Go Beyond Journey – Coming soon

Start jouw transformerende reis van groei, verdieping en het realiseren van jouw volledige potentieel als mens en ondernemer!

Ik help jou je eigen pad naar succes, voldoening en absolute vrijheid uit te stippelen. Zodat je alles kan realiseren waar je van droomt. En Beyond!

De online en offline experience waarin je de stappen zet naar ultieme vrijheid in je leven en onderneming. 

Je kunt je alvast inschrijven voor de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat krijg je als eerste alle informatie over het nieuwe programma. 

Hoi, ik ben Sharona!

Ik ben Sharona Bolander. Mijn pad naar een ultiem vrij leven ging niet vanzelf. Soms zeg ik weleens dat ik ervoor heb moeten ”strijden”. Toch voelde het altijd al alsof ik geen andere keuze had. Vrijheid is namelijk mijn grootste drijfveer!

Ik geniet daarom ook elke dag van de vrijheid die ik gecreëerd heb in mijn leven en business. Deze vorm van vrijheid gaat verder dan ”niet hoeven werken” want ik hou van mijn werk. Inmiddels heb ik al honderden ondernemers geholpen met het creëren van een business vol vrijheid.

10 jaar geleden zag mijn leven er nog compleet anders uit. Ik was op mijn 18e getrouwd en zat vast in een relatie waar ik onderdrukt werd. Daarbij was ik onderdeel van een zeer strenge religieuze stroming, waarin ik was opgegroeid. En na mijn HBO studie belandde ik in een passieloze 9 tot 17 baan. 

Tijdens een solo reis naar Bali zocht ik naar antwoorden op de vraag: wie ben ik (echt)? Wat wil ik? Wat is mijn purpose?

Deze antwoorden vond ik en ik besloot mijn eigen pad uit te gaan stippelen. Ik vroeg de scheiding aan, werd uitgesloten uit de religie, verloor daarmee al mijn vrienden. En ik nam afscheid van de veiligheid van een baan en startte met ondernemen.

Was het de makkelijke weg? Nee, absoluut niet! 
Kiezen voor dit pad. Kiezen voor mezelf. Kiezen voor mijn ideale scenario heeft mij wel Ultieme Vrijheid opgeleverd. 

Wat jouw verhaal ook is. Dit gun ik jou ook! Go BEYOND en ga voor jouw ideale scenario in je leven en business. Dit is de enige weg naar ultieme vrijheid!

Wil je meer informatie over de Go Beyond Journey?

Meld je dan hieronder alvast aan voor de wachtlijst.
Wanneer de deuren voor de eerste keer openen neem ik direct contact met je op!

Pin It on Pinterest