Impact Marketing School 

Meer impact, winst en vrijheid door het creëren van een consistente stroom aan meer klanten via je online kanalen.

In mijn programma de Impact Marketing school help ik jou om een super sterk fundament te bouwen voor je (online) business. Hierdoor zul je meer (financiële) rust en vrijheid gaan ervaren.

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen én implementeren van een ijzersterke online marketing strategie zodat je de allerleukste klanten gaat aantrekken via je online kanalen.

Er is nog geen nieuwe startdatum bekend voor 2021. 
Heb je interesse in dit 3 maanden programma? Schrijf je dan direct in op de wachtlijst:  

Online Marketing Cursus

Ben jij vastberaden om een succesvolle business te bouwen?

Maar heb je het gevoel dat…

 • Er ontzettend veel op je af komt. Waardoor je regelmatig blokkeert. Je twijfelt over welke business stappen je moet zetten.
 • Op het gebied van online marketing voelt het vaak alsof je aan het schieten bent met losse flodders. Je probeert van alles, maar niks echt met een strategie.
 • Klanten komen voornamelijk via mond-tot-mond bij je terecht, maar je online kanalen leveren vrijwel geen leads & klanten op.
 • Je hebt je voorgenomen om een serieuze business te bouwen waarin je veel mensen gaat helpen en een meer dan leuke omzet gaat verdienen. Dus is het tijd dat ze van jouw bestaan afweten.
 • Je helpt een hekel aan pusherige marketing en sales technieken. Zo’n ”type ondernemer” wil jij niet zijn. Je zoekt een methode die authentiek en oprecht is.
 • Je raakt overweldigd van alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties, weggevers etc. Je zou willen dat iemand jou helpt bij het bepalen van een sterke online strategie.

Ik geloof erin dat je niet jarenlang hoeft te ‘ploeteren’ of keihard hoeft te werken om een succesvolle business op te zetten.

Wanneer je de juiste stappen zet, dan kan het ontzettend snel gaan. Ik ben hier het levende bewijs van. Als je mij 2 jaar geleden had verteld dat ik binnen no-time een goedlopende business zou hebben met een wachtlijst aan klanten, een minimale maandomzet van 10.000 euro en dat ik minder dan 32 uur per week werk, dan had ik je niet geloofd.

Ik ontdekte welke stappen echt het verschil maken in je business. Ik ontwikkelde mijn eigen succesformule voor meer klanten. Geen pusherige marketing- en sales trucjes, maar principes die je kunt inzetten vanuit je hart.

Dit gun ik jou ook. Meer tijd voor jezelf, je familie en vrienden. Meer rust aan je hoofd. Meer flow en purpose in je leven. En natuurlijk meer klanten en omzet waardoor je financiële vrijheid ervaart.

Ik weet namelijk zeker dat je bent gaan ondernemen omdat je echt het verschil wil maken. Je wilt impact maken. Mensen oprecht helpen. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt goed kunnen leven van je onderneming.

Daarom heb ik de Impact Marketing School ontwikkelt. Speciaal voor alle soorten coaches, online marketeers, fotografen en andere zelfstandig ondernemers. In de School help ik je samen met een team aan geweldige experts in 3 maanden met een sterke fundering voor je business zodat je een consistente klantenstroom krijgt en dat terwijl je niet hoeft in te leveren op je vrijheid.

 

Hoe fijn zou het zijn als jouw ideale klant niet om je heen kan online? En je dus écht impact gaat maken met resultaat!

In het programma leer ik jou de exacte stappen die ik zelf heb gezet om mijn business op te zetten. Samen met een groep gelijkgestemden ondernemers werk ik 3 maanden aan het fundament van jouw business. We gaan aan de slag met het bepalen van je positionering, aanbod, marketing en sales strategie. Het doel is:

✔ Meer bereik en zichtbaarheid

✔ Meer leads

✔ Meer omzet

✔ En meer (mentale) vrijheid

Ik geloof erin dat jij jezelf kan onderscheiden door een unieke en authentieke positionering in de markt. Gecombineerd met slimme online strategieën. Zodat je je ideale klant niet alleen bereikt, maar ook overtuigt.

