Fast Lane Business School

Ga verder, Ga groter, Ga sneller

Binnen 3 maanden leer ik jou alles over ondernemen en leven vanuit grootsheid, authenticiteit en vrijheid.

Stap voor stap begeleid ik jou door de onmisbare elementen van een succesvol bedrijf bouwen heen. Een krachtige mix van mindset ontwikkeling, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. En hoe je dit concreet en direct kan toepassen in je bedrijf.

Lieve ondernemer, het is tijd om te gaan voor jouw ideale scenario. Niet langer concessies doen op jouw geluk, succes en (financiële) vrijheid. Je hebt alles in je om een grote impact te maken met je bedrijf.

Ben jij klaar voor deze transformerende reis? 

Herken jij dit…

Je bent begonnen met ondernemen.

Vanuit je hart.
Vanuit enorme passie.
Vanuit puur enthousiasme.

Het ondernemerschap is helemaal jouw ding.
Je wil het verschil maken!
Dat voel je in elke vezel van je lichaam.
You are born for this!

Toch loop je regelmatig vast.
Je voelt je overweldigd door alles wat erbij komt kijken om een succesvol bedrijf te bouwen.
Werk je voor je gevoel knoerthard, zonder echt de resultaten te behalen.

Dat frustreert.

Je hebt het idee dat je essentiële stappen overgeslagen hebt.
Je mist een bepaalde structuur om jouw grote doelen te behalen.
Je hebt nog geen werkend systeem wat een constante stroom aan klanten oplevert.

Laat mij je vertellen dat je hier niet alleen in bent!

Het is niet raar dat je de ‘’code’’ nog niet gekraakt hebt.

Ik weet dat het wél mogelijk is! En diep van binnen weet jij dat ook.

Het ideale scenario wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot realiteit gebracht te worden.

Het ideale scenario wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot realiteit gebracht te worden.

Impact maken, vrijheid, diepe voldoening ÉN goed geld verdienen

Geloof jij dat dit mogelijk is? Veel ondernemers zie ik concessies doen. Ze hebben het gevoel dat een succesvol bedrijf bouwen gelijk staat aan:

❌ Kei en keihard werken
❌ Elke klant aannemen, ook als het gevoel niet goed is (want geld..)
❌ Keer op keer over je eigen grenzen heen gaan
❌ Pusherige en niet authentieke marketing

Dat is niet waarom je bent gaan ondernemen.

Eigenlijk verlang je diep van binnen naar:

✔️ Vrijheid om te bepalen wanneer en hoeveel je werkt
✔️ Werken met soulmate klanten waarvoor je je bed uitspringt van enthousiasme.
✔️ Volop tijd voor jezelf, vrienden en familie
✔️ Rijkdom ervaren in tijd, energie en geld

Toen ik begon aan mijn ondernemersreis was ik vastbesloten om mijn leven een dikke upgrade te geven. Heel eerlijk: de realiteit nadat ik mijn baan had opgezegd was anders… Ik maakte me zorgen over: 

Wat als ik op vakantie wil?

Wat doe ik als ik even een dagje ziek ben?

Zijn er dan geen inkomsten meer?

Of moet ik altijd AAN staan?

Ik gooide het roer om en ben gaan ondernemen zonder concessies: een leven vol vrijheid, voldoening én vet goed geld verdienen.

Het kan allemaal. Echt!

Deze 4 elementen zijn essentieel geweest in mijn groei:

1. Persoonlijke transformatie

Om groot succes te manifesteren kom je er niet met alleen de focus op praktische dingen. 20% van je succes wordt bepaald door strategie en 80% door al het innerlijke werk wat je doet. Dus de vraag is: wie heb jij te zijn om het grote bedrijf van je dromen te bouwen? Welke blokkades, obstakels en overtuigingen staan tussen jou en je grote ambities in?

2. Ondernemerskwaliteiten

Alleen goed zijn in je vak, is niet genoeg om een succesvol bedrijf te bouwen. Je hebt behoorlijk wat ondernemerskwaliteiten nodig om een winstgevende business op te zetten. Je ontkomt er niet aan om de allerbeste te worden in marketing, sales, zichtbaarheid en financiën.  

