Yes supertof, dat je meer impact en resultaat wil gaan behalen met je advertenties!

Binnen 5 minuten ontvang je het e-book in je mailbox (Niet ontvangen? Check ook je spam box).

Yes supertof, dat je meer impact en resultaat wil gaan behalen met je advertenties!

Binnen enkele minuten ontvang je het e-book in je mailbox. Ik wil nu alvast één van de belangrijkste tips met je delen hieronder!

Terwijl je wacht op het ebook… Hierbij alvast mijn belangrijkste tip! 

Je hebt nu mijn e-book gedownload met 10 super waardevolle tips om winstgevende advertenties te maken. Als je al eerder geadverteerd hebt, dan kun veel van de tips direct toepassen. Mocht je nieuw zijn in de wereld van Facebook Advertising, dan wil je waarschijnlijk na het lezen direct aan de slag met adverteren.

De belangrijkste tip!

Eén van mijn tips in het e-book is om altijd te adverteren via het officiële systeem van Facebook en Instagram (Facebook Business Manager) en dus nooit de promoten button te gebruiken die je ziet bij je berichten. Deze tip wil je serieus nemen, want die gaat je heel veel geld besparen!

Nu weet ik uit ervaring dat het opzetten en instellen van een Facebook Business Manager account best wel overweldigend is.

Je wil het natuurlijk wel direct goed doen, dus daarom heb ik een handig stappenplan voor je gemaakt die je stap voor stap uitlegt hoe je een account aanmaakt en vervolgens hoe je jouw eerste advertentie live zet. 

Natuurlijk is er meer ervaring en kennis nodig om direct een Advertising Expert te worden, maar ik geloof erin dat alles start met die eerste stap zetten. En vanuit daar is er weer ruimte voor groei. Mijn eerste advertenties was ook niet meteen een jackpot, maar wat ben ik blij dat ik ooit die stap gezet heb want mijn advertenties leveren nu een constante stroom aan leads en klanten op.

60% korting FB & Instagram advertentie handleiding. Alleen nu €9,99 ipv €25

In deze handleiding leer je stap voor stap hoe je jouw eigen Instagram en/of Facebook-advertenties maakt in het officiële advertentiesysteem van Facebook.

– Uitleg over het aanmaken van een account 

– Wat is de Facebook Pixel en hoe kun je deze installeren?

– Uitleg over de verschillende soorten doelgroepen en hoe je ze kunt aanmaken.

– Een uitgebreid stappenplan om je eerste advertentie live te zetten.

– Extra tips en handigheden om je ads nog beter te maken!