1-op-1 mentoring

Welkom op deze plek waar je alles kan lezen over mijn 1-op-1 mentoring traject. Dat moet betekenen dat je diep van binnen voelt dat er méér voor jou mogelijk is. Je voelt dat het tijd is om door je eigen plafond heen te breken.

Waarschijnlijk ben je hartstikke blij met de stappen die je nu al hebt gezet in je bedrijf, maar in jou zit een drive die ontembaar is. Er is een verlangen naar GROOTSER.  Je voelt dat je het in je hebt én het is tijd om dat stuk in jou alle RUIMTE te geven.

Het 1-op-1 mentoring programma is een Deep Dive op het gebied van ondernemen en persoonlijke groei. Jij wilt meer impact, meer winst en meer vrijheid in je bedrijf. Je wilt opschalen en je business naar de next level tillen. Zonder een heldere en sterke strategie kan het hele proces behoorlijk overwhelming zijn. 

Tegelijk durf je in de spiegel te kijken en weet je dat jijzelf de grootste saboteur bent in het proces naar je grootste ambities. 

In dit programma ga je niet aan de slag met een one size fits all strategie. Ik geloof niet dat die bestaat. ‘’Zo hoor je een bedrijf te runnen’’, vervangen we voor: ‘’Zo WIL IK mijn bedrijf runnen’’. Een bedrijf bouwen vanuit je hart, vereist grote focus, moed en doorzettingsvermogen.

Mijn 1-op-1 mentoring is voor ondernemers die hét verschil willen maken. Voor zichzelf, voor hun inner circle, voor hun klanten én voor de wereld.

Business Coach

Ben jij dit?

Jij hebt grootse dromen. Je bent niet zomaar gestart met ondernemen. Je wil het verschil maken met datgene wat jij doet. 

De afgelopen jaren heb je met liefde al jouw energie, tijd en creativiteit geïnvesteerd in je business. Je onderneemt vanuit je hart. En dat heeft je mooie dingen gebracht. 

Je voelt dat het tijd is om die investering ook terug te gaan zien in meer winst en vrijheid. Je bent namelijk ontzettend ambitieus en je gunt jezelf een leven waarin je mentale en financiële vrijheid ervaart. Je wilt jezelf een overvloedig salaris uitbetalen én ruimte hebben om te investeren in je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. En dat terwijl je genoeg tijd hebt voor je partner, gezin, vrienden en ontspanning. 

Je weet dat je er met alleen harder werken niet gaat komen. Je wilt je winst en impact vergroten door op te schalen met een slimme strategie. Natuurlijk weet jij dat je er werk in moet stoppen, maar dan wel op een effectieve manier.

Je wilt nog meer geweldige klanten aantrekken met een online strategie die niet bestaat uit ‘’trucjes’’ maar super authentiek is

Iedereen heeft haar eigen uitdagingen op het pad naar succes. Toch even een check: herken jij je in een aantal van deze punten dan is dit traject voor jou geschikt:

Je wil naar het volgende niveau doorgroeien met je bedrijf. Je weet dat je hiervoor iets anders hebt te doen dan wat je hebt gedaan om hier te komen.

Je bent niet gaan ondernemen om altijd maar hard te werken. Je werkt stiekem veel meer dan je lief is. Het voelt als tijd om nog meer je vrijheid te pakken als ondernemer. Dit was één van de redenen waarom je bent gaan ondernemen.

Je voelt dat iets je tegenhoudt om je volledige potentieel te benutten. Je bent bereidt om hiervoor het diepere innerlijke werk te doen om terug te gaan naar jouw essentie. Zodat je jouw potentieel kan unlocken.

Je ambities zijn GROOTS. Soms voelt dat best wel eenzaam en begrijpt niet iedereen jouw drive. Je hebt behoefte aan support en een omgeving waar je die grootsheid de ruimte kan geven.

Al een tijdje zit je tegen een omzetplafond aan. Het lukt je niet om hier doorheen te breken. Je trekt voor jou gevoel alles uit de kast, maar dit kost je alleen maar veel energie.

Je bent gewend om hard te werken en als het even tegenzit, dan roep je jezelf tot de orde: ‘’Kom op schouders eronder’’.

Je bent allergisch voor marketing en sales ‘’trucjes’’. Je bent gaan ondernemen om mensen oprecht te helpen en je zoekt naar een liefdevolle en oprechte manier van marketing

Hoi, ik ben Sharona!

Als business mentor help ik zelfstandig ondernemers met een prachtige missie om hun pad naar succes, voldoening en ultieme vrijheid uit te stippelen. Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die letterlijk alle skills en kwaliteiten in huis hebben om groots te worden. Toch struggelen ze om hun business verder te laten groeien. Ondernemers die zoveel meer klanten verdienen, omdat ze zo ontzettend goed zijn in wat ze doen. Daarnaast ken ik ook ondernemers die zichzelf volledig over de kop werken om alle ballen in de lucht te houden. Hun business is langzaam een energielek geworden. Dat is zo zonde en onnodig, want het begon allemaal ooit met een enorme drive om het verschil te maken.

Als business mentor help ik mijn klanten om vanuit hun krachtige kern een bedrijf te bouwen wat op alle fronten winst oplevert. Meer geld, meer voldoening, én meer vrijheid. Dat vraagt van jou een shift op 3 niveaus:

Business Strategie

Slimme Marketing

Inner Work

Enkele dingen die het traject jou opleveren:

Hoe je leiderschap pakt als ondernemer, zodat jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden runt.

Een slimme en authentieke strategie om jouw business naar het volgende niveau door te laten groeien.

Versterk je jouw positionering in je vakgebied, zodat je gemakkelijker goed betaalde klanten aantrekt.

Optimaliseer je jouw online strategie zodat je consistent en volledig automatisch leads en aankopen genereert.

Het eigen maken van technieken waardoor je minder tijd besteedt aan marketing en sales.

Het optimaliseren van je verdienmodellen, zodat je meer mensen kan helpen.

Creëer je rust en focus door heldere doelen aan je strategie te koppelen.

Je integreert manieren om slimmer te werken, want dat wint het altijd van harder werken.

Ken je alle online mogelijkheden: freebies, funnels, advertenties. En weet je precies welke jij het beste kan implementeren voor succes.

Jouw persoonlijke groei, want zakelijke en persoonlijke groei gaan altijd hand in hand. Je optimaliseert je (money) mindset en zelfleiderschap skills.

Hoe ziet het 1-op-1 Mentoring traject eruit?

Een business bouwen vanuit je hart, vereist grote focus, moed en doorzettingsvermogen. In het programma gaan we daarom 8 maanden intensief samenwerken om een slimme online strategie te implementeren waarmee je grote impact gaat maken. 

Je krijgt het volgende:

N

We starten het programma met een 1-op-1 Deep Dive sessie (van 4 uur) in de omgeving van Apeldoorn (of via Zoom). Voorafgaand aan de sessie ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie. We nemen jouw bedrijf onder de loep en kijken waar op dit moment persoonlijke, zakelijke en praktische blokkades zitten. We maken een plan met doelen voor de komende maanden. Daarbij nemen we je huidige productaanbod en klantreis onder de loep.

N

Vervolgens heb je elke maand (in totaal 8x) een 1 -op - 1 coachingscall van 1 uur via Zoom. In deze sessies bespreken we je voortgang, kijk ik mee met de uitvoering van je strategie en coach ik je op persoonlijke en zakelijke blokkades.

N

Tijdens het traject kun je onbeperkt al je vragen stellen, (business)struggles en gedachten met mij delen via de mail of WhatsApp. Ik wil voorkomen dat je ergens tussen onze coachingssessies vast komt te zitten. Je mag mij dus altijd inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt moet.

N

Iedere maand kun je iets opsturen voor uitgebreide feedback. Denk aan een sales page op je website, webinar opname, mail funnel, lancerings- of marketingplan, gratis weggever zoals een e-book, video, audio, etc. Ik denk tijdens de coaching ook met je mee in wat voor jou waardevol is.

N

2 x een volledig verzorgde live dag (incl. lunch) waar je samenkomt met een kleine groep vrouwelijke ondernemers. Tijdens deze dagen nemen we in de ochtend een Deep Dive in een strategisch thema, ga je masterminden met gelijkgestemden en faciliteer ik in de middag een inner work sessie voor persoonlijke transformatie.

Bonus: je krijgt toegang tot letterlijk al mijn online programma's. Honderden waardevolle lessen met alles wat je nodig hebt om een succesvolle en grootse business te bouwen. Met programma’s over: winstgevend adverteren, opschalen, automatiseren, verkopen via webinars, online marketing, werken met een team, online zichtbaarheid.

De investering van het 1-op-1 mentoring traject van 8 maanden bedraagt 15.000 euro exclusief BTW. Het bedrag kan in maandelijkse termijnen betaald worden.

Ben je klaar om BIG IMPACT  te maken?

Beantwoord de vragen onder de inschrijfknop,
dan nemen we spoedig contact met je op over de mogelijkheden:

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor het 1-op-1  traject is €15.000,- exclusief btw. 

Wat zijn de mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Je kunt de investering in maximaal 7 termijnen betalen (zonder extra kosten).

Voor wie is het programma geschikt?

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt. Een 1-op-1 mentoring traject is altijd maatwerk en geen one size fits all aanpak. Je mag altijd via een button op deze pagina een match call aanvragen. Tijdens deze call kunnen we van beide kanten voelen of er een match is om samen te werken. 

Wanneer kan ik starten met het traject?

Ik kies er bewust voor om het exclusief te houden, omdat ik al mijn aandacht wil hebben voor jou als 1-op-1 mentoring klant. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. Wil je weten of het traject voor jou op het juiste moment komt? Vul het formulier in, dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. 

Het 1-op-1 traject is snel vol. Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je kan starten. Stuur mij gerust en berichtje als je wilt weten hoelang de huidige wachttijd is voordat ik ruimte heb voor een nieuwe 1-op-1 mentoring klant.

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt 6 maanden. Het programma wordt tijdelijk gepauzeerd bij vakanties. Je houdt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.

 

Heb je andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail even naar info@sharonabolander.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 079-2070022 (dit is een WhatsApp nummer). Spreken we elkaar snel!

Om mij heen zag ik veel succesvolle online ondernemers. Ik worstelde met mijn (lage) omzet, wist niet wat ik nou anders moest doen en ik zag niet wat mijn (online) stappen voor serieuze groei moesten zijn. Ik besloot dat ik een businesscoach wilde en dacht ik meteen aan Sharona. Ze pakte me de laatste tijd al met wijze adviezen en kennis op Instagram. Tijdens de coaching liet ze me zien hoeveel kansen er júíst voor mijn bedrijf lagen – ook online! – en ze had ook meteen allerlei praktische opdrachten en stappen die daarbij hoorden. Dat is precies wat ik nodig had: een praktische cheerleader met kennis waar je ‘u’ tegen zegt!
Mijn droom om 10k per maand te verdienen is dankzij dit traject binnen 1 maand al bijna gehaald, terwijl ik dacht dat dit pas over 1 jaar zou kunnen. Bi-zar… We bedachten samen een online cursus en die werkte ik (uit enthousiasme) zelfs binnen 1 week helemaal uit. Twee weken na de lancering zijn er al meer dan 200 cursussen verkocht en ben ik écht bezig om mijn bedrijf naar de next level te tillen. Sneller dan ik ooit had gedacht! Dit is ook danzij de succesvolle facebook advertenties, die ik óók dankzij Sharona’s hulp met grote budgetten in durf te zetten. Tijdens de goed voorbereide coaching sessies bespreken we de resultaten, geef je tips en zet je me op scherp met nieuwe ideeën en businessopdrachten. Het is geweldig dat een professional over je schouder meekijkt, wanneer je je bedrijf een serieuze boost geeft. Dat voelt heel veilig en vertrouwd, vooral met zo’n lief persoon als Sharona!
Marion Cremers - Illustrator en Online Branding Coach

Ik was op zoek naar een coach die toegankelijk is. Sharona is menselijk, leuk en ontzettend geduldig. Ik heb ontzettend veel praktische zaken geleerd over business en marketing, maar de echte waarde zat het hem voor mij in de persoonlijke groei. Ik heb super veel zelfvertrouwen gekregen!

In mijn hart voelde ik altijd al dat ik een grote visie had. Mensen vroegen mij vaak in het verleden: wat doe je precies? Ik vond het lastig om mezelf te verkopen. Nu kan ik dat duidelijk verwoorden. Sharona heeft mij geholpen met mijn positionering als retail stylist. Ik kan nu krachtig mijn verhaal overbrengen aan mijn doelgroep. Ik laat mezelf zien op social media en trek hierdoor onwijs leuke samenwerkingen aan.

Sharona is een hele goede coach. Ik heb nog nooit zo iemand meegemaakt. Wat onderscheidend is aan Sharona is dat ik weet dat ik met een specialist te maken heb op gebied van business en marketing, maar ze begrijpt mij ook echt als persoon. Ze is super menselijk en oprecht.

Ik zou een coachingstraject aan iedereen aanraden.

Aniek Balk - Retail Stylist - StyledByAniek

Pin It on Pinterest