VAKANTIEGELD AANBIEDING T/M 27 MEI 23:59 uur

Toen ik begon met ondernemen deed ik dit naast mijn baan in loondienst. Ongeveer een jaar later durfde ik pas ontslag te nemen om fulltime te gaan voor mijn bedrijf. Ik ben zelf een mega voorstander van je bedrijf opbouwen naast je baan. Het geeft je namelijk financiële rust en vanuit die basis kun je bedrijf veel beter laten groeien ipv uit de paniekstand.

Om die reden heb ik een toffe ”vakantiegeld” actie voor jou als startende ondernemer met nog een baan ernaast.  PS: En heb jij je baan al opgezegd (YES, fantastisch), dan mag je deze actie natuurlijk ook claimen.

Je kunt de Fast Lane Business School nu volgen in een DIY versie voor slechts 997,- ipv 1700,-

RUIM 700 euro korting!!!

Neem de ”FAST LANE” naar jouw winstgevende business 🔥📈

In de Fast Lane Business School leer je alles wat je moet weten voor het bouwen van een schaalbaar en winstgevend bedrijf.  Je unlocked een volledig nieuw level van het ondernemerschap. Na 6 maanden weet je alles over marketing, sales, strategie en run je vol zelfvertrouwen je droombedrijf. Het programma is voor ondernemers die willen doorgroeien naar consistent €5000,- of meer omzet per maand. Na aanmelden kun je direct aan de slag met de eerste module.

Schrijf je in voor de  Fast Lane Business School.

Het IDEALE SCENARIO wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot REALITEIT gebracht te worden.

Het IDEALE SCENARIO wat je in jouw hoofd hebt, is niet alleen maar een droom. Het is een visie die wacht om tot REALITEIT gebracht te worden.

Je bent begonnen met ondernemen. Vanuit je hart. Vanuit enorme passie. Vanuit puur enthousiasme. Je wil het verschil maken! Dat voel je in elke vezel van je lichaam.

Toch loop je regelmatig vast.

Je voelt je overweldigd door alles wat erbij komt kijken om een succesvol bedrijf te bouwen. Je werkt voor je gevoel hard, zonder echt de resultaten te behalen waar je naar verlangt.

Dat frustreert!

 • Je hebt het idee dat je essentiële stappen overgeslagen hebt. En daardoor met losse flodders schiet in de hoop dat het iets oplevert.
 • Je mist een bepaalde structuur om jouw grote doelen te behalen. Dat geeft onrust want je komt niet echt vooruit.
 • Je hebt nog geen werkend systeem wat een constante stroom aan klanten oplevert. Waardoor je geen financiële stabiliteit hebt.

Laat mij je vertellen dat je hier niet alleen in bent! Het is niet raar dat je de ‘’code’’ nog niet gekraakt hebt. Als het makkelijk is, dan zou het iedereen lukken. Helaas stopt 60% van de ondernemers binnen 5 jaar.

Ik weet dat jij dit absoluut niet wil. Jij bent vastberaden om een succes te maken van je onderneming. En laat mij je vertellen dat het wél mogelijk is! En diep van binnen weet jij dat ook.

Impact maken, vrijheid, diepe voldoening ÉN goed geld verdienen

Geloof jij dat dit allemaal mogelijk is? Veel ondernemers zie ik concessies doen. Ze hebben het gevoel dat een succesvol bedrijf bouwen gelijk staat aan:

❌ Kei en keihard werken
❌ Elke klant aannemen, ook als het gevoel niet goed is (want geld..)
❌ Keer op keer over je eigen grenzen heen gaan
❌ Pusherige en niet authentieke marketing

Dat is niet waarom je bent gaan ondernemen.

Eigenlijk verlang je diep van binnen naar:

✅ Vrijheid om te bepalen wanneer en hoeveel je werkt
 Werken met soulmate klanten waarvoor je je bed uitspringt van enthousiasme
✅ Volop tijd voor jezelf, vrienden en familie
✅ Rijkdom ervaren in tijd, energie en geld

Toen ik begon aan mijn ondernemersreis was ik vastbesloten om mijn leven een DIKKE UPGRADE te geven. Heel eerlijk: de realiteit nadat ik mijn baan had opgezegd was anders… Ik maakte me zorgen over:

”’Verdien ik de komende maanden wel genoeg?”

‘Wat als ik op vakantie wil?”

”Wat doe ik als ik even een dagje ziek ben?”