3. Sterk business fundament bouwen

Waarom moet een klant voor jou kiezen? Wat maakt jou beter, unieker en waardevoller? Een succesvolle business vraagt om het bouwen van een sterk merk. Ook wil je weten welk businessmodel bij jou past. Hoe je de juiste prijzen hanteert. En op welke manier je strategisch je aanbod in de markt zet.

3. Slimme marketing strategie 

Een beetje zichtbaar zijn op Instagram is lang niet genoeg om je business draaiende te houden. Het kost veel tijd en hiermee creëer je geen constante cashflow. Je wil een marketing strategie implementeren die automatisch leads en klanten genereert. Ook als jij niet aan het werk bent.

Hoe zou het zijn als dit jouw realiteit is…

 

 • Je voelt je volledig empowered om voor je grote ambitie en doelen te gaan.
 • Je barst van energie en plezier. Je hebt helderheid en weet wat je wil!
 • Je hebt bakken met kennis en tools waardoor je gelooft dat je alles kan bereiken wat je wil.
 • Je doet niet langer concessies en bouwt jouw bedrijf zoals jij dat wil!
 • Je ervaart eindelijk de vrijheid in je leven.
 • Je hebt de leiding over je leven, bedrijf en toekomst, dat geeft je een gevoel van kracht en vertrouwen.


Doe mee met de Fast Lane Business School
3 maanden, 10 modules, 50 lessen en hands-on tutorials & templates.


En wordt onderdeel van een geweldige community met gelijkgestemden.

Dit ga je leren:

In 10 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle online business bouwt. Een krachtige mix van mindset ontwikkeling, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. Concreet en direct toe te passen in je bedrijf.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Level-up jouw mindset

Je krijgt wat je aan kan. En dat geldt ook voor je business. Meer omzet, meer klanten betekent een grotere verantwoordelijkheid. Alles start met het creëren van een succes mindset.

Module 2: Word een klantmagneet met authentieke Personal branding

Een plekje krijgen in het hoofd van je ideale klant start met een sterk en authentiek personal brand. Hierdoor zul je de leukste klanten aantrekken, omdat ze perfect bij jou passen.

Module 3: Jouw soulmate klant in het hart raken

Als je iedereen aanspreekt, dan spreek je uiteindelijk helemaal niemand écht aan. In deze module help ik jou om je ideale klant te kiezen. En vervolgens hem/haar echt te raken met jouw boodschap.

Module 4: Strategisch aanbod (+ prijzen bepalen)

Je kunt nog zo goed zijn in marketing en sales, maar als je aanbod niet onweerstaanbaar is, blijven de verkopen uit. In deze module leer je hoe je jouw aanbod opbouwt en strategisch slimme prijzen kiest.  

Module 5: Lanceringsplan maken

In deze module neem ik je stap voor stap mee in het plannen van jouw lancering. Je weet precies wanneer je moet starten, wat je moet delen en welke kanalen je moet inzetten. 

Module 6: Verkopen op je website

Aan heel veel websitebezoekers heb je alleen iets als mensen ook actie ondernemen op je website. In deze module leer je verkooppagina’s schrijven die converteren.

Module 7: Een gratis weggever die iedereen wil hebben

De e-books vliegen je om de oren. In deze module leer je hoe je een ijzersterk e-book maakt, die iedereen dolgraag wil downloaden. Zodat jij consistent leads verzamelt elke dag van de week!

Module 8: Automatische marketing en sales machine

Het grootste gedeelte van mijn omzet komt uit mijn sales funnel. Dit is een automatische reeks mailtjes die mensen ontvangen na het downloaden van de gratis weggever. In deze module leer je alles over de opbouw en techniek. 

Module 9: Succesvol adverteren op Facebook en Instagram

Facebook advertenties zorgen ervoor dat je jouw bereik eenvoudig verduizendvoudigt. Zonder dat je hiervoor elke dag hoeft te posten op je social media. Je leert alle succesprincipes van goede FB en IG ads maken. 

PS: Dit is een compleet advertentieprogramma waar je vaak los al honderden euro’s voor betaalt.

Module 10: Ja, op jouw aanbod!

Deze module gaat over het voeren van succesvolle sales gesprekken. Hoe zorg je voor een HELL YES bij je ideale klant. Je leert hoe je jezelf voorbereidt op een sales gesprek, hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren als ‘ik vind het duur’ of ‘ik probeer het nog even zelf’. 

