Fast Lane Business School

Binnen 3 maanden leer ik jou alles over ondernemen en leven vanuit grootsheid, authenticiteit en vrijheid.

Stap voor stap begeleid ik jou door de onmisbare elementen van een succesvol bedrijf bouwen heen. Een krachtige mix van mindset ontwikkeling, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. En hoe je dit concreet en direct kan toepassen in je bedrijf.

Ben jij klaar voor deze snelle groei met je bedrijf?

Schrijf je in op de wachtlijst
Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van wanneer de deuren van de Fast Lane Business School open gaan . Zet jezelf dan op de wachtlijst!

Het ideale scenario wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot realiteit gebracht te worden.

Het ideale scenario wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot realiteit gebracht te worden.

De ervaring van eerdere Fast Lane Business Schoolers


De FLBS van Sharona heeft mij geholpen om meer structuur te geven in welke stappen ik kan zetten om mijn online business vorm te geven. Als startend ondernemer komt er veel op je af en dit kan je oprecht helpen om duidelijkheid te krijgen en prioriteiten te stellen. Sharona is een hele fijne coach met een mooi inlevingsvermogen en deelt veel praktische tips. Aanrader dus!


Samantha Tolboom - Sales Business Coach


De FLBS heeft mij met de opstart van mijn nieuwe bedrijf ”VAWORDEN.BE” zo goed ondersteund. Ik kon makkelijk mijn doelgroep bepalen en welke marketingtechnieken ik kan inzetten. Maar vooral de Q&A sessies, de Masterminds zorgen ervoor dat je getriggerd bent om verder te gaan en wekelijks de lessen te volgen en opdrachten te maken.

Naomi van Virtual Naomi


Deze cursus is zo veel waard! Ik wilde vooral veel halen uit de laatste modules over het praktisch inzetten van funnels en advertenties. Zonder deze modules bekeken te hebben ben ik al zo geholpen. Je gaat echt weer even deep dive in je bedrijf en die fine-tuning levert meteen al heel veel op. Dus echt heel blij mee!


Myrthe Nijboer

Voor wie is het programma geschikt

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen als hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken. Je draait nu een omzet van €0,- tot €3000,- per maand. Je wil graag naar een consistente €5000 – €10.000 per maand.

Jij voelt aan alles dat jij dit kan en je bent bereid om te leren en te doen wat nodig is om je business succesvol te laten groeien.

Al ruim 500 ondernemers hebben de FLBS succesvol afgerond. Dit waren o.a. coaches, VA’s, diverse kennisondernemers, consultants, social media specialisten, interieur specialisten, sport ondernemers, kappers en nog meer.

Het is perfect voor jou als:

  • Jij niet alleen betaald wil worden voor je uren. Jij wil betaald worden voor de waarde die je levert.
  • Jij droomt van het bouwen van een winstgevende business en de vrijheid die daarbij hoort.
  • Jij alles wil leren over marketing en sales, omdat je weet dat dit essentieel is voor groei.
  • Jij klaar bent met aanklooien en proberen. Je gaat het nu echt doen.
  • Jij klaar bent met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw kick-ass business.

De reactie op het programma van eerdere deelnemers


Deze cursus is zo waardevol als je online wil ondernemen! Ik vond het spannend om te investeren, maar heb het intussen ook alweer terugverdiend doordat Sharona zo duidelijk uitlegt over de strategie die je online kan inzetten en ook super praktisch verteld HOE je dat kan doen. Ik weet zeker dat ik de modules nog vaker ga terugkijken en kan de cursus absoluut aanraden aan andere ondernemers die willen inzetten op online!


