Fast Lane Business School

Leer in 10 weken alles wat je moet weten over het bouwen van een succesvolle online business. Zodat je consistent leads, klanten en omzet haalt uit je online kanalen.

De Fast Lane Business School is hét online business coach programma voor ondernemers die geen zin hebben om jarenlang met losse flodders te schieten, alles zelf uit te vinden en onnodig hard te werken.

Hoe fijn zou het zijn als je een complete strategie kan kopiëren die écht werkt? In dit programma deel ik mijn complete strategie en al mijn succesprincipes. Binnen 2 jaar tijd heb ik mijn eigen business razend snel laten groeien. Van 0 naar 200k omzet in minder dan 2 jaar. 

Meld je nu aan voor 30 november 2020 en maak gebruik van de introductie aanbieding van dit gloednieuwe programma.

NU voor slechts 497 euro ex btw in plaats van 999 euro ex btw. Betaling in 12 termijnen van 45 euro mogelijk!  

De hoge korting (jaaa, 50%) geldt tot 30 november. De prijs gaat een volgende ronde omhoog

Ben je al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je eigenlijk te langzaam? 
Wil jij sneller en moeitelozer je online business succesvol opbouwen?

Dat ben je net als ik.

Als je mij 2 jaar geleden had verteld dat ik binnen no-time een goedlopende business zou hebben met een wachtlijst aan klanten, een 5-figure maandomzet en dat ik maar 4 dagen per week zou werken, dan had ik je niet geloofd.

Het begon namelijk met veel frustraties.

Misschien herken jij die ook wel?

 • Een onvoorspelbaar inkomen elke maand.
 • Constant afwachten hoeveel klanten, opdrachten en aanvragen je deze maand krijgt.
 • Hard en veel werken en dit niet terugzien op je bankrekening.
 • Veel uurtje factuurtje werk met als gevolg al snel een overvolle agenda.

Mensen zeiden tegen me: ”Dat hoort erbij. De eerste jaren moet je hard werken om je business op te bouwen”.

Ik besloot dat NIET te geloven, want ik zag bij andere succesvolle ondernemers dat het OOK anders kon. Ik gooide mijn business en strategie compleet om. Ik stopte met uurtje factuurtje werk.

Ik ontdekte welke stappen echt het verschil maken in je business. En ontwikkelde mijn eigen succesformule voor meer klanten. Geen pusherige marketing- en sales trucjes, maar principes die je kunt inzetten vanuit je hart. En nog belangrijker: die écht werken.

Ik noem het de Fast Lane Business Strategie.

Dit gun ik jou ook. Meer tijd voor jezelf, je familie en vrienden. Meer rust aan je hoofd. Meer flow en purpose in je leven. En natuurlijk meer klanten en omzet waardoor je financiële rust ervaart.

In dit online business coaching programma leer ik je de exacte stappen die ik zelf gezet heb. Ik leer je niet alleen wat en waarom ik doe. Maar praktisch HOE ik het doe. Jij hebt aan het einde ALLE SKILLS in huis om een groot succes te maken van jouw online business.

Wat houdt het precies in?

De Fast Lane Business School is een online business coach programma. Elke week gedurende 10 weken ontvang je een nieuwe module.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 10 modules met videolessen, praktische templates en opdrachten. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvol online bedrijf. Niet alleen kennis vergaten, maar vooral direct alles implementeren.
 • Toegang tot de besloten Fastlane Business Community op Facebook. Hier kan je connecten met Likeminded ondernemer.
 • Elke 2 weken een groepscoachingsessie via Zoom (totaal 5 sessie !!!). Hierin worden al jouw vragen beantwoordt. Je hoeft hier niet live bij te zijn (er is een opname), jouw ingezonden vragen worden evengoed beantwoordt).

En daarbij krijg je lifetime acces!!!

Dat betekent dat je na 10 weken toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd actuele kennis bij de hand hebt). Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen.

Dit zijn de modules

In 10 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle online business bouwt. Dit is een extreem compleet programma waarin je o.a. leert over lanceren, een sterk strategisch aanbod, sales funnels, succesvol adverteren op Facebook en Instagram én nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Alles start met een succes mindset

Je krijgt wat je aan kan. En dat geldt ook voor je business. Meer omzet, meer klanten betekent een grotere verantwoordelijkheid. Alles start met het creëren van een succes mindset.

Module 2: Authentieke Personal branding

Een plekje krijgen in het hoofd van je ideale klant start met een sterk en authentiek personal brand. Hierdoor zul je de leukste klanten aantrekken, omdat ze perfect bij jou passen.

