Binnen enkele minuten ontvang je per mail een link om het werkboek te downloaden.  
Bij vragen kan je mailen naar info@sharonabolander.nl

Ik heb nog iets leuks voor je 

Zit jij vol ambitie voor het nieuwe jaar, maar mis je nog een concreet plan om jouw doelen te bereiken?

Heb je een brei aan ideeën in je hoofd, maar heb je nog niet concreet waar te beginnen?

Time to Plan It Right ✨

Op 10 januari gaan we samen aan de slag met het gieten van jouw geweldige ideeën in een master jaarplan tijdens de Plan it Right Workshop.

Tijdelijk kun je je aanmelden met 50% korting voor slechts 37,- ipv 75,-

Wat gaan we doen:

Tijdens deze workshop krijg je van mij een superfijn template (in Notion) waarin je jouw jaarplan volledig gaat invullen. Ik neem je mee in hoe ik mijn doelen bepaal, sales targets verdeel over het jaar en op welke manier ik strategische acties koppel aan deze ambities. Concreet heb je aan het einde van de workshop dit gedaan:

➡️ Doelen omzetten in actie: Leer hoe je jouw jaardoelen vertaalt naar behapbare kwartaal- en maanddoelen, waardoor ze haalbaar en meetbaar worden.
➡️ Sales Targets voor groei: Bepaal realistische en uitdagende sales targets om gericht te werken aan de groei van jouw business.
➡️ Strategisch Aanbod & Marketing & Lanceringen: Ontwikkel een duidelijk inzicht in wanneer en hoe je jouw aanbod het best kunt lanceren en verkopen, zodat het perfect aansluit op jouw persoonlijke doelen.
➡️ Maandelijkse Income Producing Activity’s: Creëer een plan met specifieke, IPA’s per maand, zodat je vol focus naar jouw financiële doelen toewerkt.

Wat kan je verwachten?

✅ Een plan geeft helderheid. Ik zie dat veel ondernemers het jaar starten met grote ambities en goede voornemens. Maar ze worden alleen realiteit als je er de juiste strategische acties aan koppelt.
✅ We doen het lekker na de drukte van de feestdagen en eventuele schoolvakantie op 10 januari. Een moment voor jezelf en jouw bedrijf.
✅ De workshop is heerlijk praktisch en strategisch. Aan het einde van de workshop heb je je jaarplan voor een groot gedeelte uitgewerkt en weet je hoe je hem verder kan fine tunen.

Alle praktische info op een rij:
🕒 10 januari 9:30 – 12:00 via Zoom
📝 Je ontvangt mijn bewezen methode, inclusief een Notion-template voor het opstellen van je jaarplan en een financiële sheet om je doelen concreet in te vullen.
💬 De mogelijkheid om na de workshop vragen te stellen.

 

Pin It on Pinterest