Carlijn van der Kulk - Lifecoach

De FLBS geeft me zó veel inzichten. En dan heb ik nog niet eens alle modules gehad. Waar ik sommige dingen al wist (maar nog niet toepaste) heb ik nu ook de juiste opdrachten/vragen/handvatten om ze

Daisy Ranoe - beeldmaker


Als eigenaresse van een schoonheidssalon ben ik natuurlijk vooral bezig met diensten aanbieden. Door met Sharona te starten aan de Fast Lane Business School, heb ik in een spontane actie een challenge georganiseerd, heb ik daar in een paar dagen tijd al meer dan 118 aanmeldingen gehad! Dit had nooit gekunnen zonder praktische tips in de modules!


Marie Louise - huidspecialist

Vrijheid in jouw business ervaren

Over Sharona

In 2016 stond mijn wereld op zijn kop. Ik stapte uit een relatie waarin ik jarenlang onderdrukt was. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt in die jaren daarvoor.

Iets in mij zei dat ik naar Bali moest. Dus daar ging ik. Boven op een vulkaan werd het mij ineens duidelijk: ”Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Mijn pad te bewandelen”.

Ik gooide het roer volledig om:
– Ik ging van onsportief naar ultra fit en kwalificeerde me voor het WK obstacle running.
Ik zei mijn goedbetaalde baan op in de corporate wereld.
– Ik stapte uit de Jehovah’s Getuigen gemeenschap en nam afscheid van mijn familie en vrienden.

Een periode van soul searching brak aan. Een zoektocht naar mijn authentieke zelf. Na veel persoonlijke ontwikkeling voelde ondernemen als een logische volgende stap.

Langverhaal kort: in 2019 besloot ik vol te gaan voor het ondernemerschap. Binnen enkele maanden draaide ik consistent 30k omzet per maand. Ik had nog nooit zoveel geld verdiend, maar toch voelde ik mij ongelukkiger dan ooit. 

Ik besloot de stekker uit mijn eerste bedrijf te trekken. Een moeilijk besluit, maar achteraf het beste besluit ooit. Binnen 6 maanden bouwde ik mijn nieuwe online business coaching bedrijf op vanaf de grond. Volledig op mijn manier. Nu heb ik het allemaal: elke dag voldoening, vrijheid, rust én financiële overvloed.

In de Fast Lane Business School leer ik je alles wat je nodig hebt om een winstgevend, impactvol én betekenisvol bedrijf te bouwen op jouw voorwaarden!

 

Go Beyond

Ga verder dan wat je nu denkt dat mogelijk is.

Ga verder dan de grenzen van je eigen overtuigingen.

Ga verder dan de omstandigheden.

Ga verder dan het verhaal dat je jezelf vertelt.

Ga verder dan je verleden.

Ga verder dan je concurrentie.

Ga verder dan de one size fits all-strategieën.

Ga verder dan de kennis die je nu hebt.

Ga verder dan de maatschappelijke concepten en restricties.

Ga verder dan je eigen dromen.

En laat je verrassen door de realiteit die jij creëert als niks je in de weg staat.


Voordat ik meedeed met de FLBS schoot ik enorm met losse flodders. Geen idee hoe ik mijn marketing aan moest pakken. Intussen heb ik mijn niche gevonden en is mijn content al veel specifieker. Ook met Sharona’s hulp mijn website aangepast. Echt zoveel aan gehad tot nu toe! En ik ben pas op de helft van het programma. Er komt nog meer :)


Simone - Self-Love coach


Wat ontzettend waardevol is de Fastlane Business School! Voor mij is het heel fijn om binnen 1 programma alle aspecten van het runnen van een onderneming terug te vinden. De onbeperkte toegang tot de online leeromgeving geeft mij altijd de mogelijkheid dingen terug te zoeken als ik ze wil toepassen, en daarnaast zijn de Q&A’s en mini masterminds tijdens de zoomsessies ontzettend waardevol omdat je tijdens die momenten kan inzoomen wat jouw specifieke vragen over jouw bedrijf zijn. Ik raad iedere ondernemer dan ook aan om de Fast Lane Business School te volgen!