Ik geloof erin dat je niet jarenlang hoeft te ‘ploeteren’ of keihard hoeft te werken om een succesvolle business op te zetten.

Wanneer je de juiste stappen zet, kan het ontzettend snel gaan. Ik ben hier het levende bewijs van. In het eerste jaar fulltime ondernemen wist ik al een ton omzet te draaien. Het tweede jaar werd dat 200k en op dit moment ben ik onderweg naar een verdubbeling in het derde jaar. En het gaat nooit ten kosten van mijn vrijheid en voldoening.

Ik wil wel heel eerlijk met je zijn.

Deze omzetten zijn niet uit de lucht komen vallen. Er bestaat geen quick fix. Het vraagt een enorme dosis commitment, doorzettingsvermogen en moed om te ondernemen met grote impact. Daarbij heb ik tienduizenden euro’s geïnvesteerd in persoonlijke coaching en seminars van de beste coaches en business strategen van de wereld. De ondernemersreis is soms confronterend, maar tegelijkertijd prachtig.
Ik zou het voor geen goud willen missen.

In de Fast Lane Business School geef ik al mijn life changing lessen, inzichten en kennis door aan ondernemers die OOK next level willen gaan.

Hoe meer ondernemers met een prachtige missie succesvol zijn, hoe meer mensen zij helpen. En als deze ondernemers ook nog eens een leven vol vrijheid, voldoening en financiële overvloed hebben, dan brengen zij dit geluk weer over op vrienden, familie en team. Aan dit rimpeleffect wil ik een bijdrage leveren. Dat is mijn purpose. De reden waarom ik elke dag uit mijn bed spring!

Dit is wat je kan verwachten van de Fast Lane Business School:

De FLBS is een extreem waardevol en compleet business programma. Ik neem je mee in alle elementen die onmisbaar zijn voor het opzetten van een winstgevende en impactvolle business. Dat geeft jou enorm veel rust, helderheid en structuur.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 10 modules met 50+ lessen, praktische templates en opdrachten. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvol online bedrijf. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral direct alles implementeren.
 • Toegang tot de besloten Fast Lane Business Community. Hier kan je connecten met likeminded ondernemers.
 • Elke 2 weken een Business Q&A via Zoom (totaal 6 sessies!!!). Hierin ga je masterminden met gelijkgestemden ondernemers en is er een Q&A met Sharona. Je hoeft hier niet live bij te zijn (er is een opname), jouw ingezonden vragen worden evengoed beantwoord.

En daarbij krijg je onbeperkt toegang!!!

Dat betekent dat je na 3 maanden toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Je volgt alles dus op jouw eigen tempo.

De ervaring van eerdere Fast Lane Business Schoolers


De FLBS van Sharona heeft mij geholpen om meer structuur te geven in welke stappen ik kan zetten om mijn online business vorm te geven. Als startend ondernemer komt er veel op je af en dit kan je oprecht helpen om duidelijkheid te krijgen en prioriteiten te stellen. Sharona is een hele fijne coach met een mooi inlevingsvermogen en deelt veel praktische tips. Aanrader dus!


Samantha Tolboom - Sales Business Coach


De FLBS heeft mij met de opstart van mijn nieuwe bedrijf ”VAWORDEN.BE” zo goed ondersteund. Ik kon makkelijk mijn doelgroep bepalen en welke marketingtechnieken ik kan inzetten. Maar vooral de Q&A sessies, de Masterminds zorgen ervoor dat je getriggerd bent om verder te gaan en wekelijks de lessen te volgen en opdrachten te maken.

Naomi van Virtual Naomi


Deze cursus is zo veel waard! Ik wilde vooral veel halen uit de laatste modules over het praktisch inzetten van funnels en advertenties. Zonder deze modules bekeken te hebben ben ik al zo geholpen. Je gaat echt weer even deep dive in je bedrijf en die fine-tuning levert meteen al heel veel op. Dus echt heel blij mee!


Myrthe Nijboer

Voor wie is het programma geschikt

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen als hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken.

Jij voelt aan alles dat jij dit kan en je bent bereid om te leren en te doen wat nodig is om je business succesvol te laten groeien.