”Zijn er dan geen inkomsten meer?”

”Of moet ik altijd AAN staan?”

Ik gooide het roer om en ben gaan ondernemen zonder concessies: een leven vol vrijheid, voldoening én vet goed geld verdienen.

Het kan namelijk allemaal. Echt!

Deze 4 elementen staan centraal in de Fast Lane Business School voor SNELLE (en duurzame) groei

1. Persoonlijke transformatie

Om groot succes te manifesteren kom je er niet met alleen de focus op praktische dingen. 20% van je succes wordt bepaald door strategie en 80% door al het innerlijke werk wat je doet. Dus de vraag is: wie heb jij te zijn om het grote bedrijf van je dromen te bouwen? Welke blokkades, obstakels en overtuigingen staan tussen jou en je grote ambities in?

2. Ondernemerskwaliteiten

Alleen goed zijn in je vak, is niet genoeg om een succesvol bedrijf te bouwen. Je hebt behoorlijk wat ondernemerskwaliteiten nodig om een winstgevende business op te zetten. Je ontkomt er niet aan om de allerbeste te worden in marketing, sales, zichtbaarheid en financiën.

3. Sterk business fundament bouwen

Waarom moet een klant voor jou kiezen? Wat maakt jou beter, unieker en waardevoller? Een succesvolle business vraagt om het bouwen van een sterk merk. Ook wil je weten welk businessmodel bij jou past. Hoe je de juiste prijzen hanteert. En op welke manier je strategisch je aanbod in de markt zet.

4. Slimme marketing strategie 

Een beetje zichtbaar zijn op Instagram is lang niet genoeg om je business draaiende te houden. Het kost veel tijd en hiermee creëer je geen constante cashflow. Je wil een marketing strategie implementeren die automatisch leads en klanten genereert. Ook als jij niet aan het werk bent.

Wat leer je in de Fast Lane Business School?

In 6 maanden tijd leer ik je alles over een winstgevende business die jou vrijheid, plezier en rust geeft. Je krijgt alle ondernemersskills die je nodig hebt en bouwt aan een ijzersterke mindset zodat je vanuit de juiste energie gaat ondernemen.

12 modules, meer dan 50 lessen en hands-on tutorials & templates.  

Lees hieronder alles over wat het programma inhoudt

Dit is wat je allemaal krijgt in de DIY versie van de FLBS

De FLBS is een extreem waardevol en compleet business programma. Ik neem je mee in alle elementen die onmisbaar zijn voor het opzetten van een winstgevende en impactvolle business. Dat geeft jou enorm veel rust, helderheid en structuur.

1. De Fast Lane Online Modules

Het online traject bestaat uit 12 modules met 50+ lessen, praktische templates en opdrachten. Om de week verdiep je je in een nieuw thema en krijg je toegang tot een nieuwe module. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvol online bedrijf. Niet alleen kennis vergaren, maar vooral direct alles implementeren. Je krijgt onbeperkt toegang (ook tot toekomstige updates, zodat je altijd de actuele kennis bij de hand hebt). Je volgt alles dus op jouw eigen tempo.

BONUS: Inner Journeys

Je krijgt toegang tot 6 prachtige opnames van Inner Journeys. Dit zijn meditatie healings van ongeveer 30-60 minuten. Je kunt ze volledig op je eigen tijd volgen. De groei in je bedrijf is afhankelijk van jouw persoonlijke groei. Zoals ik vaak zeg: je krijgt wat je dragen kan. Zo is dat ook in je bedrijf. Meer groei betekent ook meer verantwoordelijkheid dragen. De Inner Journeys helpen je om in te tunen bij jezelf en helpen je bij het loslaten van blokkades, patronen zodat er ruimte en vertrouwen ontstaat voor groei.

BONUS: Advertising Impact Acadamy

In de Advertising Impact Academy leer ik je alles over succesvol en winstgevend adverteren op Instagram & Facebook. De modules bestaan uit onder andere video’s en werkboeken waarin ik je duidelijk en helder uitleg welke strategie je wil implementeren om met winst te adverteren. Je leert daarna hoe het professionele advertentiesysteem van Facebook/Instagram werkt. En samen met mij zet je jouw advertentieaccount op en jouw eerste advertentie live. Vervolgens leer ik je ook hoe je jouw advertenties optimaliseert zodat je geen onnodig geld verspilt aan campagnes die niet werken.