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen met je online kanalen, zodat je een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Online Marketing training

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens het drie maanden programma gaan we samen aan de slag met jouw online strategie. Stap voor stap leer ik je alles over hoe je online impact kunt maken met je business en welke strategieën er daadwerkelijk voor zorgen dat je jouw producten en diensten gaat verkopen.  

Het is een intensief programma waarbij je zelf ook flink aan de slag gaat met het implementeren van alles wat je leert. Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module met hele concrete opdrachten. Je kan gedurende het hele traject alles mij en mijn team vragenstellen over gedachtes, onzekerheden, maar ook kijken we met je mee naar bijvoorbeeld je landingspagina’s, sales funnel mailtjes, advertenties, etc. Zo blijf je nooit vastzitten in je hoofd, maar blijf je constant in actie.  

De Impact Marketing School volg je samen met een groep van maximaal 20 ondernemers. In totaal zijn er 5 contactmomenten met de groep. We starten met een kick-off sessie online via Zoom, vervolgens is er iedere maand (3x) een online masterclass waar ruimte is om jouw vragen te stellen en halverwege het traject gaan we een hele dag LIVE in Utrecht met elkaar aan de slag. 

Hieronder een opsomming van wat het programma praktisch gezien inhoudt.

 

Wat houdt het programma praktisch in? 

 • Een online kick-off met alle deelnemers van 3 uur waarbij we jouw doelen gaan bepalen voor de komende drie maanden. Dit is een interactieve sessie. Daarbij neem ik je mee in de principes van een (strategische) productaanbod. En neem je je klantreis onder de loep. In de sessie werk je globaal je marketing- en salesfunnel uit, zodat je direct met een aantal concrete acties aan de slag kan.
 • 3x een expert call van 45 minuten met een coach of een marketing strateeg uit mijn team. 
 • 3x een online masterclass over een specifiek thema op het gebied van online ondernemen.
 • 1x een live dag in Utrecht 
 • Toegang tot een besloten Facebook-community, zodat we samen successen kunnen vieren. Ook is het super waardevol om feedback te vragen en ontvangen van de andere deelnemers.
 • Ik wil dat je niet meer vastblijft zitten in je hoofd en om die reden kun je mij en mijn team gedurende het hele programma al jouw vragen toesturen. We kijken met alle liefde mee naar je video’s, landingspagina’s, advertenties of als je even een peptalk nodig hebt; dan zijn we er ook!
 • Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module (in totaal 12) in de online impact academy met praktische lessen.

De investering voor dit drie maanden programma is 1.797 euro. Het mag in 3 termijnen worden betaald.

Onderwerpen online academie

Het volgen van de academie zorgt ervoor dat jij ALLE kennis in huis hebt om een succesvol online bedrijf te bouwen. Onderwerpen die o.a. voorbij komen:

 

 • Postioneren: jouw verhaal 
 • Ideale klant bepalen
 • Sales funnel
 • Strategisch productaanbod
 • Gratis weggever
 • Content marketing
 • Landingspagina’s schrijven
 • Adverteren
 • E-mail marketing
 • Sales / Social Selling
 • Plannen en omzetdoelen

Het programma is voor:

 • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, trainers, kennisondernemers, ondernemers met een (online) programma. Je bent goed in je vak en overtuigd van je eigen kunnen.
 • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wil goed kunnen leven van je onderneming.
 • Je onderneemt vanuit een drive. Je wilt een bijdrage leveren met je business. Om die reden wil je nog meer mensen helpen.
 • Je verlangt naar een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten (zonder nog harder te moeten werken).
 • Je bent vastbesloten om te bouwen aan je online zichtbaarheid omdat je hierin gelooft!

Dit zeggen klanten over de samenwerking met mij:

Sharona heeft mij zo veel meer geleerd van adverteren op Facebook & Instagram dan ik had verwacht! Ze legt alles super duidelijk uit, heeft me geholpen bij een goede advertentie strategie en ook meegekeken naar alles daaromheen. Zoals m’n funnel, opt-in pagina, etc. Ze is kritisch en geeft goede feedback, dat vind ik persoonlijk mega fijn. Daarnaast is Sharona gewoon een super fijn mens om mee te werken en duidelijk een echte expert.

