Bedankt voor het aanvragen van het gratis e-book 10 bewezen business tips voor meer impact, winst en vrijheid. Je ontvang hem binnen 5 minuten in je inbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te lezen terwijl je wacht op het e-book. Ik heb nog iets anders voor je klaarstaan.

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen om mijn bedrijf razendsnel te laten groeien. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books. 

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang hoeft te ploeteren om een succesvolle business op te bouwen. Het kan ontzettend snel gaan, mits je de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn online cursus ‘Heartcentred Social Sales’ aanbieden. Deze cursus bestaat 3 modules (4 uur video materiaal) en een praktisch werkboek. Ik leer je hoe je relaxt, authentiek en consistent online verkoopt. Deze succesformule zorgt er voor dat ik consistent leads, klanten en omzet haal uit mijn online kanalen. Zonder dat ik het gevoel heb dat ik moet leuren om klanten en pusherige marketing trucjes hoeft toe te passen. 

Tijdelijk met 50 euro korting

En nu tijdelijk geef ik je de kans om de Heartcentred Social Sales cursus met 50 euro korting te kopen voor maar 47 euro ipv 97 euro.

Dit levert de cursus jou op:

Je weet precies hoe en wat je voortaan online moet delen om een JA te krijgen van je ideale klant op jouw aanbod

Je kent precies de stappen van een succesvolle lancering wanneer je een (nieuw) aanbod hebt.

Je leert hoe je consistent leads, klanten en dus omzet haalt uit je online kanalen.

Je weet op welke manier je jouw volgers online overtuigt om daadwerkelijk te kopen.

Je verbetert je relatie met sales en geld waardoor je met plezier en trots je aanbod promoot.

Je ontdekt welke stappen ik zelf zet bij elke lancering en hoe ik consistent blijf verkopen en mijn coachprogramma’s vul.

Als je mij 2 jaar geleden had verteld dat ik binnen no-time een goedlopende business zou hebben met een wachtlijst aan klanten, een 5-figure maandomzet en dat ik minder dan 32 uur per week werk, dan had ik je niet geloofd.

Dit gun ik jou ook. Meer tijd voor jezelf, je familie en vrienden. Meer rust aan je hoofd. Meer flow en purpose in je leven. En natuurlijk meer klanten en omzet waardoor je financiële vrijheid ervaart.

Je bent niet zomaar gestart met ondernemen. Waarschijnlijk is je bedrijf jouw grote passie en purpose. Je onderneemt vanuit je hart en je voelt een enorme drive om anderen te helpen.

Om mensen te helpen met je prachtige aanbod moet je het alleen wel verkopen. Je weet dat je IMPACT kunt maken, maar het verkopen gaat nog niet zo lekker.

Je deelt regelmatig je aanbod op social media of in je nieuwsbrief, maar de verkopen stromen verre van binnen.

Pusherige en opdringerig verkooptechnieken: daar ben je allergisch voor. En je moet er niet aan denken om koude acquisitie te doen. Je ziet dat andere ondernemers online hun producten en diensten verkopen, dus je weet dat het mogelijk is.  

In de Heartcentred Social Sales cursus laat ik je zien dat je die pusherige marketing trucs niet nodig hebt. Je kunt volledig blijven ondernemen vanuit je hart. 

Samengevat! Dit kun je verwachten:

Geen vage tips, maar superconcrete en praktische modules die je direct kunt implementeren in je business.

Naast de SUPERpraktische handvatten geef ik je ook tips mee over hoe je je relatie met geld en sales kunt verbeteren. Je ontdekt ook hoe dit ALLES bepalend is voor jouw verkoopsucces.

Je krijgt extreem veel waarde voor een hele lage prijs.

Geen algemene theorie uit een (marketing)boekje, maar bewezen strategieën waarmee ik mijn eigen business in 2 jaar tijd razendsnel heb laten groeien.

Je hebt het zo onder de knie. De cursus vraagt ongeveer 3 uur van je tijd. En daarna weet jij precies wat je moet doen om consistent omzet te halen uit je online kanalen.

Je kunt de cursus oneindig vaak opnieuw volgen, want je krijgt onbeperkt toegang.

Dit zeggen anderen:

‘’Door de Heartcentred Social Sales cursus heb ik geleerd hoe ik mijn diensten online kan verkopen zonder dat het een geforceerd verkooppraatje wordt, maar écht vanuit mijn gevoel, vanuit mijn passie als ondernemer. Nu lukt het mij veel beter om mijn diensten te promoten zonder dat ik bang ben dat ik iets essentieels vergeet te vertellen of zonder het gevoel te hebben dat ik mensen iets aan het aansmeren ben. Daarbij is de lancering van mijn nieuwe product een waanzinnig succes geworden waar mijn volgers echt in meeleefde!”

Tara van der Ven

30 minuten van 67,- voor 27,-

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

Na aanmelden krijg je binnen enkele minuten een persoonlijke inlog en kun je dus direct aan de slag.

Wat kost de cursus?

Alleen de komende 30 minuten betaal je 37 euro ex btw. In plaats van 97 euro. De kosten zijn aftrekbaar voor ondernemers.

Voor wie is de online cursus interessant?
  • Zelfstandig ondernemers, zoals: coaches, psychologen, therapeuten, trainers, kennisondernemers, specialisten, ondernemers met een (online) programma. Je bent goed in je vak en overtuigd van je eigen kunnen.
  • Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt goed kunnen leven van je onderneming.
  • Je vindt het lastig om je producten/diensten online te promoten en daadwerkelijk te verkopen.
  • Je zoekt naar een online verkoopmethode die goed bij je past. Je bent net als ik allergisch voor marketing- en salestrucjes.

 

Hoelang krijg ik toegang tot de online cursus?

Je krijgt onbeperkt toegang zolang het programma bestaat (minimaal 2 jaar).