 

BONUS: Become an Online Champ

Zet in recordtijd je expertise om in een winstgevend online programma en kickstart je reis naar een schaalbare business. De afgelopen 4 jaar heb ik meerdere online programma’s gemaakt en er inmiddels +5000 verkocht. In deze workshop laat ik je zien hoe gemakkelijk het is om geld te verdienen met een online verdienmodel. Met mijn methode en aanpak kun je volgende week al je eerste omzet draaien met een online verdienmodel. Dat is geen mooi marketing praatje, maar een manier van werken waarmee ik zelf inmiddels tonnen omzet heb gedraaid.

Dit ga je leren:

In 12 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle online business bouwt. Een krachtige mix van mindset ontwikkeling, praktische (online) marketing kennis en hands-on business strategieën. Concreet en direct toe te passen in je bedrijf.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Level-up jouw ondernemersmindset

 • Wat maakt dat de ene ondernemer een succes is en de ander niet
 • De mindset die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen te ondernemen
 • Hoe je je volledige potentieel laat zien 
 • Je maakt een persoonlijk GAMEPLAN naar authentiek succes

Module 2: Jouw soulmate klant in het hart raken

 • Jouw soulmate klant bepalen (met wie werk je het liefste)
 • Twijfelaars in het hart raken, zodat ze klant worden
 • Leer je potentieel kopende doelgroep te vertienvoudigen

Module 3: Word een klantmagneet

 • Krijg een plekje in het hoofd van je ideale klant 
 • Word als de autoriteit gezien in jouw branche
 • Word een authentieke opvallende persoonlijkheid online
 • Zo laat je je droomklant voor jou kiezen​

Module 4: Money money money

 • Upgrade je relatie met geld én trek meer aan
 • De gewoontes rondom geld die je als ondernemer nodig hebt
 • Rust en overzicht door een goed money management 
 • Hoe je jezelf het ideale salaris gaat uitbetalen
 • Alle must knows over geldzaken: omzet, winst, belasting, btw, cashflow etc.
 • Nooit voor verrassingen staan door te werken met ”potjes”

Module 5: Verdienmodellen & prijzen bepalen

 • Creëer een winstgevend verdienmodel met een strategisch aanbod
 • Kies prijzen waarmee je jouw omzetdoelen gaat halen
 • Een pilot inzetten als kickstart
 • De juiste keuze maken tussen high-end en lage prijzen
 • Ontdekt of er animo is voor jouw (nieuwe) aanbod
 • Het nut van gratis werken of barterdeals (samenwerkingen) aangaan.
 • Een aanbod zonder omzetplafond in de markt zetten
 • Leer hoe je je prijzen kan verhogen.

Module 6: Winstgevend online verkopen

 • Trek nieuwe leads aan voor je aanbod
 • De succes methodes om je aanbod winstgevend te verkopen.
 • Hoe verkoop je verschillende producten tegelijk
 • Hoge omzet pieken draaien met slimme lanceringen
 • Leer de content opbouw om van onbekende naar betalende klant te gaan
 • Inclusief al mijn tools en templates

Module 7: Verkopen op je website

 • Zet website bezoekers om in leads en klanten
 • Je website van visitekaartje naar een conversiemachine
 • Praktische templates om je belangrijkste pagina’s te herschrijven
 • Maak dé pagina waarmee je passief inkomen verdient

Module 8: Een Impact Lead magneet

 • Het geheim van de grootste ondernemers: een maillijst
 • Verzamel in een handomdraai e-mailadressen 
 • Kies de gratis weggever die winstgevend is voor jou bedrijf
 • Maak een weggever die je potentiële klanten écht willen hebben
 • Je leert o.a. alles over het inzetten van een e-book / webinar / challenge. Zowel de inhoudelijke en technische kant.

Module 9: De klantreis en hoe je die kan automatiseren voor meer vrijheid

 • Stippel een adembenemende klantreis uit voor je klanten.
 • Bouw een volledig automatisch marketing en sales proces
 • Warm leads op terwijl jij geniet van je vrije tijd
 • Simpele uitleg over de techniek opzetten (zonder technische kennis)
 • De mails die absoluut in je sales funnel moeten zitten voor succes.
 • Hoe je de klantreis en automatische processen blijft optimaliseren.

Module 10: Een dikke JA, op jouw aanbod!