Elisha van xploreonline.nl

Ik was eerst wat aarzelend om het programma te volgen omdat ik al een businesscoach heb gehad die zich op dezelfde onderwerpen focuste. Waardoor ik dacht dat ik het al wist. Maar je zit als ondernemer altijd wel weer in een ander stadium van je bedrijf waardoor je vragen blijft hebben, blijft ontwikkelen.

Mijn grootste uitdaging was dat ik een te brede doelgroep had. Ik zocht naar een niche. Daarbij beloofde ik ook te veel dingen aan mijn klanten waardoor mijn aanbod te breed en vaag was.

Ik besloot mee te doen aan de Impact Marketing School omdat ik een klik voelde met Sharona en omdat ik wist hoeveel waarde je bij haar krijgt omdat ik eerder een andere cursus had gedaan. Bovendien zit er veel persoonlijke support bij het traject en dat is altijd heel erg waardevol.

Ik heb ontzettend veel uit het traject gehaald. Enerzijds hele ‘overkoepelende’  dingen als: welke richting wil ik op met mijn business en wie spreek ik echt aan? En anderzijds ook super praktisch; de waardeladder, mailfunnels advertisements, noem maar op.

Ik ben gegroeid in het snel neerzetten van weggevers en break-even producten. Ik maak meer stories met duidelijk cta’s waardoor mijn klanten me beter weten te vinden. Ik denk nu strategisch na over mijn aanbod. Ik heb door een duidelijke niche te kiezen en me meer te positioneren veel meer klanten die ook veel meer delen dat ze coaching en cursussen bij me doen.

Verder was het traject ook heel leuk! Ik vond het heerlijk dat er iedere week een module bij kwam; dat gaf me structuur. Ik vind het superfijn dat ik al mijn vragen kon stellen aan Sharona. Ook super dat je regelmatig in een videootje feedback terug krijgt ; deze kon ik ook later weer terugkijken waardoor ik er gelijk van heb kunnen leren. De live dag was top; erg fijn om ook anderen te ontmoeten – en Sharona natuurlijk!.

Sharona, heel erg bedankt! Het zijn 3 hele waardevolle maanden geweest. Nu ik erop terugkijk is er voor mij heel veel verandert; veel dingen ook die ik van tevoren niet had kunnen bedenken.

Mariska Fisette - Ondernemerscoach & psycholoog

Om mij heen zag ik veel succesvolle online ondernemers. Ik worstelde met mijn (lage) omzet, wist niet wat ik nou anders moest doen en ik zag niet wat mijn (online) stappen voor serieuze groei moesten zijn. Ik besloot dat ik een businesscoach wilde en dacht ik meteen aan Sharona. Ze pakte me de laatste tijd al met wijze adviezen en kennis op Instagram. Ze heeft mij laten zien hoeveel kansen er júíst voor mijn bedrijf lagen – ook online! – en ze had ook meteen allerlei praktische opdrachten en stappen die daarbij hoorden. Dat is precies wat ik nodig had: een praktische cheerleader met kennis waar je ‘u’ tegen zegt!
Het is geweldig dat een professional over je schouder meekijkt, wanneer je je bedrijf een serieuze boost geeft. Dat voelt heel veilig en vertrouwd, vooral met zo’n lief persoon als Sharona!
Marion Cremers - Illustrator en Online Branding Coach

Voordat ik begon aan de Impact Marketing School was mijn grootste uitdaging op gebied van online ondernemen: waar moet ik beginnen? Ik wilde graag een online verdienmodel, maar had praktische handvatten nodig.

Na een kennismaking met Sharona besloot ik in het traject te stoppen omdat ik een klik voelde. Ik ben een introvert en hooggevoelig persoon. En het voelde direct erg goed. Daarbij vond ik het ontzettend interessant dat het niet alleen strategisch is, maar ook heel praktisch.