Al ruim 500 ondernemers hebben de FLBS succesvol afgerond. Dit waren o.a. coaches, VA’s, diverse kennisondernemers, consultants, social media specialisten, interieur specialisten, sport ondernemers, kappers en nog meer.

Het is perfect voor jou als:

 • Jij niet alleen betaald wil worden voor je uren. Jij wil betaald worden voor de waarde die je levert.
 • Jij droomt van het bouwen van een winstgevende business en de vrijheid die daarbij hoort.
 • Jij alles wil leren over marketing en sales, omdat je weet dat dit essentieel is voor groei.
 • Jij klaar bent met aanklooien en proberen. Je gaat het nu echt doen.
 • Jij klaar bent met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw kick-ass business.

De reactie op het programma van eerdere deelnemers


Deze cursus is zo waardevol als je online wil ondernemen! Ik vond het spannend om te investeren, maar heb het intussen ook alweer terugverdiend doordat Sharona zo duidelijk uitlegt over de strategie die je online kan inzetten en ook super praktisch verteld HOE je dat kan doen. Ik weet zeker dat ik de modules nog vaker ga terugkijken en kan de cursus absoluut aanraden aan andere ondernemers die willen inzetten op online!


Carlijn van der Kulk - Lifecoach

De FLBS geeft me zó veel inzichten. En dan heb ik nog niet eens alle modules gehad. Waar ik sommige dingen al wist (maar nog niet toepaste) heb ik nu ook de juiste opdrachten/vragen/handvatten om ze

Daisy Ranoe - beeldmaker


Als eigenaresse van een schoonheidssalon ben ik natuurlijk vooral bezig met diensten aanbieden. Door met Sharona te starten aan de Fast Lane Business School, heb ik in een spontane actie een challenge georganiseerd, heb ik daar in een paar dagen tijd al meer dan 118 aanmeldingen gehad! Dit had nooit gekunnen zonder praktische tips in de modules!


Marie Louise - huidspecialist

Aan het einde van dit programma

 • Heb jij een bewezen strategie in handen waarmee je jouw business razendsnel opschaalt. 
 • Werk je met een online strategie die consistent leads, klanten én omzet oplevert.
 • Weet je voortaan van elke lancering een succes te maken. 
 • Ervaar je helderheid en zekerheid over de stappen die je gaat zetten. 
 • Snap je wat er nodig is om moeiteloos je aanbod te verkopen.
 • Heb je een marketingsysteem opgezet wat voor JOU werkt. Ook als je niet aan het werk bent, verzamel je warme leads.
 • Heb je een nieuwe mindset en je laat je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit je hart en vanuit overvloed.

 

Vrijheid in jouw business ervaren

Over Sharona

In 2016 stond mijn wereld op zijn kop. Ik stapte uit een relatie waarin ik jarenlang onderdrukt was. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt in die jaren daarvoor.

Iets in mij zei dat ik naar Bali moest. Dus daar ging ik. Boven op een vulkaan werd het mij ineens duidelijk: ”Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Mijn pad te bewandelen”.

Ik gooide het roer volledig om:
– Ik ging van onsportief naar ultra fit en kwalificeerde me voor het WK obstacle running.
Ik zei mijn goedbetaalde baan op in de corporate wereld.
– Ik stapte uit de Jehovah’s Getuigen gemeenschap en nam afscheid van mijn familie en vrienden.

Een periode van soul searching brak aan. Een zoektocht naar mijn authentieke zelf. Na veel persoonlijke ontwikkeling voelde ondernemen als een logische volgende stap.

Langverhaal kort: in 2019 besloot ik vol te gaan voor het ondernemerschap. Binnen enkele maanden draaide ik consistent 30k omzet per maand. Ik had nog nooit zoveel geld verdiend, maar toch voelde ik mij ongelukkiger dan ooit. 

Ik besloot de stekker uit mijn eerste bedrijf te trekken. Een moeilijk besluit, maar achteraf het beste besluit ooit. Binnen 6 maanden bouwde ik mijn nieuwe online business coaching bedrijf op vanaf de grond. Volledig op mijn manier. Nu heb ik het allemaal: elke dag voldoening, vrijheid, rust én financiële overvloed.

In de Fast Lane Business School leer ik je alles wat je nodig hebt om een winstgevend, impactvol én betekenisvol bedrijf te bouwen op jouw voorwaarden!