 • Implementeer de methodes om consistent aanvragen te krijgen.
 • Zonder script, maar mét succes verkopen.
 • De dingen die je wél en absoluut niet moet doen in een sales gesprek.
 • Volledig ontspannen en vanuit de juiste energie een sales gesprek instappen
 • Hoe je jouw aanbod verkoopt via Instagram / LinkedIn DM’s
 • De manieren om aanvragen te krijgen voor je sales gesprek / matchcall / kennismakingsgesprek.

Module 11: Doelen stellen (en ze dan ook vooral behalen 🥂 )

 • De manifestatie technieken die ik inzet om mijn doelen te behalen.
 • De methode om realistisch én toch uitdagende doelen te stellen.
 • Hoe het komt dat je je doelen vaak niet behaalt én wat dan wel te doen.
 • Hoe ga je om met de angst om doelen niet te behalen.
 • De manier om ”koers” te houden ook als de moed je soms in de schoenen zakt.

Module 12: De CEO Methode

 • Stap in de rol van de CEO van jouw bedrijf.
 • De taken van jou als CEO.
 • Maak een haalbaar jaarplan.
 • Zet een praktisch en strategisch marketing & sales plan in.
 • Optimaliseer, evalueer: oftewel: leer precies aan welke knoppen je hebt te draaien voor méér resultaat.

Ik geloof erin dat je niet jarenlang hoeft te ‘ploeteren’ of keihard hoeft te werken om een succesvolle business op te zetten.

Wanneer je de juiste stappen zet, kan het ontzettend snel gaan. Ik ben hier het levende bewijs van. In het eerste jaar fulltime ondernemen wist ik al een ton omzet te draaien. Het tweede jaar werd dat €200.000 en het derde jaar zelfs €300.000 . En dat terwijl ik elk jaar minder ben gaan werken.

Ik wil wel heel eerlijk met je zijn.

Deze omzetten zijn niet uit de lucht komen vallen. Er bestaat geen quick fix. Het vraagt een enorme dosis commitment, doorzettingsvermogen en moed om te ondernemen met grote impact. Daarbij heb ik tienduizenden euro’s geïnvesteerd in persoonlijke coaching en seminars van de beste coaches en business strategen van de wereld. De ondernemersreis is soms confronterend, maar tegelijkertijd prachtig.
Ik zou het voor geen goud willen missen.

In de Fast Lane Business School geef ik al mijn life changing lessen, inzichten en kennis door aan ondernemers die OOK next level willen gaan.

Hoe meer ondernemers met een prachtige missie succesvol zijn, hoe meer mensen zij helpen. En als deze ondernemers ook nog eens een leven vol vrijheid, voldoening en financiële overvloed hebben, dan brengen zij dit geluk weer over op vrienden, familie en team. Aan dit rimpeleffect wil ik een bijdrage leveren. Dat is mijn purpose. De reden waarom ik elke dag uit mijn bed spring!

Even voorstellen

In 2016 stond mijn wereld op zijn kop. Ik stapte uit een relatie waarin ik jarenlang onderdrukt was. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt in die jaren daarvoor.

Iets in mij zei dat ik naar Bali moest. Dus daar ging ik. Boven op een vulkaan werd het mij ineens duidelijk: ”Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Mijn pad te bewandelen”.

Ik gooide het roer volledig om:
– Ik ging van onsportief naar ultra fit en kwalificeerde me voor het WK obstacle running.
Ik zei mijn goedbetaalde baan op in de corporate wereld.
– Ik stapte uit de Jehovah’s Getuigen gemeenschap en nam afscheid van mijn familie en vrienden.

Een periode van soul searching brak aan. Een zoektocht naar mijn authentieke zelf. Na veel persoonlijke ontwikkeling voelde ondernemen als een logische volgende stap.

Lang verhaal kort: in 2019 besloot ik vol te gaan voor het ondernemerschap. Binnen enkele maanden draaide ik consistent 30k omzet per maand. Ik had nog nooit zoveel geld verdiend, maar toch voelde ik mij ongelukkiger dan ooit.

Ik besloot de stekker uit mijn eerste bedrijf te trekken. Een moeilijk besluit, maar achteraf het beste besluit ooit. Binnen 6 maanden bouwde ik mijn nieuwe coaching bedrijf op vanaf de grond. Volledig op mijn manier. Nu heb ik het allemaal: elke dag voldoening, vrijheid, rust én financiële overvloed.

In de Fast Lane Business School leer ik je alles wat je nodig hebt om een winstgevend, impactvol én betekenisvol bedrijf te bouwen op jouw voorwaarden!

