Transformeer je relatie met geld en implementeer 6-figure money principes voor 365 dagen cash flow 💸

Het is tijd om geld lekker te laten flowen. Transformeer jouw relatie met geld én leer de money actions die je nodig hebt om een 6-figure business te bouwen die jou dolgelukkig maakt. Let’s make A LOT of MONEY!  Schrijf je hieronder in. 

Is dit ook jouw ideale money scenario…

Je hebt een (multiple) 6-figures business. Je geniet van al het geld wat in overvloed naar je toestroomt. Ondanks dat je misschien bent grootgebracht in een ‘’geld is schaars’’ vibe of diepgewortelde overtuigingen had zoals ‘’je moet hardwerken voor geld’’ of ‘’meer geld willen is hebzuchtig’’ rock je deze nieuwe rijkdom fase helemaal. Deze overtuigingen heb je overwonnen en staan jou niet meer in de weg naar meer.

Waar je eerst nog merkte dat het streven naar financiële overvloed soms een lading schuld, twijfel en zelfs een beetje schaamte met zich mee bracht. Voel je nu een sterke en liefdevolle connectie met geld. Je vraagt hogere prijzen omdat je weet dat jouw aanbod dit waard is. Je durft vol trots te praten over je omzet. Je geniet van het geld wat je verdient.

Het mooiste is: it’s not about the money.

Het draait jou niet alleen om die dikke bankrekening of materialistische dingen die je kan doen met geld. Ja natuurlijk is het leuk dat je mooie en duurzame kleding kan kopen, in een fijne auto kan rijden en kan genieten van prachtige reizen en lekkere etentjes. Maar het gaat jou vooral om de impact die je wilt maken met jouw onderneming. Geld is jouw tool om de wereld een stukje beter te maken.

Let’s make more money

Hoe fijn zou het zijn als je 365 dagen per jaar cash flow hebt. Je wordt ’s ochtends wakker en je ziet de eerste mollie meldingen binnen komen 💸. Tijdens de lunch check je je mail en zie je opnieuw aankopen in je mailbox. En voordat je gaat slapen zie je op je scherm dat er geld je bedrijf binnenstroomt. Niet alleen tijdens lanceringen, maar 365 dagen per jaar.

I know het klinkt als een droom.. Maar het is mijn realiteit. 5 jaar geleden had ik dit ook niet verwacht toen ik mijn eerste (uurtje factuurtje) bedrijf begon.

In CASH FLOW neem ik je behind the scenes mee in mijn money transformatie proces naar 365 dagen cash flow. Je leert van mij welke mentale en energetische shifts je hebt te maken om gemakkelijk véél geld aan te trekken. Daarnaast gaan we niet alleen ”manifesteren” en ”mediteren” voor meer geld, want laten we eerlijk zijn.. daar is niemand ooit echt rijk van geworden. Ik deel precies met je welke money actions je hebt te doen om dit te realiseren.

Cash flow bij mijn klanten 💸💃

Mollie meldingen die dagelijks binnenkomen (ook als je niet werkt)

Ik ga je in CASH FLOW precies vertellen wat mijn pad is geweest naar deze werkelijkheid. 5 jaar geleden begon ik met ondernemen. Het eerste jaar had ik een business waar ik mijn tijd voor geld inruilde. Het was hardwerken voor cash flow. Daarna maakte ik de shift naar een online business. De eerste 2 jaren leverde dit instabiele inkomsten op. Tijdens lanceringen draaide ik een ”hoge” omzet en de maanden daartussen was er vrij weinig cash flow. Waardoor ik me vaak zorgen maakte over geld, want er hing zoveel af van de volgende lancering. Als die zou floppen, dan had ik geen cash flow meer.

2 jaar geleden voelde ik dat dit anders moest. Ik wilde een nieuw level van vrijheid unlocken in het ondernemerschap. Ik stelde mezelf de vraag:

Wat als ik 365 dagen per jaar cash flow zou heb binnen mijn bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Praktisch, mentaal en energetisch?