 

Go Beyond

Ga verder dan wat je nu denkt dat mogelijk is.

Ga verder dan de grenzen van je eigen overtuigingen.

Ga verder dan de omstandigheden.

Ga verder dan het verhaal dat je jezelf vertelt.

Ga verder dan je verleden.

Ga verder dan je concurrentie.

Ga verder dan de one size fits all-strategieën.

Ga verder dan de kennis die je nu hebt.

Ga verder dan de maatschappelijke concepten en restricties.

Ga verder dan je eigen dromen.

En laat je verrassen door de realiteit die jij creëert als niks je in de weg staat.

Meld je aan en ga direct van start!

Zo werkt de Fast Lane Business School

Nadat je je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot de 10 modules. Jij volgt de modules volledig op eigen tempo. Mijn advies is om elke week één module op je planning te zetten. Plan elke week een paar uur in jouw agenda om AAN je bedrijf te werken door de opdrachten en lessen direct te implementeren in je business. Binnen 3 maanden rond je dan de Fast Lane Business School af en heb je een stevig fundament neergezet voor je business waarmee je keihard kan gaan groeien.

Je kunt jouw vragen stellen in de besloten community en elke maand zijn er 2 live sessie waar je bij kan aanhaken (in totaal 6!!!) waar je vragen beantwoord worden. Ook heb je de mogelijkheid om te masterminden met gelijkgestemden ondernemers. Je doet het dus niet alleen. Nee, we doen het samen! Dit is oprecht goud waard voor je netwerk. De actieve ondernemers halen uit de community binnen enkele weken vaak al leuke opdrachten, klanten en waardevolle connecties.


Voordat ik meedeed met de FLBS schoot ik enorm met losse flodders. Geen idee hoe ik mijn marketing aan moest pakken. Intussen heb ik mijn niche gevonden en is mijn content al veel specifieker. Ook met Sharona’s hulp mijn website aangepast. Echt zoveel aan gehad tot nu toe! En ik ben pas op de helft van het programma. Er komt nog meer :)


Simone - Self-Love coach


Wat ontzettend waardevol is de Fastlane Business School! Voor mij is het heel fijn om binnen 1 programma alle aspecten van het runnen van een onderneming terug te vinden. De onbeperkte toegang tot de online leeromgeving geeft mij altijd de mogelijkheid dingen terug te zoeken als ik ze wil toepassen, en daarnaast zijn de Q&A’s en mini masterminds tijdens de zoomsessies ontzettend waardevol omdat je tijdens die momenten kan inzoomen wat jouw specifieke vragen over jouw bedrijf zijn. Ik raad iedere ondernemer dan ook aan om de Fast Lane Business School te volgen!


Linda Verheijen


Het was echt superfijn om aan de FLBS mee te doen! Zo waardevol. Door de fijne structuur van de cursus ben ik echt stap voor stap dieper in mijn bedrijf gekropen! Dit heeft echt een structuur aan mijn website en bedrijf gebracht. Ook de opbouw naar een advertentie toe is heel erg fijn! Ook van zoveel waarde waren de Masterminds tijdens de cursus. Het sparren met andere ondernemers en de directe feedback van Sharona waren top! Echt een enorme aanrader dus! Je krijgt echt heel veel waarde! 


Bianca Koning - Geboortekaartjes Studio

Lieve ondernemer, ga jij all-in voor jouw ideale scenario?

Wil je grote impact maken met je bedrijf terwijl je goed geld verdient en een VRIJ leven creëert voor jezelf?

 

Dan zou ik zeggen: SPRING! GO! Ga ervoor!

Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

Wanneer start en eindigt het programma?

Na aanmelden kun je direct enthousiast van start.

Elke 2 weken is er een groepscoachingsessie met Sharona. In totaal zijn er 6 sessies waar je aan mee kan doen.

Je behoudt onbeperkt toegang tot het online programma. Je kunt het dus volledig op jouw eigen tempo het programma volgen of opnieuw volgen in de toekomst.

Wat kost de Fast Lane Business School?

De investering voor de Fast Lane Business School is 2000 euro exclusief btw. Je hebt de mogelijkheid om in 6 of 3 termijnen te betalen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is geschikt voor dienstverlenende ondernemers, zoals: coaches, trainers, kennisondernemers, specialisten, online marketeers, etc.

