Klaar om jouw business een boost te geven?

Impact Marketing School

In mijn programma de Impact Marketing school help ik jou persoonlijk, in een select groepje ambitieuze ondernemers, om supergoed te worden in het online verkopen van je producten en diensten.

De nieuwe editie start op in september. Op dit moment werk ik met een wachtlijst. Heb je interesse in dit 3 maanden programma vul dan het formulier onderaan de pagina in voor een vrijblijvende call om te kijken of we een match hebben.

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je het gevoel dat je op het gebied van online marketing aan het schieten bent met losse flodders? 

Klanten komen voornamelijk via mond-tot-mond bij je terecht, maar je online kanalen leveren vrijwel geen leads & klanten op. 

Je hebt je voorgenomen om een serieuze business te bouwen waarin je veel mensen gaat helpen en een meer dan leuke omzet gaat verdienen. Dus is het tijd dat ze van jouw bestaan afweten. 

Maar waar moet je beginnen? Je raakt overweldigd van alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties, SEO etc. Je zou willen dat iemand jou helpt bij het bepalen van een sterke online strategie.

De Impact Marketing School heb ik ontwikkelt voor zelfstandig ondernemers die klaar zijn om meer impact én resultaat te halen met hun online kanalen.

Hoe fijn zou het zijn als jouw ideale klant niet om je heen kan online? En je dus écht impact gaat maken met resultaat!

In het programma ga ik met jou aan de slag om jezelf sterk in de markt te zetten, zodat je echt resultaat gaat halen uit je online kanalen. Het doel is natuurlijk:

✔ Meer bereik en zichtbaarheid

✔ Meer leads

✔ Meer omzet

✔ En meer (mentale) vrijheid

Ik geloof erin dat jij jezelf kan onderscheiden door een unieke en authentieke positionering in de markt. Gecombineerd met slimme online strategieën. Zodat je je ideale klant niet alleen bereikt, maar ook overtuigt.

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen met je online kanalen, zodat je een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens het drie maanden programma gaan we samen aan de slag met jouw online strategie. Stap voor stap leer ik je alles over hoe je online impact kunt maken met je business en welke strategieën er daadwerkelijk voor zorgen dat je jouw producten en diensten gaat verkopen. Het is geen standaard programma waarin je alleen dingen gaat leren. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jij ook daadwerkelijk gaat DOEN door je een-op-een te coachen.

 

 • 1-op-1 online coaching
 • Online academie met 12 modules
 • Toegang tot een Facebookgroep (max. 10 deelnemers)
 • 3 online masterclasses
 • Live dag (eventueel online i.v.m. corona)
 • Onbeperkt vragen stellen via de mail of WhatsApp

Wat houdt het programma praktisch in? 

 • Een kick-off (1-op-1) van 2 uur waarbij we jouw doelen gaan bepalen voor de komende drie maanden. Daarbij nemen we je (strategische) productaanbod en klantreis onder de loep. We werken globaal je marketing- en salesfunnel uit, zodat je direct met een aantal concrete acties aan de slag kan.
 •  Elke twee weken een 1-op-1 coachingscall van 45 minuten via Zoom.
 • 3x een online masterclass over een specifiek thema op het gebied van online ondernemen.
 • 1x een live dag in Utrecht met de deelnemers in juni (eventueel online wegens corona)
 • Toegang tot een besloten Facebook-community, zodat we samen successen kunnen vieren. Ook is het super waardevol om feedback te vragen en ontvangen van de andere deelnemers.
 • Ik wil dat je niet meer vastblijft zitten in je hoofd en om die reden kun je mij gedurende het hele programma mailen met al jouw vragen. Ik kijk met alle liefde mee naar je video’s, landingspagina’s, advertenties of als je even een peptalk nodig hebt; ik ben er!
 • Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module in de online impact academy met praktische lessen.

De investering voor dit drie maanden programma is 2.997 euro. Het mag in 2 of 3 termijnen worden betaald.

Onderwerpen online academie

Het volgen van de academie zorgt ervoor dat jij ALLE kennis in huis hebt om een succesvol online bedrijf te bouwen. Onderwerpen die o.a. voorbij komen:

 • Postioneren: jouw verhaal 
 • Ideale klant bepalen
 • Sales funnel
 • Strategisch productaanbod
 • Gratis weggever
 • Content marketing
 • Landingspagina’s schrijven
 • Adverteren
 • E-mail marketing
 • Sales / Social Selling
 • Plannen en omzetdoelen

Het programma is voor:

 • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, trainers, kennisondernemers, ondernemers met een (online) programma. Je bent goed in je vak en overtuigd van je eigen kunnen.
 • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wil goed kunnen leven van je onderneming.
 • Je onderneemt vanuit een drive. Je wilt een bijdrage leveren met je business. Om die reden wil je nog meer mensen helpen.
 • Je verlangt naar een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten (zonder nog harder te moeten werken).
 • Je bent vastbesloten om te bouwen aan je online zichtbaarheid omdat je hierin gelooft!

Dit zeggen klanten over de samenwerking met mij:

Sharona heeft mij zo veel meer geleerd van adverteren op Facebook & Instagram dan ik had verwacht! Ze legt alles super duidelijk uit, heeft me geholpen bij een goede advertentie strategie en ook meegekeken naar alles daaromheen. Zoals m’n funnel, opt-in pagina, etc. Ze is kritisch en geeft goede feedback, dat vind ik persoonlijk mega fijn. Daarnaast is Sharona gewoon een super fijn mens om mee te werken en duidelijk een echte expert.

Elisha van xploreonline.nl

Sharona is een echte specialist die zaken begrijpbaar uitlegt. Als webshopeigenaar van Mots Amsterdam heb ik echt veel geleerd van Sharona. De eerste advertentie die ik opzette behaalde al 5 verkopen binnen een dag. Goede content maken is belangrijk, maar als niemand dat ziet is het zonde van je tijd! Nu komt mijn content bij de juiste doelgroep terecht en zijn mijn verkoopcijfers gestegen.

Elske van Mots Amsterdam

Social media en advertising voelde voor mij als iets heel groots en onduidelijks. Ik bleef met losse flodders schieten, en los dat ik wel groeide in volgers aantallen, bereikte ik niet echt veel met deze strategie.

Sharona heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt waardoor het voor mij een stuk overzichtelijker is geworden. Ik weet nu nog beter wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik mijn posts daarop kan afstemmen. Daarnaast hebben we een hele funnel uitgewerkt die echt bij mij past. Terwijl ik daarvoor nogal de kriebels kreeg van het idee een funnel te moeten maken.

 Sharona kijkt écht naar wie jij bent als persoon en wat past bij jouw bedrijf. Super waardevol. Nu kan ik echt stappen zetten met het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben.

Dorien Blaauw - Rebirthing Breathwork Coach

Gaan we samenwerken?

Ben je zelfstandig ondernemer en denk je dat de Impact Marketing School iets voor jou is?  Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. Deelname aan het programma gaat altijd op basis van een wederzijdse match.