In cash flow neem ik je mee in dat proces waar ik zelf doorheen ben gegaan. Zodat jij ook kan gaan bouwen aan dit scenario, want JA het is mogelijk.

 

Ga je mee op deze 5-weekse money journey?

Dit ga je leren:

Week 1 - Money Energetics

 • Je krijgt inzicht in welke energetische, mentale en emotionele blokkades jij hebt zitten op het aantrekken van meer geld.
 • Je gaat aan de slag met het doorbreken van oude geldgewoontes, overtuigingen en blokkades zodat geld moeiteloos naar je toe kan stromen.
 • Je krijgt van mij een krachtige energetische healing om je money blokkades te resetten.
 • Je herschrijft jouw huidige money blueprint naar een geüpgrade versie die jou dient om hartstikke veel geld aan te trekken.
 • Je leert hoe je je energie kan kantelen van focussen op ”tekort” naar focussen op ”overvloed”
 • Aan het einde van de module snap je hoe belangrijk jouw energie is voor het aantrekken van meer geld. Daarom neem ik je mee in simpele tools die je wekelijks kan toepassen in je business om in deze HIGH VIBE MONEY energie te blijven (ook als het even tegenzit).

Week 2 - Money Goals & Planning

 • Je kent de 4 levels naar financiële vrijheid en weet hoe je daar met concrete doelstellingen kan komen.
 • Je leert hoe je je ongeacht in welk level je je bevindt toch financieel vrij kan voelen.
 • Je leert hoe je realistische én tegelijk grote gelddoelen stelt voor zowel de korte als de lange termijn.
 • Je gaat aan de slag met je grote gelddoelen behapbaar maken. Daardoor weet je precies: wat heb ik NU (vandaag) te doen.
 • Je krijgt handige ”trackers” (die je kan printen) om jezelf gemotiveerd te houden om je doelen.
 • Je leert hoe je de shift maakt van constant korte termijn geldpaniek, naar rust door een lange termijn geldplanning te maken.
 • Je gaat aan de slag met het managen en plannen van je geld, zodat je vanuit rust en overzicht keuzes leert maken in je bedrijf.

Week 3 - 6-figure Money Fundamentals

 • Je leert waarom het essentieel is om 100% verantwoordelijkheid te pakken over het geld in jouw bedrijf en leven. En ik vertel je ook precies wat dat inhoudt.
 • Je kent alle belangrijke ”geld termen” na het volgen van deze les, zodat je vol zelfvertrouwen kan praten over de cijfers binnen je bedrijf.
 • Je leert hoe je je geld maandelijks onderverdeelt in potjes, zodat je altijd genoeg hebt voor kosten, belastingen en salaris.
 • Je leert alles over het creëren van een aanbod waarmee je (multiple) 6-figures kan draaien. PS: er zijn meerdere wegen naar Rome 😉 dus denk niet ”dit werkt niet voor mij”.
 • Je weet wat ervoor nodig is (mentaal, energetisch en praktisch) om hogere prijzen te vragen voor je aanbod.
 • Je leert welke strategieën ik toepas voor 365 dagen Cash Flow. Ik ging van instabiele inkomsten met pieken en dalen naar elke dag mollie meldingen.

Week 4 - Money Actions & Habbits

 • Je gaat aan de slag met het doen van Money Actions zodat er een verschuiving gaat plaatsvinden in jouw Cash Flow.
 • Je leert alles over het belang van Income Producing Activity’s en hoe je deze (het liefst) dagelijks uitvoert binnen je bedrijf.
 • Je snapt de strategie die je nodig hebt om constant BLOEDHETE leads te hebben die van jou willen kopen. Hiervoor heb je een plan uitgewerkt voor de komende 2 maanden.
 • Je ontdekt welke Money Habbits je nodig hebt een duurzame shift te maken en om te voorkomen dat deze 5 weken een leuke boost waren en je terugvalt in oude gewoontes.
 • Je leert wat je te doen hebt als dingen NIET lukken (want ik ga eerlijk zijn: bijna niks lukt in 1x). Dus hoe ga je om met tegenslagen (zoals ”wat als je strategie niet meteen werkt”).
 • BONUS: Er tdagelijks een motivatieboost + een korte en laagdrempelige sales opdracht zodat je ook ECHT in de actiemodus komt.