Dit programma is niet geschikt voor productondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

Wat als ik niet bij de online live groepscoaching kan zijn?

Dat is helemaal niet erg. Er wordt namelijk altijd een opname gemaakt van de sessie.  Wanneer je vooraf een vraag ingestuurd hebt via de FB groep, dan wordt deze gewoon in de sessie voor je beantwoordt. Ook kun je altijd in overleg met Sharona een sessie inhalen in de toekomst.

Kan ik vragenstellen aan jou tijdens het programma?

In de besloten Facebook groep kun je jouw (persoonlijke) vragenstellen. Een team van online impact experts staat voor je klaar om jou te helpen. Daarbij is er elke maand een groepssessie met Sharona. In deze sessie beantwoord ik vragen en ga je masterminden met gelijkgestemden ondernemers.

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar.

Ik vind het veel geld en spannend om deze investering te doen

Dat begrijp ik. Zelf heb ik ook regelmatig met samengeknepen billen een investering gedaan. Maar probeer het vooral van de andere kant te bekijken: wat levert deze investering jou op? Het programma zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan zelf aanmodderen, maar dat je efficient de juiste strategieën implementeert in je business.

Ik ben niet technisch. Kan ik mee doen?

Ja, zeker weten! Technische kennis heb je niet nodig. In het programma zitten handige instructies video’s over hoe je sales funnels maakt en advertenties opzet. En daarnaast kun je al jouw vragenstellen in de FB groep en tijdens de tech-sessie elke maand. Op deze manier weten we zeker dat het programma voor iedereen geschikt is.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl

Nog even verder scrollen tussen de ervaringen van anderen?

Dat kan hieronder!

De Fast Lane Business School is een mega volledige cursus, waarin je antwoord vind op al je vragen rond het uitbouwen van een eigen business. Toen ik me inschreef, stond ik nog in de startblokken. Ik had dus nog veel vragen, veel onduidelijkheden en veel stappen te zetten. Door de duidelijke uitleg van Sharona in de modules en de stap voor stap aanpak, sta ik ondertussen een stuk verder. De modules zitten logisch in elkaar en bestaan telkens uit behapbare lessen, zodat je het op eigen tempo kan volgen. En het fijne is dat ik overal nog een keer naar kan terugkeren als ik dat zou willen, om nog meer te optimaliseren. Sharona is een super zachtaardige persoon, iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze legt alles op een rustige manier uit, waardoor het gewoon ook echt heel fijn is om haar lessen te bekijken. Bovendien zitten er in elke module wel meerdere opdrachtjes, zodat je alles nu ook echt in de praktijk kan gaan toepassen. Ik ben echt fan en blij dat ik de FLBS heb aangekocht. 🤩

Romina D'AstolfoInstamarketing coach

Ik heb de keuze om mee te doen aan de Fast Lane Business School heel spontaan gemaakt. Ik had me ingeschreven voor je webinar en ik was zo onder de indruk en voelde zo dat ik dit nodig had als extra steuntje in de rug, dat ik me meteen heb aangemeld tijdens het einde van je webinar. De mogelijkheid om te kunnen betalen in termijnen gaf echt de doorslag.

Dit programma loodst me precies in de juiste volgorde door alle stappen heen, dat geeft me een super fijn gevoel! Ik heb hierdoor ook het idee dat ik het niet meer alleen hoef te doen, want in je eentje ondernemen en een compleet nieuwe business in een compleet andere vorm opzetten is gewoon af en toe best een geploeter! Sharona is zo ongelooflijk kundig en super benaderbaar, heel erg fijn!

Tot nu toe heeft de FLBS me vooral heel veel overzicht en focus opgeleverd en het gevoel het niet alleen te hoeven doen is ook goud waard! Ook de live sessies zijn superfijn, ik heb er tot nu toe nog geen een gemist. Ik heb niet altijd een vraag ingestuurd, maar ook naar de andere vragen en antwoorden luisteren is heel waardevol. En natuurlijk de masterminds zijn ook een hele mooie toevoeging.

Ik ben superblij dat ik hier in ben gestapt, alles wat ik nu leer blijft enorm waardevol, ook na afloop van de FLBS!