Linda Verheijen


Het was echt superfijn om aan de FLBS mee te doen! Zo waardevol. Door de fijne structuur van de cursus ben ik echt stap voor stap dieper in mijn bedrijf gekropen! Dit heeft echt een structuur aan mijn website en bedrijf gebracht. Ook de opbouw naar een advertentie toe is heel erg fijn! Ook van zoveel waarde waren de Masterminds tijdens de cursus. Het sparren met andere ondernemers en de directe feedback van Sharona waren top! Echt een enorme aanrader dus! Je krijgt echt heel veel waarde! 


Bianca Koning - Geboortekaartjes Studio

Lieve ondernemer, ga jij all-in voor jouw ideale scenario?

Wil je grote impact maken met je bedrijf terwijl je goed geld verdient en een VRIJ leven creëert voor jezelf?

 

Dan zou ik zeggen: SPRING! GO! Ga ervoor!

 

Nog even verder scrollen tussen de ervaringen van anderen?

Dat kan hieronder!

De Fast Lane Business School is een mega volledige cursus, waarin je antwoord vind op al je vragen rond het uitbouwen van een eigen business. Toen ik me inschreef, stond ik nog in de startblokken. Ik had dus nog veel vragen, veel onduidelijkheden en veel stappen te zetten. Door de duidelijke uitleg van Sharona in de modules en de stap voor stap aanpak, sta ik ondertussen een stuk verder. De modules zitten logisch in elkaar en bestaan telkens uit behapbare lessen, zodat je het op eigen tempo kan volgen. En het fijne is dat ik overal nog een keer naar kan terugkeren als ik dat zou willen, om nog meer te optimaliseren. Sharona is een super zachtaardige persoon, iemand waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze legt alles op een rustige manier uit, waardoor het gewoon ook echt heel fijn is om haar lessen te bekijken. Bovendien zitten er in elke module wel meerdere opdrachtjes, zodat je alles nu ook echt in de praktijk kan gaan toepassen. Ik ben echt fan en blij dat ik de FLBS heb aangekocht. 🤩

Romina D'AstolfoInstamarketing coach

Ik heb de keuze om mee te doen aan de Fast Lane Business School heel spontaan gemaakt. Ik had me ingeschreven voor je webinar en ik was zo onder de indruk en voelde zo dat ik dit nodig had als extra steuntje in de rug, dat ik me meteen heb aangemeld tijdens het einde van je webinar. De mogelijkheid om te kunnen betalen in termijnen gaf echt de doorslag.

Dit programma loodst me precies in de juiste volgorde door alle stappen heen, dat geeft me een super fijn gevoel! Ik heb hierdoor ook het idee dat ik het niet meer alleen hoef te doen, want in je eentje ondernemen en een compleet nieuwe business in een compleet andere vorm opzetten is gewoon af en toe best een geploeter! Sharona is zo ongelooflijk kundig en super benaderbaar, heel erg fijn!

Tot nu toe heeft de FLBS me vooral heel veel overzicht en focus opgeleverd en het gevoel het niet alleen te hoeven doen is ook goud waard! Ook de live sessies zijn superfijn, ik heb er tot nu toe nog geen een gemist. Ik heb niet altijd een vraag ingestuurd, maar ook naar de andere vragen en antwoorden luisteren is heel waardevol. En natuurlijk de masterminds zijn ook een hele mooie toevoeging.

Ik ben superblij dat ik hier in ben gestapt, alles wat ik nu leer blijft enorm waardevol, ook na afloop van de FLBS!

Marleen van Leest - Your Visual Story


Ik ben pas net met mijn onderneming begonnen en ben met de FLBS mijn online business gelijk met veel structuur aan het opzetten. De informatie is zo waardevol en er is zoveel concrete informatie en opdrachten waardoor ik alles gelijk kan gebruiken. Ik heb nog zoveel te leren en verwacht nog heel vaak terug te gaan naar de lessen en opdrachten, ook wanneer ik al meer heb opgezet. Daarnaast leer ik super veel van de andere ondernemers en Sharona zelf tijdens de Q&A’s en mastermind sessies. Super blij dat ik hierin heb geïnvesteerd!


