innerwork & praktische business mentoring. 

Het traject is voor ondernemers die verder durven te gaan dan de gebaande paden. En alles uit het leven en hun business willen halen.

You didn’t come this far, only to come this far

De afgelopen jaren heb je met liefde al jouw energie, tijd en creativiteit geïnvesteerd in je business. Je onderneemt vanuit je hart. En dat heeft je mooie dingen gebracht. 

Alleen echt vrij, voel je je niet. Terwijl dat wel ooit een reden was om te starten met ondernemen. Je gunt jezelf een leven waarin je mentale en financiële vrijheid ervaart.

Je wilt jezelf een goed salaris uitbetalen én ruimte hebben om te investeren in je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. En dat terwijl je genoeg tijd hebt voor je partner, gezin, vrienden en ontspanning. 

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. 

Je bent er klaar voor. Het voelt als nu of nooit om echt voor jouw droomscenario te gaan.  En geen concessies meer te doen. 

Go Beyond in wat je nu denkt dat mogelijk is

Wanneer je eerlijk bent naar jezelf, herken jij je in één of meerdere van deze punten:

 

 • Je voelt nog te vaak onrust in je business en je dagen. Je werkt veel vanuit je hoofd. En is er nog te weinig consistentie in leads, sales en groei.

 • Je hebt al een tijdje een omzetplafond bereikt in je business. Het begint steeds meer oncomfortabel te voelen. En je weet dat je een stap te zetten hebt om grotere resultaten te kunnen halen.

   

 • Je raakt soms overweldigd door alles wat erbij komt kijken om op te schalen met je bedrijf. Regelmatig verlamd dit je waardoor er niks uit je vingers komt.

 • Je bent niet gaan ondernemen om altijd maar hard te werken. Regelmatig neem je je voor om ‘minder’ te doen. Toch val je vaak weer terug omdat ‘anderen’ een beroep op je doen.

   

 • Je bent (stiekem) helemaal klaar met alle ongeschreven ”regels” over hoe je een succesvol bedrijf hoort te runnen. Je verlangt naar het doen op jouw manier. 

What got you here, won’t get you there

Je weet stiekem wel dat als je écht jouw droomleven wil leven, het anders moet. Het vraagt om een doorbraak in jouw mindset en een andere manier van ondernemen. En dat is spannend. 

Je weet dat je een flinke winst kunt behalen in het optimaliseren van je marketing om op een geautomatiseerde en/of systematische manier leads te generen. Zodat je consistent door kan groeien. En je een bedrijf kan bouwen dat ook doordraait zonder jou. 

Je wil geen concessies doen op kwaliteit. In je aanbod. In je marketing. In je klantbeleving. Je wil met je business naar het volgende level toe groeien. 
Go Beyond. 

Je vindt het niet erg om ‘’hard te werken’’ want het heeft je ontzettend veel gebracht. Tegelijk voel je ook dat het anders kan. Rustiger, makkelijker, vanuit vertrouwen. Harder werken lijkt soms de oplossing. Maar geeft je steeds minder voldoening. Je merkt dat je financiële doel of groei soms belangrijker wordt dan het vervullen van je missie. 

 

Go Beyond op 3 levels in je business

Een business bouwen vanuit je hart, vereist grootste focus, moed en doorzettingsvermogen.

In de Go Beyond Journey gaan we daarom 4 maanden intensief samenwerken op 3 levels:

1. Persoonlijke transformatie processen

Persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand. We gaan samen aan de slag met blokkades, onzekerheden, obstakels en overtuigingen die tussen jou en je grote ambities in staan. Zodat je volledig jouw potentieel kan gaan inzetten.

2. Slimme & Authentieke Marketing

We gaan aan de slag met het creëren van een authentieke en slimme strategie waarmee je dichtbij jezelf blijft. Tegelijkertijd zorgen we voor meer consistentie. Een strategie die zorgt voor automatische leads en klanten. Ook als jij niet aan het werk bent. 

3. Freedom Business Strategieën 

We nemen je hele bedrijf onder de loep om te kijken waar jij nog meer vrijheid voor jezelf kan creëren. Welke business modellen, strategieën en processen heb je nodig om vanuit ultieme vrijheid te ondernemen. Je creërt winst op alle fronten: meer geld, tijd en energie.