Module 3: Jouw ideale klant in het hart raken

Als je iedereen aanspreekt, dan spreek je uiteindelijk helemaal niemand écht aan. In deze module help ik jou om je ideale klant te kiezen. En vervolgens hem/haar echt te raken met jouw boodschap.

Module 4: Strategisch aanbod (+ prijzen bepalen)

Je kunt nog zo goed zijn in marketing en sales, maar als je aanbod niet onweerstaanbaar is blijven de verkopen uit. In deze module leer je hoe je je aanbod opbouwt en strategisch slimme prijzen kiest.  

Module 5: Lanceringplan maken

In deze module neem ik je stap voor stap mee in het plannen van jouw lancering. Je weet precies wanneer je moet starten, wat je moet delen en welke kanalen je moet inzetten. 

Module 6: IJzersterke verkooppagina schrijven

Alleen heel veel websitebezoekers heb je alleen iets als mensen ook actie ondernemen op je website. In deze module leer je verkooppagina’s schrijven die converteren. 

Module 7: Een gratis weggever die iedereen wil hebben

De e-books vliegen je om de oren. In de module leer je hoe je een ijzersterk e-book maakt, die iedereen dolgraag wil downloaden.  Zodat jij consistent leads verzamelt elke dag van de week!

Module 8: Automatische sales funnel maken

Het grootste gedeelte van mijn omzet komt uit mijn sales funnel. Dit is een automatische reeks mailtjes die mensen ontvangen na downloaden van de gratis weggever. In deze module leer je alles over de opbouw en techniek. 

Module 9: Succesvol adverteren op Facebook en Instagram

Facebook advertenties zorgen ervoor dat je jouw bereik eenvoudig verduizendvoudigt. Zonder dat je hiervoor elke dag hoeft te posten op je social media. Je leert alle succesprincipes van goede FB en IG ads maken. 

PS: Dit is een compleet advertentie programma waar je vaak los al honderen euro’s voor betaald.

Module 10: Ja, op jouw aanbod!

Deze module gaat over het voeren van succesvolle sales gesprekken. Hoe zorg je voor een HELL YES bij je ideale klant. Je leert hoe je jezelf voorbereidt op een sales gesprek, hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren als (ik vind het duur of ik probeer het nog even zelf). 

Voor wie is deze cursus geschikt:

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken.

Jij voelt aan alles dat jij dit kan en je bent bereidt om te leren en te doen wat nodig is om je business succesvol te laten groeien.

De training is geschikt voor startende online ondernemers. Maar ook voor ondernemers die op dit moment vooral uurtje factuurtje werken en nog geen tot nauwelijks omzet halen uit hun online kanalen.

Het is perfect voor jou als:

 • Jij wil niet alleen betaald worden voor je uren. Jij wil betaalt worden voor de waarde die je levert.
 • Jij droomt van het bouwen van een online business en de vrijheid die daarbij hoort.
 • Jij wil alles leren over marketing en sales.
 • Je bent bereidt om grote stappen te zetten.
 • Je bent ready voor jouw eigen succes, je wilt uit je schaduw stappen.
 • Je bent klaar met aanklooien en proberen. Je gaat het nu echt doen.
 • Je wilt alles leren over succesvol adverteren op FB en IG. 
 • Jij bent klaar met mensen die vragen hoe het met je ‘’bedrijfje’’ gaat. Jij gaat ze  omver blazen met jouw kick-ass business.

Voel je op de meeste punten hierboven een HELL YES, dan ben jij 100% een match voor de Fastlane Business School.

Wat ga je bereiken?

Dit programma heet niet voor niks de Fast Lane business school. Je kent wel van die attractieparken waarbij je met een speciaal ticket de rij kan skippen 😏. En DIRECT kan genieten van de attractie zonder te wachten.

Nou dat is precies de Fast Lane Business School.

In 10 weken tijd leid ik jou op tot een online ondernemer met alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van online marketing.

Kennis waar ik jarenlang voor gestudeerd hebt, waar ik tienduizenden euro’s in geïnvesteerd heb. Dat alles ga ik jou leren in 10 weken tijd. Jij hoeft niet jarenlang te ploeteren. Zet direct de juiste stappen naar online succes.

Aan het einde van dit programma

 • Heb jij een bewezen strategie in handen waarmee je je business razend snel kan opschalen. 
 • Je werkt met een online strategie die consistent leads, klanten én omzet oplevert.
 • Je weet voortaan van elke lancering een succes te maken. 
 • Je weet hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt voor je ideale klant.
 • Je online kanalen zijn conversie proof. 
 • Je schrijft teksten voor je website, advertenties en mails die jouw klant recht in het hart raken.
 • Je weet hoe je het maximale uit jouw Facebook advertenties haalt.
 • Je hebt een nieuwe mindset en laat je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit je hart en overvloed.