Nina Verduin van Reclaim the Roots

Ik doe mee met de Fast Lane business school omdat ik meer impact wil maken met mijn bedrijf en verder wil professionaliseren op digitaal gebied. Op dit moment geef ik mijn cursussen in groepen rond mijn woonplaats. Door de coronacrisis ben ik mij gaan richten op online aanbod. Dit speelde al langer, maar nu zag ik de potentie pas echt goed. Deze cursus is heel helder. Stapsgewijs kom je langs allerlei facetten van het (digitaal) ondernemerschap. Van lanceren tot je website, alles wordt behandeld. Daarnaast is het heel fijn om de live sessies te hebben. Sharona behandelt hierin alle vragen en komt ook later terug op zaken als je iets hebt gemist. Daardoor voelt het persoonlijk. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een betere conversie en met mijn funnel. Stap voor stap naar een prachtig eindresultaat! Sharona, bedankt! 

Arjanneke Hogewoning - Puur! Mama

De FLBS heeft me veel gebracht en ik heb veel geleerd over marketing en sales, mindset en ga zo maar door. In de afgelopen weken zijn mijn volgers op instagram van 317 gestegen naar boven de 2500 en het groeit nog steeds (een stijging van meer dan 2000!!). Hoe? Ik heb een aantal reels gemaakt en die slaan kennelijk aan. Maar de basis is denk ik de mindset die er aan ten grondslag ligt. Ik vind het echt een compliment naar jou toe. 
Corrina van Sta voor Stijl


Ik vond het in eerst heel lastig om zo’n geldbedrag uit te geven aan coaching. Het was iets wat ik al lang op mijn lijst had staan. Ik wist dat als ik een business coach zocht dat ik sowieso bij haar wilde. Ik weet nog goed dat het moment kwam dat ze een webinar gaf en toen het aanbod vertelde ‘fast lane business school’. Alles wat ze zei klopte en toen dacht ik: ja, ik ga het gewoon doen! Binnen een uur had ik me ingeschreven en ik ben er zo blij mee dat ik dit heb gedaan. Ik heb een dik notitie boek gekocht en schrijf alles mee. Alles is nieuw, want het is mijn eerste keer dat ik een cursus op het gebied van ondernemen volg. Het is zo ongelofelijk waardevol. Ik heb nu zo helder wat ik wil doen in mijn business en wat ik er mee kan. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik een plan! Ik had nooit verwacht dat dit zo goed zou uitpakken, het heeft mij zoveel inzichten gegeven
. Ik heb een gratis weggever, een funnel en een plan! Ik hoop echt dat ik nog vaker een cursus mag volgen en als ik ooit veel geld ga verdienen ga ik ook zeker investeren in de big impact cursus.

Maartje Bregman - schrijfster en ondernemer

Ik was net begonnen met ondernemen en voelde me behoorlijk overspoeld door wat en hoe. Waar moest ik beginnen? Ik was continue bezig en druk maar had eigenlijk helemaal geen idee welke stappen nou werkelijk bijdroegen aan waar ik naar toe wilde. Ik kocht verschillende kleine cursussen om steeds verder te komen in waar ik tegen aan liep tot ik me realiseerde dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat ik niet wist. Namelijk hoe je een gezonde sterke basis neerzet om de komende jaren op verder te bouwen. Ik werkte hard maar zag daar veel te weinig resultaat van. Net alsof er ergens een geheim lag wat ik nog niet had ontdekt.

Ik wil je heel graag laten weten hoe ontzettend dankbaar ik ben dat ik mezelf de stap gunde bij jou in de Fast Lane te stappen.
In mezelf investeren, blijft spannend, maar deed het met het idee dat ik het dubbel zou gaan terug verdienen.
Ik ben er van overtuigd dat me dat komende maand gaat lukken EN dat jouw hulp me de komende tijd alleen maar meer gaat opleveren. EN ik vind het de investering 200% waard.