Marleen van Leest - Your Visual Story


Ik ben pas net met mijn onderneming begonnen en ben met de FLBS mijn online business gelijk met veel structuur aan het opzetten. De informatie is zo waardevol en er is zoveel concrete informatie en opdrachten waardoor ik alles gelijk kan gebruiken. Ik heb nog zoveel te leren en verwacht nog heel vaak terug te gaan naar de lessen en opdrachten, ook wanneer ik al meer heb opgezet. Daarnaast leer ik super veel van de andere ondernemers en Sharona zelf tijdens de Q&A’s en mastermind sessies. Super blij dat ik hierin heb geïnvesteerd!


Nina Verduin van Reclaim the Roots

Ik doe mee met de Fast Lane business school omdat ik meer impact wil maken met mijn bedrijf en verder wil professionaliseren op digitaal gebied. Op dit moment geef ik mijn cursussen in groepen rond mijn woonplaats. Door de coronacrisis ben ik mij gaan richten op online aanbod. Dit speelde al langer, maar nu zag ik de potentie pas echt goed. Deze cursus is heel helder. Stapsgewijs kom je langs allerlei facetten van het (digitaal) ondernemerschap. Van lanceren tot je website, alles wordt behandeld. Daarnaast is het heel fijn om de live sessies te hebben. Sharona behandelt hierin alle vragen en komt ook later terug op zaken als je iets hebt gemist. Daardoor voelt het persoonlijk. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een betere conversie en met mijn funnel. Stap voor stap naar een prachtig eindresultaat! Sharona, bedankt! 

Arjanneke Hogewoning - Puur! Mama

De FLBS heeft me veel gebracht en ik heb veel geleerd over marketing en sales, mindset en ga zo maar door. In de afgelopen weken zijn mijn volgers op instagram van 317 gestegen naar boven de 2500 en het groeit nog steeds (een stijging van meer dan 2000!!). Hoe? Ik heb een aantal reels gemaakt en die slaan kennelijk aan. Maar de basis is denk ik de mindset die er aan ten grondslag ligt. Ik vind het echt een compliment naar jou toe. 
Corrina van Sta voor Stijl


Ik vond het in eerst heel lastig om zo’n geldbedrag uit te geven aan coaching. Het was iets wat ik al lang op mijn lijst had staan. Ik wist dat als ik een business coach zocht dat ik sowieso bij haar wilde. Ik weet nog goed dat het moment kwam dat ze een webinar gaf en toen het aanbod vertelde ‘fast lane business school’. Alles wat ze zei klopte en toen dacht ik: ja, ik ga het gewoon doen! Binnen een uur had ik me ingeschreven en ik ben er zo blij mee dat ik dit heb gedaan. Ik heb een dik notitie boek gekocht en schrijf alles mee. Alles is nieuw, want het is mijn eerste keer dat ik een cursus op het gebied van ondernemen volg. Het is zo ongelofelijk waardevol. Ik heb nu zo helder wat ik wil doen in mijn business en wat ik er mee kan. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik een plan! Ik had nooit verwacht dat dit zo goed zou uitpakken, het heeft mij zoveel inzichten gegeven
. Ik heb een gratis weggever, een funnel en een plan! Ik hoop echt dat ik nog vaker een cursus mag volgen en als ik ooit veel geld ga verdienen ga ik ook zeker investeren in de big impact cursus.

Maartje Bregman - schrijfster en ondernemer

Ik was net begonnen met ondernemen en voelde me behoorlijk overspoeld door wat en hoe. Waar moest ik beginnen? Ik was continue bezig en druk maar had eigenlijk helemaal geen idee welke stappen nou werkelijk bijdroegen aan waar ik naar toe wilde. Ik kocht verschillende kleine cursussen om steeds verder te komen in waar ik tegen aan liep tot ik me realiseerde dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat ik niet wist. Namelijk hoe je een gezonde sterke basis neerzet om de komende jaren op verder te bouwen. Ik werkte hard maar zag daar veel te weinig resultaat van. Net alsof er ergens een geheim lag wat ik nog niet had ontdekt.