In deze 3 maanden heb ik echt de handvatten gekregen om door te kunnen pakken. Sharona geeft je dat steuntje (of eigenlijk duwtje) in de rug om het gewoon te doen. Die support voelen is prettig. Ook heb ik nu inzicht in welke stappen ik moet zetten. Daarbij was de live dag absoluut een fijn element van het traject. Het groepsgevoel werkt aanstekelijk omdat je allemaal aan hetzelfde doel werkt en met dezelfde thema’s worstelt.

Merel Geenjaar - eigenaar Beamm (helpt bedrijven en ondernemers bij huisvesting)

Ik had eigenlijk al lang het gevoel dat ik een andere kant op wilde met mijn bedrijf. Ik had alleen geen idee welke kant dat moest zijn en of ik dit durfde. Ik was met losse flodders aan het schieten online en dat leverde niet genoeg omzet op. En ik was zelfs de voldoening kwijt aan het raken. Ik stond op het punt ermee te stoppen omdat ik niet meer wist wat ik verder nog moest doen.

Ik had ook al meerdere malen geïnvesteerd in online cursussen, maar toch liep het niet. Inmiddels was ik bang om nog meer geld weg te gooien.

De Impact Marketing School was mijn grootste investering tot nu toe. En daar heb ik geen spijt van. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek, zodat ik precies wist wat ik moest doen om mijn bedrijf te laten groeien. Dankzij Sharona heb ik ook echt mijn eigen koers gevonden. Ik heb weer vertrouwen gekregen in mezelf. Dat was mij grootste blokkade.

Daarbij miste ik ook de kennis over praktische dingen als sales funnels en adverteren. Ik probeerde eerder wel wat, maar dat leverde niks op omdat ik geen idee had wat ik aan het doen was. Het persoonlijke advies van Sharona was zo duidelijk.

Wat ik zo prettig vond aan Sharona als business coach is dat ze met jouw business meedenkt. Ook zet ze je echt aan het denken over wat JIJ echt belangrijk vindt. Daarbij heeft ze ontzettend veel expertise in online marketing en dat merk je. Je word op een fijne manier opgeleid, zodat je dit ook zelfstandig kan zonder marketing expert.

Voor iedereen die twijfelt. Ik zou zeggen: doe het! Ik heb zo’n positieve ervaring gehad met Sharona. Ik zou het echt iedereen adviseren. Het brengt je zoveel. Je hoeft het niet allemaal zelf uit te vinden.

Marloes Rodriguez – Imago Stylist

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor de Impact Marketing School die start in januari 2021 is €1.797,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik weer opnieuw de prijs, dus ik kan geen garanties doen over de prijs in de toekomst.

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 3 termijnen betalen van €633,- exclusief btw.

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is bedoelt voor ondernemers die een serieuze business willen bouwen, maar op dit moment praktisch en mentaal nog tegen wat blokkades aanlopen. Het kan zijn dat het je op dit moment nog niet lukt om consistent elke maand een goed salaris uit jouw onderneming te halen. Je hebt geen idee waar je moet beginnen om online klanten aan te trekken. Anderzijds kan het ook zijn dat je op dit moment vooral uurtje factuurtje werkt. Je verdient hiermee lekker, maar ervaart geen vrijheid in je business. Dit was voor jou niet het beeld van ondernemen, want je werkt nog meer dan in loondienst.

Het programma is voor:

 • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, psychologen, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma. 
 • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wil goed kunnen leven van je onderneming.
 • Je onderneemt vanuit een drive. Je wilt een bijdrage leveren met je business. Om die reden wil je nog meer mensen helpen.
 • Je verlangt naar een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten (zonder nog harder te moeten werken).
 • Je bent vastbesloten om te bouwen aan je online zichtbaarheid omdat je hierin gelooft!
Wanneer start het programma?

Er is nog geen nieuwe startdatum bekend voor 2021. Wil je als eerste hiervan op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Dit kan eenvoudig via de knop die je op deze pagina vindt.

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 3 maanden. 

Na 3 maanden kun je kiezen om zelf door te gaan of om door te stromen naar het Big Impact Programma. Deze keus is volledig aan jou. 

Je houdt natuurlijk onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

 

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@sharonabolander.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 079-2070022 (dit is een WhatsApp nummer. Spreken we elkaar snel!