Business Freedom Mastery – Coming soon

Hoe creëer je een business vanuit volledige vrijheid? 

De experience waarin je leert hoe je vanuit ultieme vrijheid gaat leven en ondernemen. 

Je kunt je alvast inschrijven voor de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat krijg je als eerste alle informatie over het nieuwe programma. 

Hoi, ik ben Sharona!

Als business mentor help ik zelfstandig ondernemers met een prachtige missie om vanuit purpose en flow te ondernemen. En daarmee meer winst en impact te maken. Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. Ondernemers die zoveel meer klanten verdienen, omdat ze zo ontzettend goed zijn in wat ze doen. Daarnaast ken ik ook ondernemers die zichzelf volledig over de kop werken om alle ballen in de lucht te houden. Hun business is langzaam een energielek geworden. Dat is zo zonde en onnodig, want het begon allemaal ooit met een enorme drive om het verschil te maken in je vakgebied.

Als business mentor help ik mijn klanten om op een authentieke manier op te vallen in de markt. De aandacht te krijgen van hun ideale klanten. Want deze moeten namelijk wel van je bestaan afweten, anders kunnen ze ook niet voor je kiezen. 

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij kan helpen met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen uit je online strategie, zodat je een consistente stroom aan nieuwe en vooral leuke klanten aantrekt.

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Om mij heen zag ik veel succesvolle online ondernemers. Ik worstelde met mijn (lage) omzet, wist niet wat ik nou anders moest doen en ik zag niet wat mijn (online) stappen voor serieuze groei moesten zijn. Ik besloot dat ik een businesscoach wilde en dacht ik meteen aan Sharona. Ze pakte me de laatste tijd al met wijze adviezen en kennis op Instagram. Tijdens de coaching liet ze me zien hoeveel kansen er júíst voor mijn bedrijf lagen – ook online! – en ze had ook meteen allerlei praktische opdrachten en stappen die daarbij hoorden. Dat is precies wat ik nodig had: een praktische cheerleader met kennis waar je ‘u’ tegen zegt!
Mijn droom om 10k per maand te verdienen is dankzij dit traject binnen 1 maand al bijna gehaald, terwijl ik dacht dat dit pas over 1 jaar zou kunnen. Bi-zar… We bedachten samen een online cursus en die werkte ik (uit enthousiasme) zelfs binnen 1 week helemaal uit. Twee weken na de lancering zijn er al meer dan 200 cursussen verkocht en ben ik écht bezig om mijn bedrijf naar de next level te tillen. Sneller dan ik ooit had gedacht! Dit is ook danzij de succesvolle facebook advertenties, die ik óók dankzij Sharona’s hulp met grote budgetten in durf te zetten. Tijdens de goed voorbereide coaching sessies bespreken we de resultaten, geef je tips en zet je me op scherp met nieuwe ideeën en businessopdrachten. Het is geweldig dat een professional over je schouder meekijkt, wanneer je je bedrijf een serieuze boost geeft. Dat voelt heel veilig en vertrouwd, vooral met zo’n lief persoon als Sharona!
Marion Cremers - Illustrator en Online Branding Coach

Ik was op zoek naar een coach die toegankelijk is. Sharona is menselijk, leuk en ontzettend geduldig. Ik heb ontzettend veel praktische zaken geleerd over business en marketing, maar de echte waarde zat het hem voor mij in de persoonlijke groei. Ik heb super veel zelfvertrouwen gekregen!

In mijn hart voelde ik altijd al dat ik een grote visie had. Mensen vroegen mij vaak in het verleden: wat doe je precies? Ik vond het lastig om mezelf te verkopen. Nu kan ik dat duidelijk verwoorden. Sharona heeft mij geholpen met mijn positionering als retail stylist. Ik kan nu krachtig mijn verhaal overbrengen aan mijn doelgroep. Ik laat mezelf zien op social media en trek hierdoor onwijs leuke samenwerkingen aan.

Sharona is een hele goede coach. Ik heb nog nooit zo iemand gemaakt. Wat onderscheidend is aan Sharona is dat ik weet dat ik met een specialist te maken heb op gebied van business en marketing, maar ze begrijpt mij ook echt als persoon. Ze is super menselijk en oprecht.

Ik zou een coachingstraject aan iedereen aanraden. Zelf kom ik uit Limburg en ben ik zelfs regelmatig met liefde naar Zuid Holland gereden voor de waardevolle coaching.

Aniek Balk - Retail Stylist - StyledByAniek

Sharona heeft mij niet alleen superveel geleerd over online marketing en business, maar mij ook heel erg geïnspireerd.  Je leert over alle kanten van marketing, maar ook over het op papier krijgen van je visie en doelen, je ideale klant, en hoe die te bereiken. Ze leert je sales vanuit je missie, vanuit je hart: Sales niet puur voor de verkoop maar door waarde te bieden.

Malka - Yoga trainer en ademcoach - Yoga Malka's Yoga

Online marketing voelde voor mij als iets heel groots en onduidelijks. Ik bleef met losse flodders schieten, en los dat ik wel groeide in volgers aantallen, bereikte ik niet echt veel met deze strategie.

Sharona heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt waardoor het voor mij een stuk overzichtelijker is geworden. Ik weet nu nog beter wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik mijn posts daarop kan afstemmen. Daarnaast hebben we een hele funnel uitgewerkt die echt bij mij past. Terwijl ik daarvoor nogal de kriebels kreeg van het idee een funnel te moeten maken.

Sharona kijkt écht naar wie jij bent als persoon en wat past bij jouw bedrijf. Super waardevol. Nu kan ik echt stappen zetten met het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben.

Dorien Blaauw - Rebirthing Breathwork Coach

Sharona is onwijs enthousiast en benaderbaar. Het is niet moeilijk om haar in vertrouwen te nemen, want ze is heel onbevooroordeeld. We twijfelde over onze doelgroep, maar ze gaf ons het gevoel dat onze doelgroep ons juist nodig heeft. Dat was zo’n fijne bevestiging, omdat dit is waar ons hart ligt. Sharona heeft ons geholpen bij onze online strategie om de millennial te bereiken. We hadden zelf geen idee hoe. We probeerde al een beetje verschillende dingen, maar dat sloeg niet aan. We hebben met Sharona gekeken naar ons fundament. Ze vroeg ons o.a. om terug te gaan naar ons waarom. Dat is het uitgangspunt voor de rest geweest. Zodra je dat weet geeft het onwijs veel focus. We konden daarna heel concreet aan de slag om het praktisch door te vertalen in onze zichtbaarheid online.

Florence & Luisa van - leefstijlcoaches - Leefjestijl.nl

Wil je meer informatie over de Business Freedom Mastery?

Meld je dan hieronder alvast aan voor de wachtlijst.
Wanneer de deuren voor de eerste keer openen neem ik direct contact met je op!