Eigenlijk was ik er niet eens van overtuigd dat ondernemen wel in mijn straatje lag. De wens was er maar het geloof dat ik het zou kunnen zeker niet.
Dat is 180 graden gedraaid. Dank je wel voor dit fijne inzicht!

Nogmaals dank je wel voor hoe je dit programma hebt neergezet en je makkelijk benaderbaar zijn. Heel fijn!

Maya - projectleukerleven

In januari 2021 heb ik besloten nu écht de stap te gaan maken en als ondernemer te gaan starten, maar ik liep eigenlijk al direct tegen een muur aan. Waar begin ik? Ik volgde Sharona al een tijdje op Instagram en tijdens de webinar over de Fast Lane Business School wist ik het zeker: dít gaat mij helpen!

De praktische tools die Sharona aanreikt in dit programma zijn voor mij de sleutel geweest om de basis van mijn bedrijf op te zetten. Nu weet ik wat mijn potentieel is, wat ik wil uitstralen, en het allerbelangrijkste; voor WIE ik het doe (mijn ideale klant). En dan te bedenken dat ik voor nu op de helft gepauzeerd ben met de cursus om deze basis goed uit te rollen, voordat ik met de volgende stappen verderga. Ik bepaal dus zelf het tempo, heerlijk!

Mijn grootste inzicht is keuzes durven maken en hardop uitspreken. Nu hangt de persona van mijn ideale klant achter mij, zodat ik altijd een steuntje in mijn rug voel. Hierdoor kan ik ieder moment inspiratie ophalen om mijn ideale klant te bereiken en daarmee een succes van mijn bedrijf te maken.

Sharona, dankjewel voor de inzichten en jouw fijne, open energie.

Dionne Mooijer - Loopbaancoach


Als startend ondernemer komt er zoveel op je af. De FLBS geeft meteen een goede start. Alles komt aan bod: o.a. een converterende website, een weggever ontwikkelen, een sales funnel opzetten, adverteren. Een hele complete cursus. Sharona is een prettig persoon waar ik veel van kan leren. Plus het is superleuk en leerzaam om tijdens de Q & A’s andere ondernemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Ben blij dat ik dit ben gaan doen!


Vanessa Sloot - Vonken & Vuur Coaching

Alles start met je mindset en dat is ook precies hoe de FLBS start. Heel fijn om eerst aan je eigen mindset te werken en van daaruit verder te werken aan je bedrijf, want ik geloof er echt in dat het zo werkt. Aan de hand van super waardevolle video’s, de praktische opdrachten bij iedere module en de templates die Sharona deelt, helpen je echt om AAN je bedrijf te werken. En wat me vooral heel erg heeft geholpen is dat je alles meteen kunt implementeren. Ik heb hierdoor echt stappen kunnen zetten en ik denk niet dat ik die zo snel zou hebben gezet zonder de FLBS. Door de FLBS is niet alleen mijn bedrijf gegroeid, maar ook ik als persoon; zo enorm waardevol dat ik en mijn bedrijf deze groei konden doormaken!
Sanna Prinsen van Make Life Work

Ik heb met het programma van Sharona meegedaan omdat ik een fundament wil neerzetten voor mijn onderneming. En dit is dankzij Sharona gelukt. Hiervoor was ik globaal aan het werken aan mijn onderneming.
Sharona geeft per module concrete stappen die je kunt zetten met een template om aan te werken. Ook legt ze goed uit waarom dit zo belangrijk is, daardoor ben ik gaan inzien waarom ik iets doe. Mijn grootste inzicht is dat ik mijn ideale klant nu echt kan aanspreken. Ze is erg actief op de Facebook community, ze beantwoordt al je vragen en geeft eerlijke feedback.
Met de energie van Sharona en haar wekelijkse motivatie boost is het onmogelijk om niet aan je onderneming te werken.
Dankjewel Sharona. 
Erik Everaerts - Leefstijl & vitaliteitscoach