Week 5 - Your Money Love Story

 • Tijdens deze opname neem ik je mee in een proces waarin je jouw ”VERHAAL” gaat resetten naar een ”MONEY LOVE STORY”. Ik ga je een krachtige Money Activatie geven. 

Cash flow bij mijn klanten 💸💃

Cash flow is…

Een proces van 5 weken waarin ik je meeneem in hoe je consistente cash flow creëert in je business. Het is niet een standaard money mindset programma waar de focus ligt op manifesteren, affirmeren en een positieve mindset. Het programma bestaat uit een (naar mijn mening) gouden combi van een shift maken op deze 2 vlakken:

💰 De money energetics: we gaan op een diepe laag jouw grootste money blokkades resetten. 
💰 De money actions: je leert precies wat je hebt te doen om een (multiple) 6-figure business te bouwen met 365 dagen cash flow.

 

Hoe werkt het?

1️⃣ Je meld je aan via één van de knoppen op deze pagina en daarna doe je een dansje om het te vieren (en ik doe dat dansje ook als jouw bestelling binnenkomt 💃). Want dit is jouw eerste stap naar meer overvloed in je business en leven. 

2️⃣ Op maandag 12 februari start CASH FLOW en krijg je toegang tot de eerste week met lessen. De online lessen bestaan uit video’s, inner journeys (meditatie healings) en opdrachten. Zorg dat je gecommit bent en plan 1,5 uur per week in je agenda om de lessen te volgen.

3️⃣ In week 4 (Money Habbits & Actions) is er een online community (via Whatapp) waar we dagelijks samen de dag starten met focus op onze money actions. Het is zoveel leuker om samen te doen 🔥. 

4️⃣ Aan het einde sluiten we het proces af met een Money Celebration Activation via Zoom. Een krachtige inner journey waarin je de BIG RESET gaat voelen 💰. Kun je hier niet live bij zijn? Geen probleem, want je ontvangt dezelfde dag nog een opname.

Cash flow bij mijn klanten 💸💃

Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

Wat als ik een vraag heb, kan ik die stellen tijdens het programma?

In dit programma zit geen 1-op-1 support. Wel kun je in week 4 (community week via Whatsapp) en tijdens de Zoom sessie je vragen aan mij stellen. 

Hoelang hou ik toegang?

Het programma duurt 5 weken. In de eerste 4 weken komt er een module vrij met online lesmateriaal. Het kost je 1,5 uur per week om de module te volgen. We sluiten het programma af met een Money Celebration Activation via Zoom. Deze wordt opgenomen voor als je er niet bij kan zijn.

Na 5 weken behoud je onbeperkt toegang tot de modules in de leeromgeving en de opname van de Zoom sessie.

Wat als het niet werkt?

Ik ga je geen quick fix verkopen met dit programma. Ik heb zelf meerdere jaren gewerkt aan het opbouwen van een consistente cash flow (dagelijks mollie meldingen). Ik geloof er niet in dat je dit door het bekijken van een paar video’s direct bereikt. Wel geloof ik dat dit jouw eerste stap is naar deze werkelijkheid. Als je daarna gecommit bent aan het doen van het innerlijke werk + het doen van de money actions, dan ga je er sowieso komen. En waarschijnlijk een stuk sneller dan ik, want ik heb de lessen zelf moeten leren en nu geef ik ze door aan jou.

Ik ben starter, is het programma geschikt voor mij?

In principe kan iedereen dit proces doorlopen en weet ik zeker dat je onwijs veel inzichten krijgt. Je bent als starter hartstikke welkom. Maar je gaat nog sneller resultaat behalen als je al een goed fundament hebt staan in je bedrijf. Dit leer ik je in de Fast Lane Business School. Stuur mij een mailtje als je meer informatie wil: info@sharonabolander.nl.

Pin It on Pinterest