Wat als alles mogelijk is waar je van droomt

Het begint steeds meer te knellen in je business. Je klanten passen niet meer. Je aanbod sluit niet meer aan. Je staat al een tijdje op het punt van een doorbraak. Het mag in alles Go Beyond. Je bent er klaar voor om in het diepe te springen. 

Ik ben ervan overtuigd dat je veel meer kan dan dat je zelf voor mogelijk houdt. Dat het mogelijk is om een bedrijf te bouwen dat door kan draaien zonder jou. Dat je in overvloed kunt leven én de meest mooie impact kan maken op de levens om je heen. Zonder jezelf kapot te hoeven werken

Je ideale scenario is niet alleen maar een droom. Het is een visie die op je wacht om tot realiteit gebracht te worden. In het ondernemerschap is er geen finishlijn. Het is een journey vol lessen en ontwikkeling.

Wanneer je het avontuur dat ondernemerschap is vol durft aan te gaan, brengt het je de ervaringen, het succes, de impact en de voldoening waar je naar verlangt.

 

Ik begeleid je stap voor stap bij de onmisbare elementen van een succesvol bedrijf bouwen, maar altijd in combinatie met diepgaande processen en persoonlijke groei. Door je uit te dagen en steun te bieden in deze transformatie ben je in staat meer succes en impact te realiseren dan je van tevoren voor mogelijk hield.

Wat houdt het praktisch in

Dit business coachingstraject duurt 4 maanden en start op maandag 4 april 2022.

– Deep Dive Strategie Kick-off
Tijdens deze sessie maken we samen een succes plan voor de komende maanden. Na deze dag heb je heldere doelen en een concreet plan om deze te behalen.

Zet deze datum alvast in je agenda: maandag 4 april 13:30 – 17:00 uur 

– Business Coaching elke maand (4x totaal). Geen massa groepssessie, maar veel persoonlijke aandacht in een kleine groep van maximaal 5 ondernemers. De indeling voor deze kleine ‘masterminds’ wordt met zorg gedaan door Sharona. In deze sessie krijg je persoonlijke coaching op jouw business vraagstukken. Je leert ook direct van de vragen en ervaringen van andere ondernemers. 

– Inner Journey elke maand (4x totaal). Je wordt begeleid door Sharona op een reis in jezelf om vanuit je eigen kracht authentieke keuzes te maken en oude overtuigingen op te schonen. Om zo jouw next level moeitelozer aan te trekken.

Strategie Mentoring elke maand (4x totaal). In deze sessies duiken we de diepte in op de business strategieën die je helpen met jouw doorbraak naar next level business groei. We gaan verder dan one-size-fits-all strategieën, maar je wordt geholpen om jouw eigen route uit te stippelen. 

Persoonlijke feedback. Eén keer per maand kun je je salespagina, webinar, salesfunnel (of iets anders indienen) en ontvang je uitgebreide feedback zodat je flink kan optimaliseren voor nog beter resultaat.

Go Beyond Business Festival (hele dag incl. lunch). Een onvergetelijke offline experience met gelijkgestemde ondernemers. Een deep dive in jezelf en je bedrijf. En tegelijk een prachtig moment om jouw doorbraken te vieren.

– BONUS: toegang tot het online programma BIG IMPACT met modules over: opschalen, meer verdienen aan je klanten, werken met een team, persoonlijk leiderschap en intuïtief ondernemen.

Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar voor dit traject. Momenteel zijn er nog slechts 10 plekken beschikbaar.

Vraag hier je matchcall aan met Sharona. Je ontvangt een aantal vragen ter voorbereiding. Sharona wil de groep zorgvuldig samenstellen, daarom wil ze je graag van te voren persoonlijk spreken. 

Dit is wat we gaan doen
In dit traject nemen o.a. een deep dive in de onderstaande thema’s:

 • Transformatie van jezelf: Een nieuwe jij: jezelf een upgrade geven als ondernemer. Vanuit veel meer zachtheid, liefde en vertrouwen ondernemen.

    

 • Business Sculperen: Afstemmen op jouw zielsmissie en ideale scenario en vanuit daar een strategie neerzetten die passend is. Afstemmen op je (nieuwe) ideale klant: als je voelt dat het niet meer klopt.

 • Nieuwe marketing: In Go Beyond gaan we next level op al jouw marketing middelen. Met het doel dat het makkelijker gaat. Je gaat vanuit een hele nieuwe energie marketing doen.