 

Dit levert het volgen van de Fast Lane Business School jou op:

 

 • Je bouwt een sterk fundament voor je business en dit geeft ontzettend veel rust.
 • Je implementeert een strategie voor een consistente klantenstroom.
 • Je weet aan welke ”knoppen” je moet draaien om je resultaten te verbeteren.
 • Je weet je aanbod op een authentieke manier te promoten en verkopen. En dat ben je al direct aan het doen!
 • Je bent na het volgen in bezit van alle ondernemerskills op gebied van strategie, marketing en sales die je nodig hebt. Dat geeft enorm veel zelfvertrouwen.
 • Je hebt niet alleen je bedrijf een flinke upgrade gegeven, maar ook ben je persoonlijk enorm gegroeid.
 • Je hebt de leiding over je leven, bedrijf en toekomst, dat geeft je een gevoel van kracht en vertrouwen.

Voor wie is het programma geschikt

Dit programma is voor ondernemers die echt willen doorpakken. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen als hobby, maar je wilt er echt een groot succes van maken.

Jij voelt aan alles dat jij dit kan en je bent bereidt om te leren en te doen wat nodig is om je business succesvol te laten groeien.

Al ruim 500 ondernemers hebben de FLBS succesvol afgerond. Dit waren o.a. diverse soorten coaches, healers, VA’s, kennisondernemers, trainers, consultants, social media specialisten, interieur specialisten, sportondernemers, kappers, online ondernemers met een online programma en nog meer.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die in de opstart- of groeifase van hun bedrijf zitten. Je draait momenteel tussen de €0,- en €3000,- omzet en je wil uiteraard doorgroeien naar een consistente omzet van €5000,- en meer per maand.

Het is perfect voor jou als:

 • Je best trots bent op wat je al gedaan hebt, maar het gaat je niet snel genoeg.
 • Je alles doet vanuit pure enthousiasme, maar er zit vaak geen strategie achter.
 • Je niet het gevoel hebt invloed te kunnen uitoefenen op je omzet.
 • Je nog geen automatisch systeem hebt waarmee je leads en klanten genereert als je niet aan het werk bent.
 • Jij je regelmatig overweldigd voelt in het bouwen van je business en daardoor blokkeer je volledig.
 • Je goed bent in je vak en weet dat je van betekenis kan zijn voor je klanten. Alleen heb je soms nog niet de ondernemersskills (in marketing en sales) om ze ook aan te trekken.
 • Jij klaar bent met aanmodderen en proberen. Je wil het nu eens echt ”goed” doen!
 • Jij klaar bent met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat. Jij gaat ze omverblazen met jouw kick-ass business.

De ervaring van eerdere Fast Lane Business Schoolers


De FLBS van Sharona heeft mij geholpen om meer structuur te geven in welke stappen ik kan zetten om mijn online business vorm te geven. Als startend ondernemer komt er veel op je af en dit kan je oprecht helpen om duidelijkheid te krijgen en prioriteiten te stellen. Sharona is een hele fijne coach met een mooi inlevingsvermogen en deelt veel praktische tips. Aanrader dus!


Samantha Tolboom - Sales Business Coach


De FLBS heeft mij met de opstart van mijn nieuwe bedrijf ”VAWORDEN.BE” zo goed ondersteund. Ik kon makkelijk mijn doelgroep bepalen en welke marketingtechnieken ik kan inzetten. 

Naomi van Virtual Naomi


Deze cursus is zo veel waard! Ik wilde vooral veel halen uit de laatste modules over het praktisch inzetten van funnels en advertenties. Zonder deze modules bekeken te hebben ben ik al zo geholpen. Je gaat echt weer even deep dive in je bedrijf en die fine-tuning levert meteen al heel veel op. Dus echt heel blij mee!


Myrthe Nijboer


Deze cursus is zo waardevol als je online wil ondernemen! Ik vond het spannend om te investeren, maar heb het intussen ook alweer terugverdiend doordat Sharona zo duidelijk uitlegt over de strategie die je online kan inzetten en ook super praktisch verteld HOE je dat kan doen. Ik weet zeker dat ik de modules nog vaker ga terugkijken en kan de cursus absoluut aanraden aan andere ondernemers die willen inzetten op online!


