Zet in recordtijd je expertise om in een winstgevend online programma en kickstart je reis naar een schaalbare business.

De afgelopen 4 jaar heb ik meerdere online programma’s gemaakt en er inmiddels +5000 verkocht. In deze workshop laat ik je zien hoe gemakkelijk het is om geld te verdienen met een online verdienmodel. Het hoeft absoluut niet zeeën met tijd te kosten en bakken met geld om een online programma te maken. Met mijn methode en aanpak kun je volgende week al je eerste omzet draaien met een online verdienmodel. Dat is geen mooi marketing praatje, maar een manier van werken waarmee ik zelf inmiddels tonnen omzet heb gedraaid.

Nu tijdelijk voor slechts 97,- i.p.v. 197,-

Praktische workshop | praktische opdrachten 

Na aanmelden krijg je direct toegang tot de 3 uur durende online workshop waarin ik je stap voor stap meeneem in hoe je binnen NO TIME een omzet gaat draaien met een online aanbod 💰. Ook als je op dit moment nog geen online aanbod hebt. Zelfs als je op dit moment geen idee hebt voor een online programma. Tijdens de workshop ga je direct aan de slag om de eerste stappen te zetten naar het worden van een ”Online Champ” 😏!

Je krijgt in de sessie een aantal praktische opdrachten mee om mee aan de slag te gaan. Zodat je met mijn methode en aanpak binnen 4 weken een online aanbod hebt om te verkopen. 

Is online ondernemen iets voor mij?

Misschien twijfel je nog of het online ondernemen iets voor jou is. Ik zou zeggen:

Stop met twijfelen en geef het een kans. De enige manier om erachter te komen is door het te ontdekken. 

Misschien vind je het niks… dan stop je er gewoon weer mee. Maar de kans bestaat ook dat je het geweldig vindt. Die kans is trouwens vele malen groter verklap ik alvast 🤫.

Als de onderstaande verlangens resoneren, dan zou ik ZEKER de sprong nemen:

✅ Je hebt een verlangen naar meer vrijheid. Het lijkt je heerlijk om een lege agenda te hebben. Geld te verdienen terwijl je niet aan het werk bent.

✅ Je bent begonnen met ondernemen omdat je een missie hebt. Je wil meer impact maken. Het liefst op zoveel mogelijk mensen. Maar je bent simpelweg ook gewoon een mens met 24 uur in een dag. Iedereen 1-op-1 helpen is onmogelijk. 

✅ Je wil een verdienmodel hebben waar je niet afhankelijk bent van locatie en tijd. Met een online aanbod is het mogelijk om ”remote” te werken. 

 

Voor wie is de workshop geschikt?

Als één van de onderstaande opties voor jou geldt, dan weet ik zeker dat je je moet aanmelden:

✅ Je hebt nog GEEN online aanbod (zoals een online programma) en ook nog geen idee waarover je dan iets moet maken. Je vindt het lastig om je expertise en kennis door te vertalen in een online aanbod.

✅ Je hebt veel ideeën op de plank liggen voor een online aanbod, maar je blokkeert in de uitvoering. Waar moet je beginnen? Het hele proces van een online aanbod maken voelt behoorlijk zwaar en ingewikkeld.

✅ Je hebt al WEL een online aanbod, maar je wil nog meer online programma’s maken. De vorige keer heeft het maken van een online aanbod je veel tijd, energie en/of tijd gekost en je bent nieuwsgierig naar hoe het makkelijker kan. 

✅ Je hebt al WEL een online aanbod, maar het stroomt voor geen meter. Op een bepaalde manier loop je vast. Dit kan zijn: (1) Je hebt weinig klanten die het kopen (2) Je hebt het idee dat je te veel weggeeft waardoor mensen na het volgen jou niet meer nodig hebben (3) Het frustreert je dat klanten niet/weinig resultaten behalen of het programma niet afmaken.

 

Praktisch & hands-on zodat jij direct aan de slag kan met je online programma.

De grootste reden waarom jij nu nog geen (of weinig) geld verdient met een online aanbod is waarschijnlijk omdat je het jezelf véél te moeilijk maakt.

In de workshop neem ik je mee in 10 stappen waarmee je je aanbod in recordtijd online hebt en kan gaan verkopen. 