   

 • Space for Life: Mentaal en vooral financieel meer ruimte maken. Op “eenvoudige” wijze meer uit het leven en je bedrijf te kunnen halen. Heel duidelijk voor ogen te hebben waar je naar verlangt of van droomt.

   

 • Step up your money game: We creëren rust en overzicht in je finance. Je krijgt alle tools die je nodig hebt. Nieuwe upgrade in money mindset.

   

 • Show your authentic self: Zichtbaarheid vanuit nog meer authenticiteit. De kracht van (jouw) verhalen nog beter inzetten. Je boodschap persoonlijk, authentiek en ongefilterd overbrengen.

   

 • Buying Time: Loslaten. Processen en team. Efficientie. We worden allemaal steeds drukker, met vollere agenda’s, terwijl de meesten eigenlijk ook meer tijd zouden willen om te genieten.

Dit is wat je wil…

 • Je wil meer vrijheid in je business, makkelijker afschakelen en vrij nemen. Een bedrijf dat ook doordraait zonder jouw aanwezigheid.
 • Je hebt een marketingsysteem waarmee je systematisch leads genereert.
 • Je hebt een diep vertrouwen dat jouw dromen tot realiteit komen. Linksom of rechtsom. Je weet dat het leven jou altijd geeft wat jij nodig hebt om weer naar het volgende level door te groeien.

 • Je geniet van de groei. Ook al is dit soms confronterend en kan het pijn doen. Je weet namelijk precies hoe je met de stroom kan meebewegen ipv tegen de stroom in te zwemmen.

 • Vanuit een diepe drive wil je je boodschap online delen. Het gaat niet om ‘’marketing’’ het gaat om ‘’sharing’’. Jouw marketing is nog authentieker en hiermee trek je jouw droomklanten aan.
 • Je hebt bakken met kennis en tools op het gebied van strategie en marketing waardoor je gelooft dat je alles kan bereiken wat je maar wil. Tools die je levenslang bij je kan dragen en constant opnieuw kan inzetten.
 • Je doet niet langer concessies en bouwt je bedrijf zoals jij het wil. Je ervaart leiderschap in je business. En dat straalt door in alle keuzes die je maakt. 

Voor wie is Go Beyond?
If you know, you know

Deze 4-maanden journey is voor iedere ondernemer die voelt dat het ook anders mag. En die er klaar voor is om geen consessies meer te doen. En vol wil inzetten op zijn of haar droomscenario. 

Het programma is niet voor starters, maar voor ondernemers die verder willen opschalen. Je wil doorgroeien naar minimaal een omzet van €5000-€10.000 per maand

Je hebt in deze fase meer nodig dan een online programma volgen, maar je wil meer persoonlijke aandacht.

 

You can’t connect the dots moving forward, you can only connect them looking backwords 

Meer over Sharona 

Mijn persoonlijke ervaringen en mijn levenspad staan aan de basis van mijn methodes. De lessons learned, doorbraken en kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren wil ik doorgeven aan andere ondernemers.

Door coaching, live events en online programma’s help ik jou om je succesvolle en betekenisvolle bedrijf te bouwen vanuit jouw authentieke kern en potentieel. 

Mijn aanpak bestaat uit een krachtige mix van mindset ontwikkeling, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. Concreet en direct toe te passen in je bedrijf. 

Bij mij draait het om echtheid en commitment. Niet vertellen wat je moet doen, maar jou kennis aanreiken en je de antwoorden zelf laten vinden: échte empowerment dus. Geen mooie praatjes, niet dingen mooier maken dan ze zijn. Maar puur, rechtdoor en met volle commitment.

 

   Go Beyond 

   Ga verder dan…

   …wat je nu denkt dat mogelijk is.

   …de grenzen van je eigen overtuigingen.

   …de omstandigheden.

   het verhaal dat je jezelf vertelt.

   …je verleden.

   …je concurrentie.

   …de one size fits all-strategieën.

   …de kennis die je nu hebt.

   …de maatschappelijke concepten en restricties. 

   …je dromen.

   En laat je verrassen door de realiteit die jij creëert als niks je in de weg staat.

   Ben jij klaar om Go Beyond te gaan?

   In Go Beyond wil ik dat je een SHIFT gaat maken naar een nieuwe manier van ondernemen.

   ”Do the universe a favor, don’t hide your magic”