Maak jezelf klaar voor een magisch 2023!

Binnen enkele minuten ontvang je per mail een link om het Go Beyond werkboek te downloaden.  

Bij vragen kan je mailen naar info@sharonabolander.nl

 

Ik heb nog iets leuks voor je 

Op 21 december om 9:00 uur organiseer ik een END OF YEAR – BUSINESS REIKI HEALING via Zoom. Tijdelijk kun je je aanmelden met 50% korting voor slechts 11,- ipv 22,-

In deze sessie maken we een helende reis langs alle chakra’s (energiecentrums in jouw lichaam). Het is een prachtig moment voor jezelf zo vlak voor de feestdagen. Een moment om echt even in te checken bij jezelf en te voelen waar je ruimte voor wil maken in het nieuwe jaar. Zie het als een energetische reset ❤️. Ik neem je mee in het proces van loslaten, helen en ruimte maken voor datgene waar je naar verlangt.

Je krijgt na afloop een opname, zodat je hem kan terugluisteren.

Wat kan je verwachten?

Als Reiki Master neem ik je mee in een reis langs de 7 chakra’s. Ik geloof namelijk in een combinatie van strategie en innerwork voor groot succes. In de healing werken we op energetisch vlak om bepaalde blokkades op te heffen, zodat jouw levensenergie optimaal kan stromen.

Iedere chakra heeft een unieke functie. Wist je bijvoorbeeld dat een blokkade op je wortel chakra (rond je staartbeen) in verband kan staan met een blokkade op geld. En dat een blokkade op je keel chakra ervoor kan zorgen dat je moeite hebt om jezelf uit te spreken.

Het is een prachtige, zachte en liefdevolle reset voor jezelf zo vlak voor het nieuwe jaar.

Pin It on Pinterest