Carlijn van der Kulk - Lifecoach

De FLBS geeft me zó veel inzichten. En dan heb ik nog niet eens alle modules gehad. Waar ik sommige dingen al wist (maar nog niet toepaste) heb ik nu ook de juiste opdrachten/vragen/handvatten om ze

Daisy Ranoe - beeldmaker


Als eigenaresse van een schoonheidssalon ben ik natuurlijk vooral bezig met diensten aanbieden. Door met Sharona te starten aan de Fast Lane Business School, heb ik in een spontane actie een challenge georganiseerd, heb ik daar in een paar dagen tijd al meer dan 118 aanmeldingen gehad! Dit had nooit gekunnen zonder praktische tips in de modules!


Marie Louise - huidspecialist

Aan het einde van de FLBS:

 • Heb jij een bewezen strategie in handen waarmee je jouw business razendsnel opschaalt. 
 • Werk je met een online strategie die consistent leads, klanten én omzet oplevert.
 • Weet je voortaan van elke lancering een succes te maken. 
 • Ervaar je helderheid en zekerheid over de stappen die je gaat zetten.
 • Snap je wat er nodig is om moeiteloos je aanbod te verkopen.
 • Heb je een marketingsysteem opgezet wat voor JOU werkt. Ook als je niet aan het werk bent, verzamel je warme leads.
 • Heb je een nieuwe mindset en je laat je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit je hart en vanuit overvloed.

 

Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

Wanneer start en eindigt het programma?

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct aan de slag met module 1. Alle 12 modules staan direct voor je klaar, maar je krijgt van mij Iedere 2 weken een mailtje als herinnering om te starten met de volgende module. Je behoudt onbeperkt toegang tot het online programma. Je kunt dus volledig op jouw eigen tempo het programma volgen of opnieuw volgen in de toekomst.

Wat kost de Fast Lane Business School?

De normale investering voor de gewone Fast Lane Business School is 2000,- euro exclusief btw. Dit is een variant met 6 groepssessies erin. Je kunt je op deze pagina aanmelden voor de DIY versie zonder groepssessies. De normale investering is 1700,- maar op deze pagina kun je je inschrijven met een tijdelijke korting van €700,- + je krijgt 3 bonussen cadeau. 

PS: wil je toch graag coaching erbij? Dan kun je op de check-out pagina het kassakoopje aanklikken en dan kun je voor 333 euro een halfjaar coaching erbij krijgen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Al ruim 500 ondernemers hebben de FLBS succesvol afgerond. Dit waren o.a. diverse soorten coaches, healers, VA’s, kennisondernemers, trainers, consultants, social media specialisten, interieur specialisten, sportondernemers, kappers, online ondernemers met een online programma en nog meer.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die in de opstart- of groeifase van hun bedrijf zitten. Je draait momenteel tussen de €0,- en €3000,- omzet en je wil uiteraard doorgroeien naar een consistente omzet van €5000,- en meer per maand.

Dit programma is niet geschikt voor productondernemers, zoals webshop eigenaren of winkeliers.

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding. Dit levert je ook weer belastingvoordeel op aan het einde van het jaar. Veel creatieve ondernemers kunnen ook gebruikmaken van de PPO regeling (Google even of je hiervoor in aanmerking komt).

Ik vind het spannend om deze investering te doen

De 500 deelnemers die je voor zijn gegaan vonden het ook spannend om de stap te zetten. Bedenk je vooral: wat levert deze investering mij op? Het programma zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan zelf aanmodderen, maar dat je efficiënt de juiste strategieën implementeert in je business. Misschien heb je al meerdere keren jezelf voorgenomen dat je het zelf nog even gaat proberen, maar merk je dat je elke keer weer op hetzelfde punt uitkomt. De FLBS geeft je focus en structuur om aan je bedrijf te werken. Tegelijkertijd gaan de coaching sessies heel diep waardoor je ook werkt aan persoonlijke blokkades die je weerhouden om echt in je grootsheid te stappen.

Ik ben niet technisch. Kan ik mee doen?

Ja, zeker weten! Technische kennis heb je niet nodig. In het programma zitten handige instructies video’s over hoe je sales funnels maakt en advertenties opzet. Heb je een vraag, dan kun je die altijd insturen en helpen we je graag verder. Op deze manier weten we zeker dat het programma voor iedereen geschikt is.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of het programma voor jou geschikt is? Mail me dan gerust op info@sharonabolander.nl

Lieve ondernemer, ga jij all-in voor jouw ideale scenario?

Wil je grote impact maken met je bedrijf terwijl je goed geld verdient en een VRIJ LEVEN creëert voor jezelf?

 

Dan zou ik zeggen: SPRING! GO! Ga ervoor!

Pin It on Pinterest