Ik wil je heel graag laten weten hoe ontzettend dankbaar ik ben dat ik mezelf de stap gunde bij jou in de Fast Lane te stappen.
In mezelf investeren, blijft spannend, maar deed het met het idee dat ik het dubbel zou gaan terug verdienen.
Ik ben er van overtuigd dat me dat komende maand gaat lukken EN dat jouw hulp me de komende tijd alleen maar meer gaat opleveren. EN ik vind het de investering 200% waard.

Eigenlijk was ik er niet eens van overtuigd dat ondernemen wel in mijn straatje lag. De wens was er maar het geloof dat ik het zou kunnen zeker niet.
Dat is 180 graden gedraaid. Dank je wel voor dit fijne inzicht!

Nogmaals dank je wel voor hoe je dit programma hebt neergezet en je makkelijk benaderbaar zijn. Heel fijn!

Maya - projectleukerleven

In januari 2021 heb ik besloten nu écht de stap te gaan maken en als ondernemer te gaan starten, maar ik liep eigenlijk al direct tegen een muur aan. Waar begin ik? Ik volgde Sharona al een tijdje op Instagram en tijdens de webinar over de Fast Lane Business School wist ik het zeker: dít gaat mij helpen!

De praktische tools die Sharona aanreikt in dit programma zijn voor mij de sleutel geweest om de basis van mijn bedrijf op te zetten. Nu weet ik wat mijn potentieel is, wat ik wil uitstralen, en het allerbelangrijkste; voor WIE ik het doe (mijn ideale klant). En dan te bedenken dat ik voor nu op de helft gepauzeerd ben met de cursus om deze basis goed uit te rollen, voordat ik met de volgende stappen verderga. Ik bepaal dus zelf het tempo, heerlijk!

Mijn grootste inzicht is keuzes durven maken en hardop uitspreken. Nu hangt de persona van mijn ideale klant achter mij, zodat ik altijd een steuntje in mijn rug voel. Hierdoor kan ik ieder moment inspiratie ophalen om mijn ideale klant te bereiken en daarmee een succes van mijn bedrijf te maken.

Sharona, dankjewel voor de inzichten en jouw fijne, open energie.

Dionne Mooijer - Loopbaancoach


Als startend ondernemer komt er zoveel op je af. De FLBS geeft meteen een goede start. Alles komt aan bod: o.a. een converterende website, een weggever ontwikkelen, een sales funnel opzetten, adverteren. Een hele complete cursus. Sharona is een prettig persoon waar ik veel van kan leren. Plus het is superleuk en leerzaam om tijdens de Q & A’s andere ondernemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Ben blij dat ik dit ben gaan doen!


Vanessa Sloot - Vonken & Vuur Coaching

Alles start met je mindset en dat is ook precies hoe de FLBS start. Heel fijn om eerst aan je eigen mindset te werken en van daaruit verder te werken aan je bedrijf, want ik geloof er echt in dat het zo werkt. Aan de hand van super waardevolle video’s, de praktische opdrachten bij iedere module en de templates die Sharona deelt, helpen je echt om AAN je bedrijf te werken. En wat me vooral heel erg heeft geholpen is dat je alles meteen kunt implementeren. Ik heb hierdoor echt stappen kunnen zetten en ik denk niet dat ik die zo snel zou hebben gezet zonder de FLBS. Door de FLBS is niet alleen mijn bedrijf gegroeid, maar ook ik als persoon; zo enorm waardevol dat ik en mijn bedrijf deze groei konden doormaken!
Sanna Prinsen van Make Life Work

Ik heb met het programma van Sharona meegedaan omdat ik een fundament wil neerzetten voor mijn onderneming. En dit is dankzij Sharona gelukt. Hiervoor was ik globaal aan het werken aan mijn onderneming.
Sharona geeft per module concrete stappen die je kunt zetten met een template om aan te werken. Ook legt ze goed uit waarom dit zo belangrijk is, daardoor ben ik gaan inzien waarom ik iets doe. Mijn grootste inzicht is dat ik mijn ideale klant nu echt kan aanspreken. Ze is erg actief op de Facebook community, ze beantwoordt al je vragen en geeft eerlijke feedback.
Met de energie van Sharona en haar wekelijkse motivatie boost is het onmogelijk om niet aan je onderneming te werken.
Dankjewel Sharona. 
Erik Everaerts - Leefstijl & vitaliteitscoach