 

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Sharona Bolander. Jarenlang werkte ik als marketing specialist voor diverse grote bedrijven. Mijn ondernemersavontuur begon in augustus 2018. Ik begon met het aanbieden van mijn online marketing diensten op basis van een uurtarief. Binnen enkele maanden had ik tientallen razend enthousiaste klanten. Maar ik voelde dat dit niet mijn pad was. 

Begin 2020 besloot ik mijn hart te volgen en nu coach ik zelfstandig ondernemers met een mooie purpose naar meer impact, winst en vrijheid in hun business.

Alles klopt nu. Elke dag stroomt mijn hart over van voldoening en liefde als ik weer mensen mag helpen. 

Binnen no-time is mijn bedrijf gegroeid. In het eerste jaar als coach ben ik al onderweg naar een omzet van €200.000. Ik zeg dit niet om op te scheppen, maar ik wil je laten zien dat alles mogelijk is. 

Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. 

Ik gun jou ook een business die zorgt voor rust, vrijheid en voldoening. Een business waar je goed geld mee verdiend terwijl je ook impact maakt omdat je mensen helpt vanuit je hart. 

Zo werkt de Fast Lane Business School

Op 30 november 2020 worden de deuren geopend van de eerste ronde van de Fast Lane Business School. Je krijgt op maandag 30-11-2020 jouw persoonlijke inlog voor de online leeromgeving. Elke week ontvang je een bericht van mij dat er een nieuwe module beschikbaar is. Jij volgt de modules. Je kunt jouw vragen insturen en elke 2 weken is er een live sessie waarin ik alle vragen beantwoordt. Je doet het dus niet alleen. Nee we doen het samen! Samen met mij. Samen met de groep likeminded ondernemers.

Fast Lane Business School

 

Leer in 10 weken alles wat je moet weten voor een bouwen van een succesvolle online business.

Zodat je consistent leads, klanten en omzet haalt uit je online kanalen.

Nu voor 497 euro ex btw in plaats van 999 euro ex btw

+ TOFFE BONUSSEN

Betaling in 12 termijnen van 45 euro mogelijk 

De hoge korting (jaaa, 50%) geldt tot 30 november. De prijs gaat een volgende ronde omhoog

Als je NU ‘JA’ zegt, krijg je deze BONUSSEN:

BONUS 1: Online Cursus Advertising Impact Academy (t.w.v. €497)

BONUS 2: de Heart Centered Social Sales Cursus (t.w.v. €97,-)

Maar.. ik heb nog een vraag

Wanneer start en eindigt het programma?

De eerste ronde van de Fast Lane Business School start op maandag 30 november en duurt tot 18 februari. Elke week ontvang je een nieuwe module en elke week weken is er een online live groepssessie waarin alle vragen beantwoorden worden. 

Na 18 februari behoud je LIFETIME ACCES tot het online programma. Je kunt het dus volledig op jouw eigen tempo volgen.

Wat kost de Fast Lane Business School?

De investering voor de Fast Lane Business School is 999 euro ex btw. De eerste ronde krijg je een EXTREEM mooie introductie korting om de start te vieren. Je betaalt nu maar 497 euro ex btw. En je hebt de mogelijkheid om in 12 termijnen te betalen. Dat is maar 45 euro per termijn!

LET OP: de korting geldt tot 30 november. De prijs gaat een volgende ronde omhoog.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is geschikt voor dienstverlende ondernemers, zoals: coaches, trainers, kennisondernemers, specialisten, online marketeers, etc.

Dit programma is niet geschikt voor product ondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

Wat als ik niet bij de online live groepscoaching kan zijn?

Dat is helemaal niet erg. Er wordt namelijk altijd een opname gemaakt van de sessie. Deze ontvang je dezelfde dag nog in je mailbox. Wanneer je vooraf een vraag ingestuurd hebt via de FB groep, dan wordt deze gewoon in de sessie voor je beantwoordt.

Kan ik vragenstellen aan jou tijdens het programma?

Dit programma is exclusief persoonlijke 1-op-1 coaching, maar elke 2 weken (in totaal maarliefst 5x!!!) is er een online live groepscoachingssessie. In deze sessie beantwoord ik alle vragen vanuit de groep. Deze kun je vooraf insturen via de besloten Fast Lane Business School Community.

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belasting voordeel op aan het einde van het jaar.

Ik vind het veel geld en spannend om deze investering te doen

Dat begrijp ik. Zelf heb ik ook regelmatig met samengeknepen billen een investering gemaakt. Maar probeer het vooral van de andere kant te bekijken: wat levert deze investering jou op? Het programma zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan zelf aanmodderen, maar dat je efficient de juiste strategieen implementeert in je business. 

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl