Big Impact Programma

Big Impact Programma

Heartcentred ondernemen met een slimme strategie

Big Impact is een 5 maanden business coach programma voor zelfstandig ondernemers die vanuit hun hart en purpose ondernemen. Dit is mijn enige programma met intensieve 1-op-1 coaching van mij.

Jij wilt meer impact, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf. Je wilt opschalen en je business naar de next level tillen. Zonder een heldere en sterke strategie kan het hele proces behoorlijk overwhelming zijn. 

In dit programma ga je niet aan de slag met een one size fits all strategie. Ik geloof niet dat die bestaat. ‘’Zo hoor je een bedrijf te runnen’’, vervangen we voor: ‘’Zo WIL IK mijn bedrijf runnen’’. Een bedrijf bouwen vanuit je hart, vereist grootste focus, moed en doorzettingsvermogen.

Het Big Impact Programma is voor ondernemers die hét verschil willen maken.

Onderaan de pagina kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Dit traject zit tot juni 2021 vol. Als je op de wachtlijst staat krijg je als eerste de optie om een matchcall met mij in te plannen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Jij hebt grootste dromen. Je bent niet zomaar gestart met ondernemen, maar gestart om BIG IMPACT te maken. Je wilt het leven van je klanten leuker, fijner en makkelijker maken. 

De afgelopen jaren heb je met liefde al jouw energie, tijd en creativiteit geïnvesteerd in je business. Je onderneemt vanuit je hart. En dat heeft je mooie dingen gebracht. 

Het is tijd om die investering ook terug te gaan zien in meer winst en vrijheid. Je bent namelijk ontzettend ambitieus en je gunt jezelf een leven waarin je mentale en financiële vrijheid ervaart. Je wilt jezelf een goed salaris uitbetalen én ruimte hebben om te investeren in je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. En dat terwijl je genoeg tijd hebt voor je partner, gezin, vrienden en ontspanning. 

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Je wilt consistent de allerleukste klanten aantrekken met een online strategie die niet bestaat uit ‘’trucjes’’ maar super authentiek is

Je bent gaan ondernemen om grote impact te maken. Dat lukt aardig, maar ook herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

Je investeert gigantisch veel tijd, energie, creativiteit (en geld) in je onderneming. Maar als je heel eerlijk bent, heb jij die grote investering nog niet terugverdiend.

Je bent niet gaan ondernemen om altijd maar hard te werken. Je werkt veel meer dan je lief is. Jouw hoofd staat eigenlijk altijd aan (ook op de momenten dat je vrij bent).

Al een tijdje zit je tegen een omzetplafond aan. Het lukt je niet om hier doorheen te breken. Je trekt voor jou gevoel alles uit de kast, maar dit kost je alleen maar veel energie.

Je bent gewend om hard te werken en als het even tegenzit, dan roep je jezelf tot de orde: ‘’kom op schouders eronder’’.

Regelmatig zit je overwhelmend achter je laptop door alle mogelijkheden online. Je hebt het gevoel dat je met losse flodders aan het schieten bent.

Je bedrijf is nog niet op het punt wat je gehoopt had. Maar je voelt met elke vezel in je lichaam, dat er een manier is om toch jouw droombedrijf te realiseren. Je weet alleen praktisch gezien even niet hoe.

Je bent allergisch voor marketing en sales ‘’trucjes’’. Je bent gaan ondernemen om mensen oprecht te helpen en je zoekt naar een liefdevolle en oprechte manier van marketing

Hoi, ik ben Sharona!

Als online marketing en business coach help ik zelfstandig ondernemers met een prachtige missie om vanuit purpose en flow te ondernemen. En daarmee meer winst en impact te maken. Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groot te worden. Toch struggelen ze om hun business te laten groeien. Ondernemers die zoveel meer klanten verdienen, omdat ze zo ontzettend goed zijn in wat ze doen. Daarnaast ken ik ook ondernemers die zichzelf volledig over de kop werken om alle ballen in de lucht te houden. Hun business is langzaam een energielek geworden. Dat is zo zonde en onnodig, want het begon allemaal ooit met een enorme drive om het verschil te maken in je vakgebied.

Als business coach help ik mijn klanten om op een authentieke manier op te vallen in de markt. De aandacht te krijgen van hun ideale klanten. Want deze moeten namelijk wel van je bestaan afweten, anders kunnen ze ook niet voor je kiezen. 

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing is, hoe meer mensen jij kan helpen met jouw fantastische bedrijf. Ik help je graag om meer impact en resultaat te halen uit je online strategie, zodat je een consistente stroom aan nieuwe en vooral leuke klanten aantrekt.

Vergroot je winst en impact!

In het BIG Impact programma ga je aan de slag met:

Hoe je leiderschap pakt als ondernemer, zodat jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden runt.

Een slimme en authentieke strategie om jouw business naar het volgende niveau door te laten groeien.

Versterk je jouw positionering in je vakgebied, zodat je een klantmagneet wordt.

Optimaliseer je jouw online strategie zodat je consistent en volledig automatisch leads en aankopen genereert.

Het eigen maken van technieken waardoor je minder tijd besteedt aan marketing en sales.

Het optimaliseren van je je verdienmodellen, zodat je meer mensen kan helpen.

Creëer je rust en focus door heldere doelen aan je strategie te koppelen.

De principes van slimmer werken, want dat wint het altijd van harder werken.

Ken je alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties. En weet je precies welke jij het beste kan implementeren van succes.

Jouw persoonlijke groei, want zakelijke en persoonlijke groei gaan altijd hand in hand. Je optimaliseert je (money) mindset en zelfleiderschap skills.

Hoe ziet het Big Impact Programma eruit?

Een business bouwen vanuit je hart, vereist grootste focus, moed en doorzettingsvermogen. In het programma gaan daarom 5 maanden intensief samenwerken om een slimme online strategie te implementeren waarmee je grote impact gaat maken. 

Het resultaat: meer impact, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf! 

Het Big Impact Programma van januari 2021 zit vol. Schrijf je in voor de volgende editie. Er zijn 10 plekken in dit programma.

Het is geen standaard programma waarin je alleen dingen gaat leren. Kennis is namelijk niks waard, zolang het niet implementeert wordt. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat je daadwerkelijk grote stappen gaat zetten, door je een-op-een te coachen.

Je krijgt het volgende:

N

We starten het programma met een 1-op-1 deep dive sessie van 2,5 uur bij mij op kantoor in Zoetermeer (of via Zoom). Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie. We nemen jouw bedrijf onder de loep en kijken waar op dit moment persoonlijke, zakelijke en praktische blokkades zitten. We maken een plan met doelen voor de komende maanden. Daarbij nemen we je huidige productaanbod en klantreis onder de loep.

N

Vervolgens heb je in totaal 8 keer (naast de kick-off) een 1 -op - 1 coachingscall van 60 minuten via Zoom. We spreken elkaar elke twee weken en plannen dan twee weken vooruit. In deze sessies bespreken we je voortgang, kijk ik mee met de uitvoering van je strategie en coach ik je op persoonlijke en zakelijke blokkades.

N

Iedere maand een online mastermind sessie over een thema die actueel is voor de groep, denk aan als: online verdienmodellen, je business opschalen, (money) mindset en online zichtbaarheid.

N

Een tweedaags live event in Utrecht met de deelnemers voor een deep dive!

N

Toegang tot een besloten Facebook-community waar je in contact kan komen met de andere deelnemers. Ook deel ik hier regelmatig extra inzichten.

N

Tijdens het programma kun je onbeperkt al je vragen stellen, (business)struggles en gedachten met mij delen via de mail of WhatsApp. Ik wil voorkomen dat je ergens tussen onze coachingssessies vast komt te zitten. Je mag mij dus altijd inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt moet.

N

Je krijgt toegang tot letterlijk AL mijn online programma's (t.w.v. meer dan €3.000). Je leert praktisch alles over hoe je een succesvolle (online) business bouwt.

Bonus: toegang tot de advertising impact academy (uitgebreidt programma waarin je leert adverteren op Instagram en Facebook) t.w.v. €497,-

Bonus: elke twee weken wordt er een extra online les gepubliceerd die je helpt om je business naar de next level te tillen.

De investering van het Big Impact Programma bedraagt 6.555 euro exclusief BTW. Het bedrag mag ook in 5 termijnen worden betaald.

Onderwerpen in de online leeromgeving

Het volgen van de online academie zorgt ervoor dat jij ALLE kennis in huis hebt om een succesvol online bedrijf te bouwen. Onderwerpen die o.a. voorbij komen:

  • Positioneren: jouw verhaal
  • Ideale klant bepalen
  • Sales funnel
  • Strategisch productaanbod
  • Gratis weggever
  • Content marketing
  • Landingspagina’s schrijven
  • Adverteren
  • E-mail marketing
  • Sales / Social Selling
  • Plannen en omzetdoelen

Elke twee weken toegang tot een extra module van het exclusieve BIG IMPACT programma:

 • Meer verdienen aan je klanten
 • Inspirerend leiderschap 
 • Werken met een team
 • Next level personal branding
 • Succesvolle webinars
 • Intuitief ondernemen

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij:

Om mij heen zag ik veel succesvolle online ondernemers. Ik worstelde met mijn (lage) omzet, wist niet wat ik nou anders moest doen en ik zag niet wat mijn (online) stappen voor serieuze groei moesten zijn. Ik besloot dat ik een businesscoach wilde en dacht ik meteen aan Sharona. Ze pakte me de laatste tijd al met wijze adviezen en kennis op Instagram. Tijdens de coaching liet ze me zien hoeveel kansen er júíst voor mijn bedrijf lagen – ook online! – en ze had ook meteen allerlei praktische opdrachten en stappen die daarbij hoorden. Dat is precies wat ik nodig had: een praktische cheerleader met kennis waar je ‘u’ tegen zegt!
Mijn droom om 10k per maand te verdienen is dankzij dit traject binnen 1 maand al bijna gehaald, terwijl ik dacht dat dit pas over 1 jaar zou kunnen. Bi-zar… We bedachten samen een online cursus en die werkte ik (uit enthousiasme) zelfs binnen 1 week helemaal uit. Twee weken na de lancering zijn er al meer dan 200 cursussen verkocht en ben ik écht bezig om mijn bedrijf naar de next level te tillen. Sneller dan ik ooit had gedacht! Dit is ook danzij de succesvolle facebook advertenties, die ik óók dankzij Sharona’s hulp met grote budgetten in durf te zetten. Tijdens de goed voorbereide coaching sessies bespreken we de resultaten, geef je tips en zet je me op scherp met nieuwe ideeën en businessopdrachten. Het is geweldig dat een professional over je schouder meekijkt, wanneer je je bedrijf een serieuze boost geeft. Dat voelt heel veilig en vertrouwd, vooral met zo’n lief persoon als Sharona!
Marion Cremers - Illustrator en Online Branding Coach

Ik was op zoek naar een coach die toegankelijk is. Sharona is menselijk, leuk en ontzettend geduldig. Ik heb ontzettend veel praktische zaken geleerd over business en marketing, maar de echte waarde zat het hem voor mij in de persoonlijke groei. Ik heb super veel zelfvertrouwen gekregen!

In mijn hart voelde ik altijd al dat ik een grote visie had. Mensen vroegen mij vaak in het verleden: wat doe je precies? Ik vond het lastig om mezelf te verkopen. Nu kan ik dat duidelijk verwoorden. Sharona heeft mij geholpen met mijn positionering als retail stylist. Ik kan nu krachtig mijn verhaal overbrengen aan mijn doelgroep. Ik laat mezelf zien op social media en trek hierdoor onwijs leuke samenwerkingen aan.

Sharona is een hele goede coach. Ik heb nog nooit zo iemand gemaakt. Wat onderscheidend is aan Sharona is dat ik weet dat ik met een specialist te maken heb op gebied van business en marketing, maar ze begrijpt mij ook echt als persoon. Ze is super menselijk en oprecht.

Ik zou een coachingstraject aan iedereen aanraden. Zelf kom ik uit Limburg en ben ik zelfs regelmatig met liefde naar Zuid Holland gereden voor de waardevolle coaching.

Aniek Balk - Retail Stylist - StyledByAniek

Sharona heeft mij niet alleen superveel geleerd over online marketing en business, maar mij ook heel erg geïnspireerd.  Je leert over alle kanten van marketing, maar ook over het op papier krijgen van je visie en doelen, je ideale klant, en hoe die te bereiken. Ze leert je sales vanuit je missie, vanuit je hart: Sales niet puur voor de verkoop maar door waarde te bieden.

Malka - Yoga trainer en ademcoach - Yoga Malka's Yoga

Online marketing voelde voor mij als iets heel groots en onduidelijks. Ik bleef met losse flodders schieten, en los dat ik wel groeide in volgers aantallen, bereikte ik niet echt veel met deze strategie.

Sharona heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt waardoor het voor mij een stuk overzichtelijker is geworden. Ik weet nu nog beter wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik mijn posts daarop kan afstemmen. Daarnaast hebben we een hele funnel uitgewerkt die echt bij mij past. Terwijl ik daarvoor nogal de kriebels kreeg van het idee een funnel te moeten maken.

Sharona kijkt écht naar wie jij bent als persoon en wat past bij jouw bedrijf. Super waardevol. Nu kan ik echt stappen zetten met het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben.

Dorien Blaauw - Rebirthing Breathwork Coach

Sharona is onwijs enthousiast en benaderbaar. Het is niet moeilijk om haar in vertrouwen te nemen, want ze is heel onbevooroordeeld. We twijfelde over onze doelgroep, maar ze gaf ons het gevoel dat onze doelgroep ons juist nodig heeft. Dat was zo’n fijne bevestiging, omdat dit is waar ons hart ligt. Sharona heeft ons geholpen bij onze online strategie om de millennial te bereiken. We hadden zelf geen idee hoe. We probeerde al een beetje verschillende dingen, maar dat sloeg niet aan. We hebben met Sharona gekeken naar ons fundament. Ze vroeg ons o.a. om terug te gaan naar ons waarom. Dat is het uitgangspunt voor de rest geweest. Zodra je dat weet geeft het onwijs veel focus. We konden daarna heel concreet aan de slag om het praktisch door te vertalen in onze zichtbaarheid online.

Florence & Luisa van - leefstijlcoaches - Leefjestijl.nl

In het Big Impact programma leer ik je alles wat mij de afgelopen 2 jaar heeft geholpen om…

Mijn bedrijf volledig te runnen op mijn voorwaarden. Waardoor ik kan ondernemen vanuit flow.

De leukste klanten aan te trekken door een hele persoonlijke en authentieke online strategie die totaal niet ‘verkoperig’ is.

Consistent leads en aankopen te generen ook als ik een dagje niet aan het werk ben.

Te stoppen met altijd maar hard buffelen, maar een slimme én winstgevende strategie te implementeren.

Meer vrijheid te voelen dan ooit en elke dag voldoening te halen uit wat ik doe.

Snel op te schalen en dat zonder een gigantisch groot team.

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor het Big Impact Programma is €6.555,- exclusief btw. Elke ronde bekijk ik weer opnieuw de prijs, dus ik kan geen garanties doen over de prijs in de toekomst.

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in 5 termijnen betalen (zonder extra kosten)

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is bedoelt voor ondernemers die een serieuze business willen bouwen. Ondernemers die niet zomaar zijn gestart, maar grote impact willen maken.  

 • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, psychologen, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma. Je bent goed in je vak en overtuigd van je eigen kunnen.
 • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wil goed kunnen leven van je onderneming.
 • Je onderneemt vanuit een drive. Je wilt een bijdrage leveren met je business. Om die reden wil je nog meer mensen helpen.
 • Je verlangt naar een consistente stroom aan nieuwe leads en klanten (zonder nog harder te moeten werken).
 • Je bent vastbesloten om te bouwen aan je online zichtbaarheid omdat je hierin gelooft!
Wanneer start het programma?

De editie van januari 2021 zit vol. Je kunt je inschrijven voor de tweede editie van 2021. Er zijn maar maximaal 10 plekken. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. Wil je weten of het programma voor jou op het juiste moment komt? Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. 

Wat kan ik verwachten van de groep ondernemers?

Naast de intensieve 1-op-1 coaching ben je onderdeel van een groep van 10 ondernemers met allemaal een liefde voor hun vak. Tijdens vorige edities zijn er mooie vriendschappen, mastermind groepjes en samenwerkingen ontstaan. Naast mij als coach, heb je dus ook echt elkaar. Tijdens de maandelijkse mastermind sessie sparren we ook over een relevant thema.

Hoelang krijg duurt het programma?

Het programma duurt 5 maanden.

Halverwege zit er 1x een korte stop van 14 dagen. Mocht jezelf ook nog op vakantie zijn tijdens het traject, laat het mij even weten bij de kennismaking dan denk ik met je mee over een oplossing.

Na 5 maanden kun je kiezen om zelf door te gaan of de business coaching te verlengen. 

Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

 

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@sharonabolander.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 079-2070022 (dit is een WhatsApp nummer. Spreken we elkaar snel!

Ben je klaar om BIG IMPACT te maken?

Het Big Impact Programma zit op dit moment volledig vol.
Wil je nu alvast op de wachtlijst voor de eerstvolgende editie?
Beantwoord de vragen onder de inschrijfknop,
dan nemen we spoedig contact met je op over de mogelijkheden: