Het e-book zit over 5 minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want….

Ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen om mijn bedrijf razendsnel te laten groeien. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books. 

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang hoeft te ploeteren om een succesvolle business op te bouwen. Het kan ontzettend snel gaan, mits je de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn online cursus ‘Insta Impact Academy’ aanbieden. In deze cursus leer ik je in 10 modules hoe je jezelf met impact positioneert op Instagram. Jouw verhaal, energie en skills zijn je kracht. In deze cursus leer ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

Op deze manier ben ik in 1,5 jaar tijd van 1000 naar 4500 volgers gegroeid. En haal ik het grootste gedeelte (+80%) van mijn klanten uit Instagram.

Tijdelijk met 60% korting

En nu tijdelijk geef ik je de kans om de Insta Impact Cursus met 60% korting te kopen voor maar 27 euro ipv 67 euro.

Jezelf impactvol positioneren op Instagram!

Wil je leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt? Zonder constant reclame te maken over je producten en diensten? Dat kan! Instagram is een ideaal verkoopkanaal. 80% van mijn klanten komt via dit  kanaal bij mij terecht.

Jij kunt dit ook! Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wilt laten zien. Jij kunt online impact maken als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien. Een goede Instagram-strategie begint bij jezelf.

Jouw verhaal, energie, skills zijn je kracht. In de Instacursus ‘Insta Impact Academy’ help ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

In 10 dagen til je jouw Instagram-strategie naar de next level, zodat je meer échte volgers, engagement en uiteindelijk omzet realiseert.

Sharona praat op een hele fijne manier en dat maakt het super fijn om naar haar te luisteren. Elke avond voor ik ging slapen deed ik mijn oortjes in en luisterde ik naar de ongeveer 8 minuten durende filmpjes. Verder was het qua inhoud top! Ook omdat er een werkboek bij zit, je kon gelijk zelf aan de slag! Ik heb er in elk geval ontzettend veel van geleerd & ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken met jouw kennis! Ik kijk nu al uit naar een volgde cursus! 

Maartje Bregman

Voor wie is de Insta Impact Academy?

De cursus is voor ondernemers, zpp’ers, freelancers, bloggers en voor iedereen die meer succes wil halen uit Instagram. Of je nu aan het begin van je onderneming staat of al een tijdje bezig bent. Jij wilt jezelf op een unieke manier onderscheiden in het Instagram-landschap. Je weet dat je daarvoor meer jezelf moet laten zien. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Wat ga je bereiken?

 • Je bent zeker over je positionering, want die staat als een huis!

 • Je Instagram-posts sluiten aan bij wie jij bent.

 • Nooit meer ”contentstress”. Je hebt focus en weet precies wat je wilt vertellen.

 • Je weet alles over hashtags, het algoritme & kent alle groeitechnieken.

 • Meer bereik, interactie en échte volgers.

 • Je weet hoe je van je volgers, klanten kunt maken.

Wat krijg ik?

 • Toegang tot een besloten Instagram-account waar je deze cursus kunt volgen.
 • 10 modules (via Instagram Stories).
 • Een megawaardevol e-book (100 pagina’s!!!) met Instagram Marketing-tips, Instructies over Instagram Stories en adverteren en diverse opdrachten.
 • Een jaar toegang tot het besloten Insta-account, zodat je in je eigen tempo de training kunt volgen.
 • En natuurlijk, superveel inspiratie om online zichtbaar te worden en te gaan groeien op Instagram.

Wie is Sharona?

Hoi, Sharona Bolander hier! Al zolang ik mij kan herinneren ben ik verhalen aan het delen op het internet. En dat is wat ik nog steeds doe. Ik geloof erin dat we allemaal een verhaal hebben wat de moeite waard is om te delen. 

Als Business Coach help ik ondernemers om meer online impact te maken op een authentieke manier. En dat met resultaat! Een constante stroom aan nieuwe volgers, leads en klanten.

Jarenlang leerde ik alle kneepjes en klikjes van het vak als online marketeer bij een marketingbureau. Die grootschalige campagnes waren te gek om te doen, maar ik voelde aan alles dat ik meer te bieden heb. Dat ik meer impact wilde maken. Dus ik zegde mijn baan op en startte mijn eigen bedrijf.

Ik werk met ondernemers die écht het verschil willen maken. Ondernemers met een pracht missie!

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing en advertising is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf.

Ik heb de cursus als enorm waardevol ervaren. Ik was zelf een beetje zoekende naar mijn “Why” en hoe ik nu verder wil. Na het volgen van deze cursus heb ik niet alleen mijn “Why” beter voor ogen het heeft me ook laten zien wat ik wil gaan doen. Ik heb hierdoor een mooi nieuw toekomstplan dat perfect past bij wie ik ben en ik wil willen bereiken. Daarbij wordt er dankzij de tips van Sharona de content op social beter gezien en krijg ik meer echte volgers en likes. Haar aanpak is spontaan en zeer professioneel. Ik heb er enorm veel aan gehad.

Michelle

Dit mag je verwachten!

Je krijgt heel veel waarde voor € 27. Je wordt overspoeld met informatie en inspiratie over hoe je jouw zichtbaarheid op Instagram op een authentieke manier kunt vergroten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken.

Na de training ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram-account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.

Zo werkt het!

Hoe werkt de cursus via Instagram? Wanneer je een ticket hebt aangeschaft, krijg je toegang tot het besloten Instagram-account van de Insta Impact Cursus. Je volgt de training dus via Instagram. Hier staan de 10 modules direct voor je klaar in de HighLights. Je krijgt daarnaast het e-book (100 pagina’s!!!) met daarin een samenvatting van het cursusmateriaal, extra tips en opdrachten om echt alles uit de training te kunnen halen. 

business-marketing-coach

Klaar voor groei? Dit is jouw resultaat na de cursus.

Je wordt gedurende 10 modules (ruim 100 minuten videomateriaal) ondergedompeld in de wereld van Positioneren en Instagram. Ik leer je precies hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken.

Na de training weet jij wat jouw grote WHY is. En heb je dus een extreem krachtige en inspirerende boodschap. En daarbij ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.

Inhoud van de training

Dag 1: Jouw WHY

Dag 2: Jouw impact verhaal

Dag 3: Wat maakt jou uniek?!

Dag 4: Jouw ideale volger

Dag 5: Content maken

Dag 6: Instagram Ins & Outs

Dag 7: Instagram Branding

Dag 8: Schrijf ijzersterke teksten

Dag 9: Groeistrategie; hashtahgs, algoritme

Dag 10: Klanten via Instagram + basics adverteren

30 minuten van 67,- voor 27,-

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus

Je krijgt na het aanmelden binnen 24 uur toegang tot het besloten Instagram Account. Daarna kun je direct aan de slag met het volgen van de 10 modules. Elke module bestaat uit ongeveer 100 Instagram Stories (10 minuten kijken). Daarbij kun je in het werkboek opdrachten vinden bij de modules. Je krijgt gedurende 1 jaar toegang tot het account.

Ik ben al actief op Instagram, is de training geschikt?

Als je je herkent in 3 van onderstaande punten is de training voor jou geschikt:

– Je vindt het lastig om jouw verhaal over te brengen via Instagram.
– Je wilt jezelf onderscheiden door unieke content te delen op Instagram, maar je weet niet waar te beginnen.
– Je twijfelt regelmatig over wat je wel of niet moet plaatsen op je Instagram profiel.
– Je wilt zichtbaar worden als de expert binnen jouw vakgebied op Instagram.
– Je gebruikt nog niet alle functionaliteiten van Instagram om optimaal zichtbaar te worden.
– Je vindt het lastig om te groeien in de vorm van echte likes, reacties en nieuwe volgers.
– Je wilt Instagram strategisch inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Hoe werkt de cursus via Instagram?

Wanneer je een ticket hebt aangeschaft krijg je toegang tot het besloten Instagram account van de Insta Impact Academy. Je volgt de training dus via Instagram. Hier staan alle modules voor je klaar in de high lights. Daarnaast vind je diverse berichten en video’s op de tijdlijn. Je krijgt ook het e-book met daarin een samenvatting van het cursusmateriaal en opdrachten om echt alles uit de training te kunnen halen. 

Wanneer start de cursus?

De Insta Cursus wordt niet live gegeven op dit moment. Je kunt altijd een ticket kopen en binnen 24 uur heb je toegang tot het besloten Insta Account en kun je direct aan de slag.

Hoe krijg ik toegang tot het account?
 • Na het kopen van de online training ontvang je een bevestigingsmail met een link naar het besloten Instagram account van de Insta Impact Academy.
 • Je maakt een screenshot van de bevestigingsmail.
 • Je stuurt een vriendschapsverzoek naar het account door op ‘Volgen’ te klikken.
 • Vervolgens stuur je de screenshot van de bevestigingsmail via een chatbericht naar het account, door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken.
 • Vervolgens krijg je zo snel mogelijk toegang tot het account.
Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Ja, dat kan :-). Je betaalt 27 euro exclusief btw. De BTW krijg je terug als ondernemer. 

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@sharonabolander.nl. Spreken we elkaar snel!