Stap 1: Bepaal het thema voor je online aanbod

 • Hoe bepaal je een goed thema / onderwerp voor jouw online aanbod
 • Hoe weet je of mensen zitten te wachten op je aanbod

Stap 2: Creëer een onweerstaanbare naam

 • Hoe bedenk je een pakkende naam voor je online aanbod.
 • Ik laat je zien hoe je hiervoor AI (Chat GPT) kan inzetten. Hiermee heb ik namelijk ook de naam voor deze workshop bedacht 💃

Stap 3: Het doel van je online aanbod + de prijs bepalen

 • Ik laat je zien waarom het belangrijk is om vooraf na te denken over het doel van je online aanbod. Is het aanbod bedoelt als een kennismaking met jou? Of is het een heel verdiepend programma over een specifiek thema?
 • Op basis hiervan is het ook gemakkelijker om een strategische prijs te bepalen.

Stap 4: De vorm bepalen

 • Je gaat een effectieve vorm kiezen voor jouw online programma: video, audio, online live of vooraf opgenomen.
 • Ik laat je zien welke platformen er zijn om je programma op te hosten. Zowel de betaalde als de gratis opties.
 • Ook ontdek je hoe je je online aanbod ”hybride” kan inzetten. Bijvoorbeeld gecombineerd met groepssessies / 1-op-1 begeleiding.

Stap 5: Een krachtige klantbelofte en marketing boodschap

 • Het succes van je online programma valt of staat met hoe goed je het programma verkoopt. Daarom leer ik je precies hoe je tot een krachtige klantbelofte en marketing boodschap komt.

Stap 6: Een framework voor de inhoud van je online programma

 • Hoe bepaal je wat de inhoud wordt van je online aanbod
 • Hoe voorkom je dat je veel te veel weggeeft
 • Ik laat je zien hoe je razendsnel een eerste framework hebt van de modules + de inhoud.

Stap 7: Een interesselijst voor je online aanbod

 • Hoe creëer je een interesselijst voor je nieuwe aanbod zonder dat het er al is. 
 • Ik laat je zien wat je kan delen in het proces van het maken van je online aanbod zodat je al een interesselijst opbouwt.

Stap 8: Een overtuigende sales page schrijven

 • Ik laat je zien hoe je een overtuigende sales page schrijft voor je aanbod.
 • Je hebt zelfs geen website nodig!

Stap 9: Het lanceren van (een pilot) van je online aanbod

 • De voordelen van een pilot inzetten voor je online aanbod.
 • Hoe je al omzet kan draaien zonder dat het programma af is. 
 • De principes om je aanbod succesvol te verkopen.

Stap 10: Het maken van je online aanbod

 • Ik neem je mee in alle praktische zaken rondom het maken van je online programma:
 • Welke programma’s heb je nodig?
 • Hoe neem je kwalitatieve video’s op (zonder dure apparatuur)

Hoe werkt ”Become an Online Champ”

1️⃣ “Become an Online Champ” is een 3 uur durende online workshop die je zelfstandig kan volgen in je eigen tijd.

2️⃣ Tijdens de training ontvang je waardevolle opdrachten om meteen aan de slag te gaan. Met de stappen die ik je leer in de workshop kun jezelf aan de slag met je online programma maken + verkopen.

Als je je nu aanmeldt is je investering slecht 97,-

De prijs zal stijgen naar uiteindelijk 197,-

 

Heb je nog een vraag? Misschien staat die hier tussen:

Ik heb geen ervaring met online programma's maken. Is deze training geschikt voor mij?

Absoluut! Deze training is voor jou geschikt als je op dit moment nog GEEN online programma hebt. Zelfs als je op dit moment geen idee hebt waarover je een online programma wil maken. Ook geef ik hele handige tips over de praktische zaken, zoals: welke tools heb je nodig.

Hoeveel tijd kost het maken van een online programma?

Je kan het zo gek maken als jezelf wil. Maar het is mijn doel om je te laten zien dat het ook heel makkelijk kan. Dat jezelf binnen een week kan starten met het verkopen van je online programma om ‘m vervolgens daarna pas te ontwikkelen.

Veel van mijn (instap) online programma heb ik razendsnel gemaakt. Binnen een paar dagen tijd. Andere grotere programma’s heb ik een paar maanden de tijd voor genomen om te maken door wekelijks een paar video’s op te nemen. 

In de workshop neem ik je ook mee in deze keuzes, zodat je weet wat voor jou passend is.

Hoe lang duurt de training?

De workshop duurt 3 uur en kun je op jouw eigen tempo (zo vaak als je wil) volgen.

Moet ik extra software of tools aanschaffen voor de training?

Ik laat je zien met welke tools ik graag werk. Dit zijn vaak wel betaalde tools. Maar ik geef je ook meerdere opties om zonder betaalde tools een online cursus te maken. Dat tweede heeft ook altijd mijn voorkeur als je aan de slag gaat met jouw eerste online aanbod. Je kan altijd later investeren in software en tools.

Pin It on Pinterest